Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najbardziej kontrowersyjna

najbardziej kontrowersyjna

Polecane posty

Gość najbardziej kontrowersyjna

osoba na forum? Kto ma ciety jezyk, kto jest irytujacy, komu zazdroscicie? Z czyimi pogladami sie nie zgadzacie.Jeden typ. Takze pomaranczowe nicki. Czyj tekst najbardziej was wkurzyl i podniosl cisnienie, kogo chetenie wyrzucili byscie stad?

Tutaj nie ma kontrowersyjnych osób.Sami mili ludzie🌼 ale dokopałabym 2 facetom Komicznemu troszeczkę , Santo --uuuuuuuuu kop na 102:)

Gość banda nudziarz zzzz
wlasnie mialam taka wymiane zdan z niejaka milosc seks pozadanie moherowy beret:O Falszywa osoba, udaje mila fajna i dobra ale jak ktos napisze nie po jej mysli to potrafi byc wulgarna i agresywna, al epitolila cos o milosci do blizniego buehehehehehe. No moher jak sie patrzy:)

dobrze- ja się wypowiem- sądząc po tym co się dzieje na topikach- najbardziej kontrowersyjna jest barbarzyńca z miękkim i gniazdo:P reszta to cienkie bolki

ja zazdroszcze prawiczkowi i kropce tylu pieknych dziewiczych zwojów w mózgu :P:P:P,cudnych pogladów na zycie i wielkiej wielotematycznosci :P

irytujące ... nie mam konkretnej osoby ale mam konkrtny typ osobowościowy. pyta, prosi o pomoc o radę A POTEM nie slucha nie podejmuje tematu czyta bez zrozumienia znajduje bzdurne kontrargumenty po to tylko by nadal pomimo zła w jakim tkwi - NIC NIE ROBIĆ i dalej nie rozwiązać problemu , w sprawie którego założyl topik. są jeszcze takie osobniki co atakują bardzo agresywnie ,wulgarnie i czasami kompletnie niedorzecznie szkoda czasu , uwagi na takie osoby ale nie da się ich wyczuć nie wchodząc w dialog

nie prawik...ja cie bardzo lubie:D ale z pogladami jake tutaj prezentujesz raczej sie nie utozsamiam ... stad moja wypowiedz taka a nie inna Uwazam wiecej....ze kumaty z ciebie chłopak ale strasznie zagubiony :O

Gość wysmiewczyni
Hmmmm jest kilka osob ktore mnie draznia i te ich poglady niczym z Pcimia dolnego, w ogole tu panuja jakies glupie poglady, lizanie dupska jedni drugim, jakies glupie pitolenie o chopenie. Brak osob o barwnej osobowosci, konkretnych wypowiedziach tylko jakies takie bazarowe wychwalanie. Ble. Chociaz lubie tu uswiadomic co poniektorym ich bzdurne myslenie:)

Gość rozki diabelne
najbardziej sa wkurzajace osoby,ktore : a) nie czytaja ze zrozumieniem i uparcie tkwia w durnych niekiedy teoriach, b) zostaly zdradzane i oszukiwane przez facetow i wszystkich probuja przekonac, jak to faceci napewno zdradza predzej czy pozniej, wyglaszaja jakies feministyczne hasla, a ich jedynymi radami sa teksty zostaw go :P

Gość pocietaJozia
a tak apropo to gdzie sie podziewa Komik? Moze zle patrze, ale juz sie dawno nie madrzyl...

prawiczek tu nie chodzi o to ze nie jestem prawiczkiem a ty nim jestes... tu chodzi o twoj tok myslenia ,rozumowania i postrzegania swiata po przez pryzmat badz co badz faceta.... to ze jestes prawiczkiem ? trudno kazdy ma jakies zboczenia :P:P:P tu chodzi o to ze wszystko sprowadzasz na jedne tory.... wszystko na jedno kopyto.... jesli wiesz o czym mowie:P

Gość wysmiewczyni
o tak a najlepsze sa te co zakladaj topicki "jak dogodzic mezczyznie" albo "zrobie dla niego wszystko" no takie to juz w ogole beznadziejne przypadki:O Nie lubie zakompleksionych ludzi ktorzy nie maja nic do powiedzenia, a ich zyciowym celem jest dogodzenie facetowi:O O fuck zalosne do kwadratu. I jeszcze madraluja sie ze kazda tak powinna:O Sklad sie biora takie baby? No takie to mnie najbardziej wkurzaja....Dobrze ze ja im czasami musze wytlumaczyc to i owo:)

Gość wysmiewczyni
No i to jak ciezko niektorym zalapac ze nie kazdy lubi bzykac sie z kim popadnie, to im strasznie ciezko zrozumiec...

oj tam wysmiewczyni one nie są kontrowersyjne one są po prostu glupie

tak też jestem ciekawa czy niedźwiedź jest twardy...................

Wyśmiewczyni nie wiedziałam ze jestes z Pcimia?:P Ps wklej mi swoje mądre wypowiedzi a ogłosze wszem i wobec ze jesteś inteligentną niezawistną bez kompleksów kobietą:)

Gość ulalala i love u babe
ja uwazam ze niedzwiedz probuje kopiowac komicznego, tyle ze mu to nie wychodzi .

ja uwazam ze niedzwiedz probuje kopiowac komicznego, tyle ze mu to nie wychodzi . i zesz😭.....szkoda ze to pomaranczka ..:( ale przeciez od dawna wiadomo ze brat_niedzwiedz i komiczne to ten sam projekt,tak samo jak cream to to samo co santo subito:P ike....ja sie domyslam ze chciała bys sprawdzic czy zem twardy :P:P:P prawiczek? ja ike sie nie bede pytał o to? :P ale ciebie chetnie zapytam? co w twoim mniemaniu oznacza ta twardosc? I jak bys sie chcial przekonac o mojej twardosci? bo przyznam sie szczerze ale nie rozumie twojego pytania?

niedźwiedź! a czemu mnie nie będziesz pytał??? a skąd wiesz o jakiej ja twardości mówię ??!!! :P

mam nadzieję , ze nie masz czarnego nicka :) właśnie napisałam maila do moderacji ,na którego sobie już od dawna pracujesz:)

Gość jak kumoszki
na bazarze, zenujace

Po prostu mnie to rozśmieszyło bez względu na poprawność. Ale nic mi dotego pisz, nawet do Bravo czy przyjaciółki. ;)