Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gogi Bubu

Rozprawa o wyższości piersi mniejszych nad większymi.

Polecane posty

>> bo sie fajtolą na boki, błeeeee. ja lubie takie "kompaktowe" żeby sie w dłoni męskiej mieściły Niby kwiatek to debil, a jednak udało mu się powiedzieć coś mądrego :)

kwiatek- nie ma to jak wciąć się w połowie topiku- przecież pisałam, że mam piersi niewielkie

Gość mowcie sobie co chcecie
melcia90 wiele kobiet z malymi cyckami dalo by sie pokroic zeby miec takie jak ty

"Niby kwiatek to debil, a jednak udało mu się powiedzieć coś mądrego " ty sobie na slowa uwazaj...

Gość fajnyy tematt
ja mam 70B i 160\47

Gość zawsze mozesz miec skrobanke

"kwiatek- nie ma to jak wciąć się w połowie topiku- przecież pisałam, że mam piersi niewielkie" ike-to zwracam honorek ;) PS nie chce mi sie nieraz czytac wszystkiego :P

Gość fajnyy tematt
160 na 48 kilo miało być

>> taaa,ale ja mam juz 21 lat Z czystej ciekawości - daj zdjęcie swoich piersi, bez twarzy oczywiscie.

skrobanka to nie pikus jak bede miala mozliwosc wychowania dziecka to nie zrobie aborcji:-O

"z dwojga złego ja bym wolal zeby kobieta miala malutkie niz za duze" zawsze mozna byloby sie pobawic w zabawe po ciemku "kochanie czy lezysz do mnie plecami czy przodem :D :D D:

>> nie ma 100% pewnosci jak sie wpadnie to trudno, przezyje Jak wpadniemy, to pokochamy naszego dzidziusia ❤️ :classic_cool:

jak ten kawal szedl: - kochanie, piersi mam z przodu. - taaak? z przodu juz szukałem :D

>> zawsze mozesz miec skrobanke Szkoda, że twoja matka o tym nie pomyślała jak się dowiedziała, ze jest z toba w ciązy :o

>> jak bede miala mozliwosc wychowania dziecka to nie zrobie aborcji Dojrzałe podejście, pochawalam.

znam jedna dziewczyne ktora to zrobila i miala zalamanie nerwowe to nie dla mnie:-O

Gość do Gogi Bubu
szkoda ze twoja matka sie nie wyskronala . oszczedzil bys jej rozczarowan a tak bidulka musi sie meczyc.

>> znam jedna dziewczyne ktora to zrobila i miala zalamanie nerwowe Nie chce offtopować, ale znam dwie co miały aborcje, ich związki się porozpadały przez ich problemy emocjonalne związane z aborcją, ludzie się pozałamywali, itp. Na kaffe tez czesto takie tematy są. Ogólnie to chuuj w dupe kazdemu kto zabija dziecko. Takiemu śmieciowi życze białaczki złosliwej z przerzutami, 7 plag egipskich, tradu i szkorbutu oraz dozywotniej impotencji 🖐️ Ale jak mówiłem, nie offtopujemy :classic_cool:

no nic mialem pojechac po Gogi Bubu vel Santo Subito ale solidarnosc chujow jest silniejsza ;)

Gość kobiety z malymi piersiami
to takie babo-chlpy nie ma co popiescic ani do czego sie przytulic. bleeee

nie pisz tak ta dziewczyna jest jedna z najbardziej wartosxciowych osob jakie znam uwielbiam ja a ze popelnila blad?, to tylko czlowiek ide do sklepu 🖐️

>> to takie babo-chlpy nie ma co popiescic ani do czego sie przytulic Z małymi owszem, ale nie z normalnymi, a o takich tu mówimy.

Gość gagag333
A ja mam duże i chcialabym małe . Natomiast nie spotkałam jeszcze faceta , któremu by sie nie podobały . I nie byli to kretyni ( no przynajmniej wiekszośc z nich ) jak sugeruje Gogi Bubu ( matko co za infantylny nick) .

"kobiety z malymi piersiami to takie babo-chlpy nie ma co popiescic ani do czego sie przytulic " nie znasz sie :P najbardziej sie liczy twarz i szerokie biodra. biust mały jest :classic_cool: i tyle