Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gogi Bubu

Rozprawa o wyższości piersi mniejszych nad większymi.

Polecane posty

>> kobiety z malymi piersiami to takie babo-chlpy nie ma co popiescic ani do czego sie przytulic. bleeee Z małymi owszem, ale my tu mówimy o normalnych 🖐️

Gość gagag333
No i jeszcze jedni gogi bubu , nam obwisna , a tym z małymi pozostana 2 wysuszone rodzynki . Niestety proces starzenie sie dotyczy wszystkich .

Gogi Bubu - nie jedź po aborcyjnych tak... faceci sa wspolwinni ze sie takie rzeczy zdarzaja jak aborcje... kto niby dzieciaka zrobil?? 😠

Gość kobiety z malymi piersiami
a jak taka sie polozy to nie wiesz czy tulisz glowe do piersi czy do zeber../

"No i jeszcze jedni gogi bubu , nam obwisna , a tym z małymi pozostana 2 wysuszone rodzynki " niekoniecznie - kobietom po porodzie rosną piersi. a jak masz duze to jeszcze iweksze ci urosną

Gość gagag333
niekoniecznie , znam takie , którym zmalały :p

"a jak taka sie polozy to nie wiesz czy tulisz glowe do piersi czy do zeber" a duze sie rozjada na boki i wyglada to nieestetycznie,bleee. poza tym trzeba uwazac zeby nie zgniesc tej wielkosci ;)

>> nie pisz tak ta dziewczyna jest jedna z najbardziej wartosxciowych osob jakie znam uwielbiam ja a ze popelnila blad?, to tylko czlowiek Ja mam takie zdanie i tyle. Błąd można popełnić nieświadomie, trudno mi sobie wyobrazić, ze mozna dokonac aborcji nieswiadomie. Dlatego wszelkie konsekwencje związane z problemami emocjonalnymi i psychicznymi po aborcji są jak najabrdziej zasłużone, sprawiedliwe i powinny być jak najdokuczliwsze. >>ide do sklepu Kupisz mi coś słodkiego? :classic_cool:

kobietom po porodzie rosną piersi co za bzdura. piersi powikszajasie w czasie ciazy i karmienia a potem powracaja do stanu poprzedniego, chyba ze kobieta o nie nie dba w tym czasie to obwisaja

ja chcialam z troszke innej strony... wiele kobiet nie lubi swoich piersi. mysla, ze sa one za male i uwazaja za ostatnia deske ratunku wszczepienie implantow... nawet nie wiedza jak wielka krzywde sobie robia. najwieksza grupe kobiet \"serwujacych\" sobie implanty stanowia kobiety mlode. sa one niezadowolone ze swoich piersi. ale pytanie- dlaczego? pokusilabym sie o taka drobna teorie, ze to ich partnerzy albo wszechobecne media wmawiaja im, co jest dobre dla nich. istnieje pewien kanon piekna, do ktorego kobiety podswiadomie daza. uwazam, ze bardzo duza role w samoakceptacji kobiety stanowi akceptacja jej partnera. kiedy czuje sie ona w pelni kochana i akceptowana, nawet nie mysli o tym, by cos w swoim wygladzie \"ulepszac\". w koncu ktos ja pokochal taka, jaka jest. ale do rzeczy. tkanki piersi z wszczepem silikonowym sa kompletnie niewidoczne w badaniu USG. jak mowia statystyki- \"Każdego roku u 12 tysięcy polskich kobiet diagnozowany jest rak piersi, połowa z nich z jego powodu umiera\". ciezko jest zdiagnozowac zmiany, czy to lagodne, czy zlosliwe w piersi z implantem, poniewaz zwyczajnie w obrazie USG widac wielka czarna plame. diagnozowanie jest wykonywane tylko i wylacznie za pomoca biopsji cienkoiglowej, ktora jest dosc bolesna i droga. tak wiec wszystkim posiadaczkom malych piersi myslacych o implantach- przemyslcie dokladnie sprawe. latwo sluchac statystyk, kiedy nie dotycza one nas bezposrednio. a moze tak naprawde wystarczy porozmawiac z kims, na kim nam zalezy, zmienic do siebie podejscie, nie ryzykujac przy tym wlasnego zycia. pozdrawiam

"niekoniecznie , znam takie , którym zmalały " ale to jest mniejszosc. wiekoszosci rosna po porodzie i potem wiekszy rozmiar zostaje. tutaj male jest piekne i basta :P

a duze sie rozjada na boki i wyglada to nieestetycznie,bleee. poza tym trzeba uwazac zeby nie zgniesc tej wielkosci hehe. a to dobre. widac ze nie miales kontaktu z kobieta z duzymi piersiami

>> faceci sa wspolwinni ze sie takie rzeczy zdarzaja jak aborcje... kto niby dzieciaka zrobil?? Nie dziele, bo każdy kto przykłada łape do aborcji jest współodpowiedzialny. Znam przypadek, gdzie koleś jak się dowiedział, ze dziewczyna jest w ciąży, to bardzo się ucieszyl i chciał dziecka, a ona podstępnie usuneła ciąże. I jak z taką gadać? Tylko pałą po ryju 🖐️

>> chyba ze kobieta o nie nie dba w tym czasie to obwisaja A że znakomita większość nie dba.....

Gość gagag333
i dlatego kocham swokego kumpla , ktory twierdzi , ze wszystkie piersi sa cudowne. Nawet jesli tak nie myśli był uroczy jak to mowil .

nie bo nie ide do spozywczego:) kwiatek masz u mnie plusa niedojdo:P bye

>> nie bo nie ide do spozywczego Monopolowy? :classic_cool: Kup mi dziesięciopak Tyskiego, dam ci kalendarz, który jest w środku ;)

Gogi powtórze po raz 100-ny i prosze bys zapamietał odpierdol sie ode mnie klonie Jarka 84:)

"Nie było komendy - starsze Pani dać głos Więc milczeć " uspokoj sie bałwanie bo ci przypierdole 😡

Gość no to mozna zamknac temat
zaczelo sie zebranie kola wzajemniej adoracji

zachowuj sie z kultura a nie bluzgasz i sie tym cieszysz... tylko Ty sie cieszysz, wszyscy inni nie

>> uspokoj sie bałwanie bo ci przypie**ole Pocieszny napinaczu, pocałuj mnie w moje gładko ogolone dupsko :classic_cool:

Kwiatek wow juz masz plusa:O spadam do domu kółko adoracji zamykam:P

zmykam z topu bubusiu tez :D nie bede karmic twojej pokracznej trollowej nieemocjonalnej inteligencji :D

jakby ktos chcial wejsc na prawdizwa zadyme to zapraszam na top "Dopłaty do invitro ? jestem przeciw ! " :P :P