Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm ciekawe

ten temat chlopaka ktory przezyl smierc kliniczna

Polecane posty

Gość hmm ciekawe

nie moge na nim odpisac bo mi sie zacina, tylko ten jeden temat, probowalam go czytac kilka razy patriami bo za kazdym razem jak przesuwam w dol strona sie zacina:/ tylko na tym jednym temacie, robi sie tak jeszcze komus?

Gość o tak tak takkkk
a mozesz dac linka?

Gość ze tak powiem
mnie tez sie tak robi

Gość KKHSB
MAM TO SAMO!!!

Gość mi tez sie tak robi a szkoda
bo chcialam poczytac...

Gość o tak tak takkkk
dajcie linka nooo:P

Gość mi też
Od wczoraj próbuję przeczytać. Próbowałam na 2 kompach + 2 przeglądarki i za każdym razem to samo:(

Gość .młoda
mi tez,od wczoraj nie moge przeczytac

Gość o tak tak takkkk
ale swinie z was:P to chociaz powiedzcie gdzie szukac

Gość hmm ciekawe
chcialam dac linka ale nie moge znowu mi sie zacielo:/ wiem tylko ze napisal tam ze za 4 lata bedzie ten koniec swiata, ten temat jest na koncu pierwszej strony na uczuciowym. nie uwazacie ze to dziwne??

Gość ze tak powiem
trzeba by to zglosic..kto jest w dobrej komitywie z modkiem? he

Gość hmm ciekawe
zacina mi sie tylko i wylacznie ten jeden temat, probowalam przed chwila z kompa kolezanki i tez sie zacina!!!

Gość o tak tak takkkk
a mi sie nie zacina bo nie uzywam tego do przesuwania tylko na laptopie na touchpadzie przesuwam

Gość hmm ciekawe
ja tez probuje na laptopie tak przesuwac a i tak mi sie zacina:/

Gość hmm ciekawe
ja tez probuje na laptopie tak przesuwac a i tak mi sie zacina:/

Gość .młoda
dziwne ;/

o tak tak takkkk to moze wklej tutaj fragmentami calosc textu? Pewnie za dluga wypowiedz i dlatego sie wiesza bo niemam innego rozwiazania a szkoda szkoda....

Gość jeju jeju
Ja się tam nie znam ale po pierwsze: tematów o tym, że temat się nie otwiera było juz mnóstwo - po co tworzyć kolejne, po drugie ktoś już wyjaśnił w takim topiku jak ten, że wypowiedź autora jest podobno za długa i stąd ten problem, po trzecie temat został już opisany na stornie moderatorów :)

Gość hmm ciekawe
probowalam wlasnie przesuwac tym paseczkiem w laptopie i tak samo sie dzieje:/

Gość jeju jeju
Po piąte wydaje mi się, że jak ktoś tu wklei wypowiedź autora - bardzo długą, to problem znów się powtórzy i powstanie kolejny topik z pytaniem czemu ten tutaj obecny temat się nie otwiera :o

Gość hmm ciekawe
kochani to ten komu sie nie zacina niech tutaj wklei ten tekst mniejszymi partiami co?:)

Gość jeju jeju
ok ja sie postaram wkleić partiami

jej a niemozna wkleic w czesciach???? jelsi komus sie nie wiesza????

Gość jeju jeju
22:50 nowonarodzony232425 Witam was forumowiczki-icze.Na poczatek chcialbym sie przedstawic tak wiec Na imie mam Rafal....Jestem stalym bywaczem tego gorum ale zazwyczaj tylko sluchaczem..tym razem mam zamiar poruszyc jeden z najbardziej zagadkowych tematow swiata a mianowicie..zycie po zyciu...prafne podzielic sie z wami moimi wrazeniami poniewaz czuje ze moga one odmienic patrzenie na swiat wielu osob z tego forum-Ale uwaga..wielu z was moze dostac szoku poniewaz to co widzialem i slyszalem oraz gdzie bylem to czysta jak krysztal prawda takze ten temat moze poruszyc wiele kontrowersji.....Zaczynajmy wiec...Wszystko zdazylo sie niecale rok temu na terenie Londynu...Zanim przyjechalem do lonfynu mieszkalem w malym miasteczku spalding z moja byla dziewczyna..wiedlismy cudowne zycie i traktowalem ja jak najwiekszy skarb mojego zyvia-dar od Boga..lecz pewnego dnia zostawila mnie tuz przed swietami Bozego Narodzenia.Po tym zdarzeniu postradalem zmysly,,,zmienilem sie w takzwany cien bez celu zyvia...mdlitwy do Boga..nic nie pomagalo..czasu nie cofne..nikgdy juz z nia nie bede...Tak wiec musialem wyjechac do Londymu..ludzilem sie ze tam wszystko sie jakos ulozy na nowo..lecz bylo jeszcze gorzej...wieksze miasta wieksze problemy-a wspomnienia o ukovhanej nie znikaly...Postanowilem sie zabiv...wiele nie udanych prob..depresja sie nawiekszale....odlozylem mysli samobojcze..i staralem sie wiesc normalne zycie...Pewnego Dnia kupilem motocykl( marzylem o suzyki hayabyza..nie bylo mnie jednak n niego stac wiec xakupilem od kolegi uzywany i tanszy...dnia.24 lutego 2008 kolega zaproponowal mi wyscig motorami w parach w novy Ventrum londynu gdy ruch bedzie mniejszy...zgodzilem sie o godz.23.28..pamietam dokladnie gdyz wtedy spojrzalem na zegar..bylem na miejscu z kolega siedzacym z tylu..wyscig mial sie zaczac o 00.00 lecz przed nim chcialem sobie zrobic jazde probna..drugi motovyklista odradzal mi to gdyz idzial niedaleko policje i nawet chcial odlozyc wyscig..stawalem na swoim..jazda odbedzie sie.....Tak wiec skierowalem swoja maszyne w kierunku Oxford street....odpalilismy i ruszylismy na zwiedzanie terenu..drugi motovyklista po dlugim zastanowieniu tez wsiadl na swoja maszyne..yamaha..niepamietam dokladnie jaki model...powiedzail mi ze jedzie na bond street ..spotkamysie na przeciwko mandeville hotel(mojje byle miejsce prcy)pracowalem tam jako kelner.

Gość hmm ciekawe
no to wklejajcie:)