Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość secret key

Czy oplaca sie byc porzadna w dzisiejszych czasach?

Polecane posty

Gość secret key
Od razu mowie, ze to hipotetyczna sytuacja.

Gość nie od dzis wiadomo
gwiazdki uwazaja ze normalne zycie seksualne to puszczanie sie na 1 randce. po co czekac?

Gość Topic zapowiadał sie
ciekawie ale niestety znow wszystko zeszło na temat seksu. :O

Gość secret key
Topic zapowiadał sie, dodaj cos od siebie, moze topic sie jeszcze rozwinie.

Gość secret key
secret--> taka to wychodzi za debila, a nie za wrtościowego faceta W takim razie swiat sklada sie z olbrzymiej ilosci debili:D

Gość Luska z W.
Secret, Przeciez juz powyzej napisano (teraz doczytalam, ze np. patrz komiczne), ze to jest sprawa indywidualnego podejscia, a nie oplacalnosci. Skoro tak chcesz to widziec to Twoja sprawa. Ale warto tez sobie przypomniec zasade, zeby nie czynic drugiemu, co Tobie niemile. Jezeli nie przeszkadzaloby Ci to, ze Twoj wybranek kieruje sie takimi samymi zasadami jak Ty to wg mnie spoko.

o seksie było już w pierwszym poście. więc nie zeszło a od początku było o seksie. to naprawdę żenuła, że bycie porządnym nie jest rozpatrywane w aspekcie uczciwości, prawdomówności, lojalności, życzliwości itd. a w aspekcie tego kto kiedy z kim sobie zrobił dobrze.

Gość ghfgh
ja nie chce byc jedna z wielu która sie puści, wieczamierzam czekac do ślubu

Gość Luska z W.
takimi samymi zasadami - kryterum oplacalnosc

Gość Sami radzi kobietom
nie opłaca sie być porządną dlatego apeluje do wszystkich kobiet róbcie co chcecie nie martwiąc sie o przyszłość .. obudzicie się po rozwodzie i z pokopaną psychiką

Luśka - raczej do fanklubowej listy braków mozesz dopisać moj brak moralności :P co jak wiadomo, jest i tak u faceta zaletą :P

bo porządność to zaradnosć inteligencja umiejętność współdziałania w grupie w związku... a przede wszystkim robić tak by czuć sie dobrze sama ze sobą...wiec jak jakiś szczyl osądzi moją porządność na podstawie ilości partnerów seksualnych...jest skreslony z mojej listy.

Gość secret key
Luska, a ja napisalam, ze uzylam nietrafionego slowa. Powinnam napisac: Czy WARTO w dzisiejszych czasach byc porzadnym czlowiekiem.

Gość zostawilam
co jak wiadomo, jest i tak u faceta zaletą ta... faceci nie maja zadnych wad, tylko zalety. to kobiety sa zle

Gość gwiazdolinka
Cos wydziwiasz. Każdy jeden cwaniaczek czy cwaniara, jakich znam, nie wyszli na tym dobrze. Dopóty dzban wodę nosi, dopóki mu się ucho nie urwie. Jak ktoś jest skurwysynem, to w końcu inni sie na nim poznają i nie chcą już mieć z nim nic wspólnego. Albo go w skrytosci nienawidzą - też super sprawa. Jak juz patrzymy w kategoriach opłacalności - opłaca sie byc sympatycznym, pewnym siebie człowiekiem, asertywnym, sprytnym, energicznym i obrotnym. Tak gadasz o tych dobrych ludziach, a ja mam wrażenie, ze p[rzypisujesz tę "dobroć" jakims ciapom, co sobie pozwolą wejść na głowę, co sie nie odezwa, zeby ktos na nich krzywo nie popatrzył. I to jest dla mnie zwykła mieczkowatosć, a nie zadna "dobroc"

mam udawadniać swoją porządność na anonimowym forum???? jeszcze czego ja wiem ze jestem porządna i tyle na ten temat:classic_cool:

Gość gwiazdolinka
a jeśli mówisz tylko o tym, czy ktos daje dupy, czy nie, to wybacz, ale to jest każdego indywidualna sprawa - plus jego partnerów

Gość Luska z W.
Secret, to nie wiesz, czy warto? Kto ma Ci powiedziec? A czy warto inwetowac w tro, co ma sie w glowie? Komi, no ja sie niestety nie dam sprowokowac, ale juz widze, ze powyzej ktos mnie wyreczyl (pisze o tym niby braku, a w rzeczywistosci zalecie) :D

Gość secret key
Gwiazdolinka, dokonalas teraz nadinterpretacji moich slow. Ja nie mowie o jakichs ekstremalnych przykladach sukinsynstwa u ludzi. Ja mowie o zwyklych ludziach, ktorzy w zyciu kieruja sie zasada "cel uswieca srodki", zarowno w zyciu osobistym, jak i prywatnym, i swietnie na tym wychodza.

Gość zostawilam
komiczne ty i te twoje madre teorie...szkoda slow

Gość Luska z W.
Ja obstawialabym ten klasyczny zloty srodek. Nie mozna zapominac o sobie, jakos sie tam bez sensu poswiecac, ale po trupach do celu to tez nie jest chyba okay?

secret key--.a ja mam do Ciebie pytanie?czujesz sie zle z Twoją porządnością..bo nie rozumiem sensu zakładania tego topiku

hmm mozna byc porzadnym czlowiekiem i rozwiazlym ja to odrozniam:)

Gość Luska z W.
Przy okazji, czym sie rozni zycie osobiste od prywatnego? :D

Gość secret key
Secret, to nie wiesz, czy warto? Ten topic mial byc zaczatkiem dyskusji i wymiany pogladow, a nie powiedzeniem mi jak ja mam postepowac. Skoro wszyscy twierdza, ze nalezy za wszelka cene trzymac sie zasad w zyciu(oczywiscie tych pozytywnych), to dlaczego w zycu codziennym nie widac tych osob ?:D

Gość Luska z W.
Ja znam wiele porzadnych osob :) Tamari, bardzo sluszna uwaga :)