Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gogi Bubu

Rozprawa o wyższości piersi mniejszych nad większymi.

Polecane posty

Gość ja tesknie
Mimo szczerych chęci, z gówna bata nie ukręci Co z tego, ze wbiustonoszu wyglądają dobrze, jak rozbierzesz się przed facetem i z jędrnych, wydawałoby się piersi, uwolnione z chomąta, opadają bezwładnie do połowy brzucha na starosc cycki nie sa juz potrzebne jak facetowi nie staje;)

tamarii- posiadają duża siłę samo sugestii:D tak jak są kobiety ważące 100 kilo- które uważają, że sa naprawdę kobiece i dobrze im w swoim ciele :P

>> wiec ciekawe czemu tyle kobiet powieksza sobie cycki? Jakoś musza wypełnić pustkę w mózgu. A że trudniej wstrzyknąc silikon do głowy, wstrzykują go do piersi.

>> tak jak są kobiety ważące 100 kilo- które uważają, że sa naprawdę kobiece i dobrze im w swoim ciele Nie widze wspólnego mianownika do porównywania spasionego wieprza z posiadaczką sexownego ciała.

pewnie że mniejsze piersi nie są powodem do załamania, ukrywania się przed światem i pozostania dziewicą do śmierci ale powiedzmy sobie szczerze- większe są fajniejsze

gogi tłumaczę jak dziecku - wszystko można sobie wmówić

kazdy ma inny gust sa takie co wola miec wieksze, sa takie co wola mniejsze a inne akceptuja taki jakie maja np ja:) i o co tu sie klocic? biust jest ladny jak jest jedrny, niewazne czy b czy d

Gość kitkaniewitka
ja tam nie mam duzych piersi (chociaz w trzecim tygodniu tabsow sa calkiem calkiem) ale nie mam kompleksow zwlaszcza ze moj luby uwaza ze mam idealne, bo jak mowi: takie duze to ani do reki ani do buzi.. :)

dobra dobra...tylko bez wieprzy!! to fakt że najczęściej seksapil kobiety jest bardziej zauważany kiedy ona czuje się seksowna...to trudne przy takiej wadze ale niektóre to potrafią

ike ale ty sobie wlasnie wmowilas uwazasz ze duze piersi sa lepsze i bardziej atrakcyjne ok, mysl tak ale nie wmawiaj ze kazda kobieta tak samo uwaza

>> biust jest ladny jak jest jedrny, niewazne czy b czy d Uzupełniam - dużo łatwiej spotkac jędrny biust B niż jędrny D. Przy czym jędrne D szybko może stac się obwisłe, a powrót do jędrności jest bardzo trudny.

nie muszę wiem , że większość po cichu tak uważa

Gość mosssss
A ja mam miseczke A,waze 43 kg i mam 160 wzrostu :(

ok i mamy porozumienie wiekszosc ale nie wszystkie i nie zapominaj o wielu kitore marza o mniejszych osobiscie takie znam

>> dobrze, ze nie zamierzam miec dzieci Nigdy nie mów nigdy, różne w(y)padki chodzą po ludziach ;)

Gość mowcie sobie co chcecie
wieksze biusty sa fajniejsze a wszystkie panie ktore maja male piersi i twierdza ze nie chcialyby miec wiekszych to hipokrytki!!!

>> A ja mam miseczke A,waze 43 kg i mam 160 wzrostu Jak skonczysz 12 lat, to powinno już zacząć coś rosnąć :classic_cool:

"ike ale ty sobie wlasnie wmowilas uwazasz ze duze piersi sa lepsze i bardziej atrakcyjne ok, mysl tak ale nie wmawiaj ze kazda kobieta tak samo uwaza" a dla mnie nie są :P bo sie fajtolą na boki, błeeeee. ja lubie takie "kompaktowe" żeby sie w dłoni męskiej mieściły :)

Gość dla ciebie tamari
i twoich potencjalnych dzieci to lepiej ze nie bedziesz ich miala

tamari od początku pisałam większość co do reszty napisałam również - siła auto sugestii:D są takie co chcą zmniejszyć owszem ale z minimum DD na C powiedzmy- na pewno nie na B i nie na A o zerówkach nie wspominając

>> mozna sie dobrze zabezpieczyc 100% pewności masz wtedy, jak twój facet ma ujeebane jądra :o

Gość mosssss
Gogi Bubu - taaa,ale ja mam juz 21 lat :( od dziecka bylam chuda,jak dostalam miesiaczke (11 lat),to troszke zaczely mi piersi rosnac i w wieku 15 lat przestaly :(

ike - duze piersi moze fajnie wygladaja opiete sweterkiem ale... patrz moj post z 16:25

Gość mowcie sobie co chcecie
Bo ty tak twierdzisz? Nie, nie są fajniejsze a male biusty sa fajniejsze? bo ty tak twierdzisz? nie, nie sa fajniejsze

aha ike - i z wiekiem kaszana bedzie :D jak nie bedziesz odsysac to ci beda wisialy do pasa :D

" wieksze biusty sa fajniejsze a wszystkie panie ktore maja male piersi i twierdza ze nie chcialyby miec wiekszych to hipokrytki!!!" bzdura!! ja mam D w porywach do E i oddałabym wiele żeby mieć mniejsze! nie myśl że wszyscy faceci polecą na dwie piłki lekarskie na Twojej klatce piersiowej