Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hagisss

Starokawalerskie nawyki - o co chodzi?

Polecane posty

hehe brunetka, nie musisz mi tlumaczyc :) wiadomo ze im chodzi o zlapanie co porządniejszych męskich portek do rozrodu :D a jak sie gosc chajtnie to trudniej mu bedzie odejsc. a tak to mowi - adieu i znika :D. czy nie tak jest, droga brunetko? ;)

wiesz, nawet po ślubie każda strona może powiedzieć adieu a dzisiejsze czasy chyba temu sprzyjają. Ale rzeczywiście niektóra mają zakodowane że jak jest ślub to już mur beton wszystko bedzie OK! zaklepane :O

"Ale rzeczywiście niektóra mają zakodowane że jak jest ślub to już mur beton wszystko bedzie OK" i wlasnie takich naiwniar nie brakuje nadal... wystarczy na kafe popatrzec - kafe to niezle odbicie rzeczysiwstosci, choc troche przerysowane

Gość carramba
to tak jak z facetami - nie sa lepsi :O chciałby się taki wpakowac do mieskzania kobiecie a sam co w zamian ma?? nie chciał mieszkania, zobowiązań fin., ale na gotowe to i owszem!! :O I mysli wtedy ze jest taki kochany - ma kobiete i chce zakladac rodzine! taki zaradny ! osz choleraaaaa

Gość carramba
i wszystko jasne :P trzymac się od takich z daleka!! wiedziałam

carramba - jak sie dałaś wycyckać to tylko do siebie pretensje mozesz miec :D ze sie sfrajerzyłaś :D przeciez jak przyjmujesz chłopa to wypada mu narzucic warunki typu płacimy 50/50 i juz, nie? a jak sie nie zgadza to mozesz chama pogonic :P

Gość carramba
Dałam sie wycyckać, sfrajerzyłam? :D:D o co ci chodzi w tym momencie? znasz to z autopsji? :P sam jestes syniem mamuni, wiecznym chłopcem radarowcem i chyba ciebie jako chama trzeby by pogonić

carramba - no juz dobrze, dobrze, nie unoś sie tak :P tak, tak, kafe juz mnie oceniało tak: debil, idiota, mamimnsynek, ciota, pierdoła, niedojda. PS niedojda :classic_cool: PS a Ty jak sie sama ocenisz? :D co - nie-frajerko? :D

Gość carramba
na pewno nie frajerko :O ja w przeciwieństwie do ciebie mam własne mieszkanie, nie jestem na garnuszku u mamusi (wiecznym pewnie znając twoje poglady na zycie!!) mam internet i inne dogodnosci XXI wieku :P i nie jestem sama. Masz coś wiecej mi do zazucenia?

"Masz coœ wiecej mi do zazucenia?" mam-błędy ortograficzne :P i... internet to syf jest wiec sie nie chwal. jakbys moje Audi A3 miala to mialabys plusa :P imperia- czep sie swojego ogona :P

Gość tak się zastanawiam
Brunetka, Tobie nie zalezy na śłubie, dzieciach....to napisz jeszcze ile masz lat bo jak mniej niż 30 to się nie dziwię

"to było rzeczywi¶cie niedżentelmeńskie Kwiatek " ee tam. ona tez mi cos dowalała wczesniej. wiec sie odgryzłem i tyle :P

"mam mniej niż 30 i jestem po ślubie " hehe wiedzialem ze w moim wieku ciezko bedzie o dobry towar w zblizonym wieku :P wszystko albo rozwodki z dzieckiem albo zmanierowane stare panny co to sie faceta boją :P

"dobry towar idzie jak świeże bułeczki Kiatek " swieta prawda :P "mogą być jescze młode wdowy, rozwódki bez dziecka albo po prostu - panny - dlaczego od razu stare i zmanierowane? " ano takie spotykam w moim wieku (czyli tuz po 30-tce :P) tak to... z dzieckiem sa. kurde kolega dobrze mowil - za młódki sie Kwiatek bierz :P no ale studentki to sobie nie wyobrażam mieć :P musi pracowac chociaz :P

"są i pracujące studentki zaoczne" hehe ale tu o wiek tez chodzi. za młoda niedobra bo sie nie dogadam z nia :P przeciez taka z 23 lata to bedzie dziecinna :P 9 lat różnicy :P wczesniej 3 lata roznicy in minus mi czasem przeszkadzało :P wniosek - starokawalerstwo przy mamusi mam na bank pisane :D

k...wa szef wymyslil zebym przylecial do niego w niedziele :P ten to jest zabawny :P myslalaem ze do konca roku spokoj z Niemcami bede miec :P

"to trzeba było sie wcześniej do 'roboty' brać a nie filozofowac " wczesniej to sie pilnie pracowalo, mialo porządne klopoty z kolanem i jeszcze duuuzo innych. a teraz jak sie rozglada to... kiepsko jednym słowem :P

Kwiatek, Ty się bierz za młódki: 1. póki możesz, 2. bo sam jesteś dziecinny. :P Zresztą, teraz nawet nastki zachowuja sie jak dojrzałe kobiety... Już nie mówię o wyglądzie... A takiej łatwiej zaimponować i nie tylko.

"Kwiatek, Ty się bierz za młódki: 1. póki możesz, 2. bo sam jesteś dziecinny. " hehe dobra, dobra, mi sie nie spieszy do niczego :P jeszcze wpadka bedzie i na dzieciaka bedzie trzeba robic. i Audi A3 sie rozejdzie na pieluszki :P

slodka_idiotka: juz ja was dobrze znam-przyssiecie sie do fajnego faceta to sie nie obejrzy jak z torbami zacznie isc :P mnie teraz intereusje dotarcie conajmniej do midddle management :P bo na top management to troche prezencji bym musial sobie dodac :P

Kwiatek --pilna prac anie przeszkadza ludziom być razem, tzn. takim którzy chć atego :) co innego kolano---masz usprawiedlwienie, ni ebyłes do ńca sprawny by biegac za panienkam i robić inne fajne rzeczy :D :D:D