Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gogi Bubu

Rozprawa o wyższości piersi mniejszych nad większymi.

Polecane posty

Gość ryryryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ej dlaczego jestescie zlosliwi? laski z malymi piersiami beda mowic tak on ma racje male sa pikne jedrniejsze itp, itd, a laski z duzymi beda mowic o plusach wiekszych, i po co to? cos sobie udowdnic ze jak mam , a, b, c , d to jestem lepsza ? bardziej kobieca? po pierwsze na ocene kobiety nie ida tylko cycki, liczy sie caloksztalt. pan ktopry sie tutaj wypowiada, niech nie narzuca swojego waskiego pogladu, o gustavh sie nie dyskutuje, male czy duze na starosc beda ochlapniete, male beda jak male flaczki, a duze bardziej , po co ta cala afera, niech nie przemawia przez jednych i drugich zazdrosc. jedni faceci lubia takie a inni takie, skoro cos lubie bardziej to nie oznacza ze mam wyzywac inne ze to wieprze czy tak dalej, ludzie rozsadku troche:)

Gość fdgfdgfdg
ryryryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nooo i zgadzam sie z Twoją wypowiedzią! a w szczególności w tym ze w kazdych jest zazdrość!

Gość niestety prawda jest taka
ze wiekszosc kobietyz malym biustem chcialoby miec wieksze piersi, a te z duzymi piersiami sa z tego zadowolone. teraz mozecie mnie zjechac...

Gość beundina
dziwnie znajomy styl pisania :o

Gość to dlaczego faceci zachwycaja
sie piersiami Igi Wyrwał, a nie Keiry Knightley? I nawet jak im się podoba, mówią że "zgrabna i śliczna z twarzy, szkoda że deska"? :D

"KWIATKU !- dlaczego piszesz tak brzydko !?"pokraczna inteligencja"." a bo ja jestem taki chłopak ktory brzydkich słów lubi używać :P

"niestety prawda jest taka ze wiekszosc kobietyz malym biustem chcialoby miec wieksze piersi, a te z duzymi piersiami sa z tego zadowolone" Sami - prawda jest taka, że kobiety z małymi chciałyby mieć wieksze, a te z duzymi najczesciej ukrywaja je, maja na ich pkt kompleksy, albo obsesje ze wszyscy sie na nie gapią itp...

Gość niestety prawda jest taka
hm, Sami? cos ci sie porypalo koles. a chodzisz czasem po ulicy? bo ja nie zauwazylem zeby kobieta z duzym biustem go zakrywala (chyba ze w zimie bo zimno) a wrecz przeciwnie eksponuja biust zakladajac bluzki z duzym dekoltem. oczywiscie wyjatki tez sie zdarzaja ale w tym przypadku nieliczne!

Komiczne--z głowy nie mogę Ci wyjść?:P Sami - prawda jest taka, że kobiety z małymi chciałyby mieć wieksze, a te z duzymi najczesciej ukrywaja je, maja na ich pkt kompleksy, albo obsesje ze wszyscy sie na nie gapią itp.. --hmmm piersi mają być jedrne zadbane ,kobieta ma byc z nich dumna...a co do facetów...każdy facet oglądnie sie za kobietą która ma duzy biust,choć lubią miseczki a,b...tak macie i nie da sie tego logicznie wytłumaczyć. I jeszcze jedno piersi DD to ciezar dla kręgosłupa,niewygoda..wiec dlatego kobiety je pomniejszają,a nie z powodu facetów;)

"każdy facet oglądnie sie za kobietą która ma duzy biust,choć lubią miseczki a,b...tak macie i nie da sie tego logicznie wytłumaczyć." wszystko sie da logicznie wytlumaczyc... po prostu kreci nas odmiennosc :) to sie podoba i podnieca ;)

Kwiatek wczoraj pisałes uparcie ze srednie są :classic_cool:a duze nie.Dziś potwierdzasz mój post. Jestescie wzrokowcami i tyle...gapicie sie na wszystko co Wam kojarzy sie z .....:P Wiec debata nad wyższością piersi małych nad duzymi mnie bawi. Mam takie jakie mam,nie pasują....droga wolna :classic_cool:

Sami - pogapić sie lubimy na wieksze to fakt... ale do łóżka ja wolę nieduże. i tyle. i nie koliduje to z zadnym moim postem :P a ty sobie wez faceta ktory lubi duze i juz

a dlaczego mam wziąść faceta do łóżka który lubi duże???,by sie gorzej poczuć:O dzieki za rade Kwiatek🌼

"a dlaczego mam wziąść faceta do łóżka który lubi duże???,by sie gorzej poczuć" hehe i w ten sposob dowiedzialem sie czegos wiecej o Tobie 🌼 👄 ;)

>> A że Gogi ma małe rączki Mam. I krótkie nóżki. W ogóle jestem podobny do Edgara Gosiewskiego :classic_cool: