Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy już śpicie

po co sie jest na Naszej Klasie?

Polecane posty

Gość czy już śpicie

?

Gość warszawiok
po to zeby sie dowartosciowac i pokazac dawnym znajomym:patrzcie nie mialem nic , bylem nikim, siedzialem dwa lata w zerowce,a teraz mam 20 letniego merca , kawalerke w bloku z wielkiej plyty i hektar ziemi pod krasnymstawem-znaczy sie powiodlo mi sie.

Gość czy już śpicie
bo kazdy ma tam jakies giganyczne ilosci znajomych i teraz zanim sie czlowiek zapisze to se robi spis, ilu bedzie mial znajomych i czy min.130 bo jak nie to obciach :/

Gość czy już śpicie
sluchajcie a nie wiecie czy nie daloby sie gdzies zalatwic sobie ze 100znajomych? bo ja nie mam sie po co zapisywac tam, skoro sie nawet tym nie moge pochwalic :/

Gość obrońca naszej klasy
Ja jestem na NK oczywiście pod fikcyjnym kontem,w życiu do głowy nie przyszło mi,żeby zakładać oficjalne z fotami:o Ale jestem za kontynuacją tej inicjatywy,chociażby dlatego,że można sobie pooglądać foty dziewczyn które mnie interesują,dowiedzieć się czegoś o nich,albo z kim utrzymują kontakty:P Jest wiele dobrych (dla mnie)stron:P tego gówna:P

Gość a co zrobisz
o ! Dobre pytanie. Zwłaszcza, że mnie też tam nie ma.

Gość czy już śpicie
z tych znajomych to i tak nic nie ma :o Jak lata cale mialam klopoty z praca to nikt nawet o tym nie wiedzial, bo wiedzialam, ze kazdy ma gdzies drugiego to nie wiem wiec po co sie tam jest..:o

Konto na nk służy mi m.in. do rozmawiania ze znajomymi, np. teraz kiedy jestem 500km od domu a nie będę tu zakładać gg :)

Gość ja juz wiem po co jest NK
zeby miec sie skad dowiedziec o slubie najblizszej kolezanki

Gość ja juz wiem po co jest NK
kurde...ale mi przykro....jaka ja glupia naiwna jestem:/

Gość tak myslę
po to zeby podtrzymac swoją wlasną iluzję

Gość A ja mam........
A ja mam inne zdanie--szuka sie tam przygod(przepraszam,wiem że nie wszyscy)Ale tacy podstarzali panowie szczegolnie.Stare pryki--mysla,że znowu beda mieli po 16 lat.Szpanuja,udaja,nasladuja młodych i są smieszni,ale najgirsze jest to ,że tego nie widzą.Własnie rozwaliło mi sie małżen stwo z tego powodu.prosze Was nie przekonujcie mnie ,ze powod był inny--ja wiem to napewno.

Gość Ozezsem
Jest wiele powodow dla ktorych ludzie maja profil na nk: -zeby podgladac znajomych-gdzie sie dostali na studia, gdzie obecnie mieszkaja, czy sie zareczyli, czy juz ohajtali -zeby sie pochwalic majatkiem: zdjecia na tle samochodu i inne -zeby poderwac kogos -zeby byc zauwazonym -zeby miec kontakt z innymi

Gość Trzaski z dupu
to najlepszy portal do szpiegowania