Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zadarty nosek

Nie chcieli pochowac naszego aniolka.

Polecane posty

Wiem ,ze temat jest z 2008 ale szczerz Ci wspoczuje autorko. Dziwi mnie to ze ksiaze nie chcieli pochowac Twojego dziecka. U nas w parafii takie dzieci sa chowane w grobach innych bliskich np gdy moja kolezanka urodzila dziecko w 6m c ktore niestety zaraz zmarlo :( zostalo ono pochowane w grobie matki mojej kolezanki. Nie bylo pogrzebu ale ksiadz pokropil trumienke swiecna woda. Bardzo , bardzo Ci wspoczuje.

eh...kochana bardzo mi przykro, czytam to wszystko i nie dowierzam. ale mam pytanie czy lekarz na karcie zgonu zaznaczył płeć dziecka?

Moja bratowa wczoraj urodziła Synusia w 19 tygodniu. Żył 11 minut. Proboszcz z naszej parafii popłakał się jak się dowiedział, od razu powiedział wszystko o pogrzebie. Nawet wyszukał pismo biskupa w tej sprawie, gdyby szpital nie chciał wydać ciałka. Nic nie mówił na kwestię czy maleństwo było ochrzczone czy nie. Na szczęście szpital też od razu zaproponował wybór- pogrzeb i wydanie ciałka lub oddanie do krematorium. Wyrazy współczucia dla autorki.

Gość Anulkaaaaaaggg
zlituj się Boże.. widzisz to i nie grzmisz? nie wierze w kościół ani księży, za dużo się naoglądałam i nasłuchałam. Jeden mój wujek był księdzem i gdy wszystkiego poznał na własnej skórze uciekł... załamał się psychicznie jak ludzie potrafią być wredni... po drugie moja babcia była podrywana przez księdza niejednokrotnie... nie nie i jeszcze raz nie!!! dlaczego mamy płacić za wszystko w kościele skoro oni i tak grube pieniądze zarabiają a w kościele zimno jak nie wiem co... obłuda i oszustwo! dlaczego mam się wyspowiadać drugiemu takiemu samemu człowiekowi jak ja? poza tym spowiedź została wymyślona przez ludzi dla potrzeb miasta... poczytajcie trochę historii... nie wierzę i nie uwierzę w kościół.