Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawa z rana

gdzie ta milosc?

Polecane posty

ja mam 29 lat...niewielka zycze tobie naprawde z calego serca aby twoje zycie uczuciowe bylo zawsze kwitnace i abys nigdy nie musiala wybierac miedzy wlasnym szczesciem a szczesciem dzieci..powodzenia

dzieki kawa. ja nie wiem czego moge Tobie zyczyc....?? Bądz dzielna ! Zawsze mojej mamie mowie: ze nie jest jeszcze wcale tak zle.... gdyby sie z nim nie zwiazala... nie miala by takich wspanialych dzieci :-) Przynajmniej na chwile wywołuje to uśmiech na jej twarzy...

Gość 4lata
ja jestem

Gość 4lata
ale nikogo więcej nie ma...

jestem,ale zaraz znikam bo ide do banku zaplacic rachunki..obiad zrobiony dzieci nakarmione pewnie moj pozno wroci z pracy i dobrze ,jak tylko slysze klucze w zamku jak probuje otworzyc drzwi to serce mi mocniej bije jakos sie denerwuje jestem zla...

Gość 4lata
jestem no u mnie tez obiadek czeka na pana...dzieci nakarmione ,lekcje odrobione....

Gość 4lata
powinien o 15 ale ....różnie bywa już nawet nie czekam

Gość 4lata
kiedyś to siedziałam głodna i czekałam żeby z panem zjeśc...z głodu by człowiek umarł

ja tez nie czekam wrecz zla jestem ze znowu przylazl..jutro mielismy isc na impreze andrzejkowa ale powiedzialam zeby poszedl sam nie chce mi sie isc z nim drazni mnie jego towarzystwo,a jak jeszcze ja wypije oj oj to moze sie dziac ..wole zostac w domu

mi tez kiedys zalezalo aby posilki jadac wspolni a teraz wazne ze dzieci siedza ze mna przy stole..a on bedzie zalowal na starosc ze tylo go ominelo.

Gość 4lata
wiesz my też mieliśmy iśc jutro na imprezkę...czy ty aby nie jesteś mną...

Gość 4lata
też bardzo mnie drażni jego zachowanie a po alkoholu to już w ogóle...wszystkie baby obraca...no cóż a może to ja pójdę sama,ale by było...do końca życia by mi tego nie podarował

dobra 4lata ide zrobie kilka rzeczy i poznie moze jeszcze siade do komputera,ale przy nim nie moge bo zaraz podejzewa mnie o tuzin kochankow na internecie..pozdrawiam

Gość 4lata
no na razie pa

a jeszcze napisze ze nasza klase tez musialam skasowac bo uwazal ze takie profile zakladaja samu kurwiszony i alfonsi ,klotnie byly wiec dla swietego spokoju skasowalam...:(