Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa001

pomocy

Polecane posty

Gość Eliza123456
no ja nie robiłam testu, bo dostałąm okres na szczęście :), bo dzidzisia jeszcze nie zamierzałam mieć hehe

Gość Eliza123456
ale zawsze jest strach, bo niektórzy robią to też zawsze z prezerwatywą a czasami w ciąże się zdarza że zają tzn tak słyszałam

Eliza cieszie sie , ze nadszedł okres. No czesto i z prezerwatywa sie wpadki zdarzaja;( Kurcze święta sie zbliżają,a ja zgodznie z moim postanowiniem ucze sie , ucze sie, i jeszcze raz ucze. Musze teraz wszystko szbyko opanowywac, bo od jakiegos czasu codziennie mogłabym spac z 3 godzinki wiec musze sobie ten czas jakos rozpanowywac.Jutro choinka i gotowanko ojjj uwielbiam swieta :) Pozdrawiam wszystkich:) I wesołych świat:*:*:*

Gość kala90
zrobilam rano test ciazowy i wyszedł negatywny, co mnie akurat cieszy choc dalej niepokoje sie objawami ktore jak nie ciaze to na pewno cos oznaczaja. Wybiore sie dzisiaj do lekarza moze mam anemie czy cos to mi da skierowanie jakies na badania i zobaczymy, a 29 i tak ide do gina to sie upewnie w 100% wesołych swiat!

Kala idz najlepiej do ginekologa, bo skoro test wyszedł negatywny to moga byc oznaki, ze cos złego dzieje sie w Twoim organizmie. Włąsnie przeczytałam , ze mój dzidzius powinien miec juz ok.4 mm długosci :):)