Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość secret key

Czy oplaca sie byc porzadna w dzisiejszych czasach?

Polecane posty

\"Komi, no ja sie niestety nie dam sprowokowac\" Lusiu - nawet na to nie liczyłem :) Prowokowanie Ciebie, to wyzwanie intelektualne :) \"komiczne ty i te twoje madre teorie...szkoda slow\" ciesze sie, że Ci sie podobaja i ze sie ze mną zgadzasz :)

Gość zostawilam
hmm mozna byc porzadnym czlowiekiem i rozwiazlym ja to odrozniam pod wrunkiem ze nie zbykasz sie z cudzymi mezami

Gość Luska z W.
Ups, przypomnialam sobie o zaleglym zdjeciu. Tamari, wybaczysz? :) W przyszlym tygodniu bede w domu to Ci wysle, OK? Moze nawet cos wybiore z ostatniego miesiaca

Znajdzie mi porzadnego człowieka który nigdy nie złamał reguł ''BYCIA PORZADNYM CZŁOWIEKIEM''a zamilknę na wieki

wracając do tematu opłacalności to ja uważam, że każdy okruch skurwysyństwa posłany w świat wraca do właściciela. lub jak mawiała moja babka "Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy". po za tym pamiętajmy że to co z zewnątrz wygląda ze się komuś poszczęściło w środku może być pełne zgnilizny. uważam też że patrzenie na to komu się poszczęściło i czy to sprawiedliwie to strata czasu, który można poświęcić na to by zając się kuciem własnego szczęścia. zauważę też być porządnym człowiekiem to żadne wyrzeczenie, to o wiele prostsze i bezpieczniejsze od bycia nieporządnym choćby z tego tylko powodu się "opłaca".

Gość secret key
czujesz sie zle z Twoją porządnością..bo nie rozumiem sensu zakładania tego topiku Skoro nie widzisz sensu w dyskusji, wymianie pogladow, to ja juz na to nic nie poradze. Czy temat "rzucil mnie facet, co mam zrobic" bylby dla ciebie sensowniejszy? Luska, nie trudno sie chyba domyslec, ze chodzilo o zycie osobiste i zawodowe. Ok, widze, ze to nie jest wlasciwe forum na powazniejsze tematy.

Gość Luska z W.
No niestety musze na razie znikac. Komi, tam od razu wyzwanie, zreszta nie mow, ze nie lubisz wyzwan intelektualnych, bo w to to juz chyba nikt na kafe nie uwierzy :D W kazdym razie przy nastepnej okazji dla zachety moge dac sie sprowokowac ;-) 🖐️

Gość Luska z W.
znaczy na zachete Tamari, moze zaraz Santo sie przypaleta :)

Gość ofer ma
"Komi, tam od razu wyzwanie, zreszta nie mow, ze nie lubisz wyzwan intelektualnych, bo w to to juz chyba nikt na kafe nie uwierzy " no, bo kafeteria to takie wyzwanie dla intelektu że hej!!! chyba żeby tu nie zgłupieć :D

a to mi akurat jest obojetne moja droga zreszta ja niedlugo musze tez isc bo mam sprawe na ursynowie

Gość Luska z W.
Oferma, jak sie postarasz to jakies tam wyzwanie znajdziesz, nie musi byc od razu najwyzszych intelektualnych lotow, wystarczy, ze bedzie wymagalo uruchomienia myslennia. A to jest potrzebne chociazby po to, zeby nie pidac kompletnych bzdur, czyz nie? :D Tamari, nie pisalam powaznie, raczej sprawdzalam jak tam sprawy :-)

Gość Luska z W.
pisac

Gość Luska z W.
A myslisz, ze tamten nick wart jest powrotu? ;-)

Gość .pola
hm... chyba luska jest jakas bardziej swojska, no ale kto wie? nigdy nie mow nigdy :) a teraz juz naprawde 🖐️ :) Milego weekendu!

Bardzo dobry temat. Zaskakująco mądry jak na to forum. Widzę jednak, że powoli umiera. Szkoda :/

Gość bo wpierdolili sie
tamari, smi i luska w wiec nic dziwnego ze umiera

Znacie może forum na, którym można porozmawiać z normalnymi ludźmi na normalne tematy ?

strach rozpoczynać tu jakąś dyskusje na inny temat niż seks&zdrada bo zaraz wrąbie się kilka osób i zacznie cię wyzywać, czepiać się i rzucać bluzgami na prawo i lewo.

każde inne oprócz kafe. z tym ze kafe ma taka magię że wciąga. a i zdarzają się fajne tematy z normalną dyskusją. no i to chyba normalne ze stado kafetryjnych nienormalnych nie wie gdzie są fora dla normalnych.

\"Bardzo dobry temat. Zaskakująco mądry jak na to forum.\" mądry? :D:D to tak, jakby spytać, czy opłaca sie być wierzącym :D

zaglądam tutaj od tygodnia i mam powoli dosyć. Chyba założę temat "najgłupsze tematy". Mój faworyt: "- ***MAM PYTANKO - JAK OGOLIĆ SOBIE ODBYT***" Rozłożyło mnie to na łopatki :)

Cóż "niemądrego" jest w tym pytaniu ?