Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gogi Bubu

Rozprawa o wyższości piersi mniejszych nad większymi.

Polecane posty

A ja spotkałam :) Powiedział że lepsze są małe i jędrne niż wielkie obwisy :)

Gość lucille
eeee tam...starczy juz o tych cyckach;)

Gość ja tesknie
Normalne nie opadnął, bo nie ma co opadać. Cycki wielkie opadają, bo ciało traci na jędrności, dodatkowo laktacja, dzieci, itp powodują utrate sprężystości, a co za tym idzie, Prawo Newtona ciągnie je w dół hcybamalo znasz sie na anatomii kobiety...

>> nie spotkałam jeszcze faceta, któremu nie podobałyby się duże piersi Widocznie trafialaś na takich miałkich, zwyczajnych frajerków, którym cycki były obojętne, bo od razu lecieli do twojej dupy :o Ja mówie o prawdziwych koneserach kobiecego ciałą, którzy zwracają uwagę nie tylko na dupeczke, ale też i na całą reszte.

co ma kobieta z małym biustem między piersiami na starość? medalik! a kobieta z dużym biustem? pępek!.. :D

kurcze Gogi Bubu jesteś świetny:) powinieneś pisać jakieś felietony:) Ja niestety jestem posiadaczką większego rozmiaru:( z czego wcale się nie cieszę...marzę o jakimś zabiegu który miałby na celu zredukowanie go do rozmiaru C(jestem wysoka więc mniejszy nie będzie dobry)...i również uważam że nic ciekawego w kobiecie która ma biust większy od głowy!! A dziewczyny z mniejszym biustem niech się nie martwią:) naprawdę znam wielu facetów którzy wolą mniejsze...więc wciągnij brzuch, biust do przodu i wymiatasz:D!!

Gość ja tesknie
zeby nie opadly musialyby byc same sutki

Gość lucille
slodka idiotka-nie obrazaj malych piersi!:) Kazde maja swoj urok i mam nadzieje, ze kazda z nas znajdzie faceta ktory ow urok doceni!:) pozdrawiam

>> slodka a pokaz mi 50-60 latke z jedrnym biustem rozmiaru D np Pożyje, to sie przekona.

Gość lucille
Gogi-ile masz lat...? :)

>> kurcze Gogi Bubu jesteś świetny wiem :classic_cool: >> powinieneś pisać jakieś felietony Na kafeterii już kilka rzeczy napisałem, które wam sie podobały ;)

Gość ja tesknie
nie moge sie oprzec wrazeniu (pewnie nie tylko ja)ze posiadaczki malych piersi chca sobie podniesc samoocene przytaczajac jakies bzdetna argumenty

teraz napisze ja- jako właścicielka piersi niedużych- nie ma czegoś takiego ja wyższość mniejszych piersi nad większymi- duży cyc to duży cyc te , które mają mniejsze mogą tylko udawać , że myślą inaczej i wymyślać bzdury a i tak większość z nas wolałaby kupować większy rozmiar stanika

Gość ja tesknie
i co z tego ze na starosc wieksze piersi bardziej opadna niz te mniejsze? w tym wieku to i tak do niczego sie nie przydadza. a tak w ogole to dobry stanik dziala cuda...

>> nie moge sie oprzec wrazeniu Więc swoje wrażenie wsadź sobie pod obcasy, będziesz wyższa :o Jestem facetem i chyba potrafię być bardziej obiektywny niż ty 🖐️

Czuje Cie sie lepiej bo jakiś szczyl napisał ze miseczka b jest :classic_cool: masakra piłą mechaniczną :O

moja droga ja jestem posiadaczka niewielkiego biustu a samooceny nie musze sobie podnosic bo nigdy nie mialam najmniejszych kompleksow z tego powodu nawet jak mi facet powiedzial, ze mam male i jego spasiony kumpel ma wieksze ode mnie:P

>> a tak w ogole to dobry stanik dziala cuda... Mimo szczerych chęci, z gówna bata nie ukręci :o Co z tego, ze wbiustonoszu wyglądają dobrze, jak rozbierzesz się przed facetem i z jędrnych, wydawałoby się piersi, uwolnione z chomąta, opadają bezwładnie do połowy brzucha :o

ike bzdura mylisz sie, uwierz mi, ze sa posiadaczki rozmiaru A I B ktore sa zadowolone nie chce miec wiekszego i koniec

Gość ja tesknie
Więc swoje wrażenie wsadź sobie pod obcasy, będziesz wyższa Jestem facetem i chyba potrafię być bardziej obiektywny niż ty no i pewnie dlatego wiesz ktore piersi szybciej opadaja.zalosne

posiadaczki A i B są zadowolone, ale faceci posiadaczek A i B są tylko wtedy zadowoleni gdy oprócz dziewczyn z A i B mają kumpla z C;)

Gość ja tesknie
ike bzdura mylisz sie, uwierz mi, ze sa posiadaczki rozmiaru A I B ktore sa zadowolone nie chce miec wiekszego i koniec wiec ciekawe czemu tyle kobiet powieksza sobie cycki? dlatego ze sa zadowolone z malego biustu?

>> nawet jak mi facet powiedzial, ze mam male i jego spasiony kumpel ma wieksze ode mnie To było mu powiedzieć, żeby szedł sobie dymac grubego kumpla, jak mu coś nie pasuje :classic_cool: Ja lubie Twoj piersi, tzn myśle, że bym je polubił :classic_cool: