Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrronka

W tej sytuacji - kupować prezent??

Polecane posty

Gość wrronka
gdybym wiedizała ze piasanie na kafe to taki epośiwęcenie to ni e smiałabym zakładać topiku i 'marnowac' czyjegoś czasu na czytanie :D wybacz!! :D

Gość echwronka
wronka, bedziesz teraz bawic sie w pyskowke? przestan, bo zaczynam tracic neutralny stosunek do Ciebie. yeez starala sie wytlumaczyc ci cala sytuacj i jakos pomoc, a to jest w pewnym stopniu posiwecenie. jesli uwazasz, ze potrafsz rozmawiac to na Milosc boska nie zmieniaj tego obrazu tutaj

Gość wrronka
po prostu poczułam sie atakowana :O

Gość echwronka
raczej chca ci tutaj pomoc. a czasem trzeba komus łopata nawkladac do glowy, zeby zrozumial. najczesciej tak jest jesli chodzi o facetow.

Gość fxnjzdjndetn

Gość gwiazdorra
Nie rozumiem, po co wciskasz, ze nie chcesz prezentu. Chcesz. Bo jak on ci ma gest pokazac, jak nie przy pomocy prezentu ? Kolacji ? Nie chcesz, ale chcesz. Nie ma nic złego w tym, ze człowiek oczekuje w zwiazku czy jakiejkolwiek innej relacji jakiejs równowagi. Juz abstrahując w opgóle od wartości prezentu - prezent daje radość. On te radosć ciagle dostaje, daje tę radość innym, a tobie jedynej nie chce sprawiac tej radosci. A jak chcesz tak stricte odpowiedzi na pytanie - nie kupuj, złóż życzenia i powiedz, ze prezentu nie masz, bo w waszym zwiazku panuje taki zwyczaj, ze prezentów sobie nie robicie. I tyle

Gość wrronka
gwiazdorra--- :D:D wciskam ze nie chce prezentu? :D bo nie o to mi głównie chodzi :) Tylko raczej z czuje się mniej wazna niz znajomi tu gdziez dzieci znajomych :O bo o nich mysli i pamieta a o mnie nie. NIe o prezent jako przedmiot ;) bez przesady, nie mam 5ciu lat.

Gość echwronka
i jak? wykombinowalas cos?

Gość wrronka
to, ze nic nie dostanie nie mam juz siły, problem jest o wiele wiekszy niz sie wydaje ale nie ma sensu poruszac go tutaj, za długie...

Gość echwronka
no ja mysle, ze to grubsza sprawa.

Gość wrronka
on wyczuł ze od jakiegos czasu próbuje z nim powaznie porozmawiac O NAS co dalej z tym 'fantem' :/ - i unika tej rozmowy, udaje ze wsz\ystko OK, ze tak dobrze nam jest, dziisaj powiedział że tak mu dobrze ze mna a ja odpowiedziałam że mi nie... Nie skomentował i dalej był miły do zrzygania się :O OK, koncze, nie mam siły już :(

Gość echwronka
i jak sytuacja sie rozwinela?

na razie nijak :D w pracy jestem, on też, więc na razie się nie widzieliśmy Na pewno się spotkamy wieczorem chociażby ze względu że to urodziny. Ale prezentu nie mam i nie zamierzam kupować :O Napisze wam więcej póxnym wieczorem albo jutro ;) ECHWRONKA--- widze że sie o mnie martwisz....? ;) dzięki ;)

Gość hjkjkkkll
pondosimi