Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

a tam Tijka sie tak nie przejmuj mnie własnie LOLITKA tym mobilizuje! oj oj nie! nie damy jej tej satysfakcji i nie odchodzimy!!! Tija ten Twój junior to przesłodni jest🌼

TO JA WAM POKAZE NIC NIE JEM OD DZIS!!!!!!!!!!!!!!!!!! I TO BEDZIE WASZA WINA JAK SCHUDNE

GRATULACJE !!! ABS MAMUŚKO !!!!!!!!! Jesooo ale sie probiło...dziewusie chudną a ja tyję...niedługo dobiję do 100 ale co mi tam i tak jestem piękna i ładnie tańczę :-) Nie było mnie ani w pracy ani przy kompie a i w domu jakoś tak raczej się snułam....ale Witam moje kochanieńkie, nadganiam zaległości w pracy ale oczywiście musze Was poczytać !!! 👄👄👄

BEDZIECIE MIAŁY NA SUMIENIU MOJE KILOGRAMY...... I NIE OBCHODZI MNIE JAK BEDZIECIE MOGŁY Z TYM ŻYĆ!!!!!!!!!!!!

Może przeniesiemy się na "życie erotyczne" i założymy temat o tym jaki fajny może być seks z odchudzonym wielorybem?:D:D:D zaraz by wszyscy chcieli nasze numery gg :D Lola rusz cztery litery i za robotę się bierz bo na własne życzenie zostałaś w blokach:p Szczęśliwa:) słodki to on jest, ale szkudny też od cholery

TIJKA BO JA MYSLALAM,ZE SCHUDNE JAK BEDE ROBIC NIC,A TU DUPA ..................JEDNAK TRZEBA ROBIC COŚ.............

NIEEEEEEEEEEEEEE JA CHYBA JEDNAK WROCE DO DIETY KIWI........... WSZYSTKO OPROCZ KIWI............

Szkoda słów, bakcyle i inne pierdoły postanowiły tabunami zaatakować życie moich kochanych istotek plus położyć psychę mojego szacownego M, wiec musiałam zadać sobie trud pozbierać swoje głupawe myśli i porozstawiać po kątach całe to towarzystwo wraz z ich czynnikami chorobowymi. Oczywiście jak zwykle w takich sytuacjach moja psycha siadła a mówiąc dosadniej pierdolnęła z hukiem rozypała się po kątach i się potłukła , czego szacownej rodzinie pokazać nie mogłam, bo to by dopiero była domowo szpitalna jęcząca masa. Więc z przyklejonym sztucznym uśmiechem do tego co nazywają moją twarzą, która niestety w lusterku już się nie mieści, zakasałam rękawy, wzięłam zwolnienie na opiekę równieź nad inwentarzem zwierzęcym i dawaj ratować kogo sie da i jak się da. A to zupka, a to pierogi a to zawież, a to opierdoł pana doktora a to pociesz a to pomasuj...a to...ech szkoda gadać i opowiadać. Przyklejony uśmiech został mi do dziś, tylko jakby bardziej złośliwy, acha no i odkryłam że ja ze stresu to jednak tyję...tak, tak, tak sie pocieszałamw Sfinksie i innych kochanych Fast Foodach pomiędzy domem a szpitalem że znowu przybyło mi troszkę, troszeńkę co oczywiście nie pozostaje bez wpływu na tę moją potłuczoną psychę... Zauważyłam ze nie moge przebywać z ludźmi w pociągu jak mam depresję, bo normalnie rodzą się we mnie mordercze instynkty, facet koło mnie 40 minut jechał i pierdział ukryte i ciche bąki. Zaczęłam wachlować się chusteczką, otwierać okno a on nic....DRAMAT !!! Mówię WAM DRAMAT !!!...Zabiłabym go bez krztyny wyrzutów sumienia, dusiłabym i kroiłabym a potem posoliłabym z tym swoim oczywiście uśmiechem na własnej twarzy.

czytam zaległości od soboty... spadło mi z 1,5 kg i jestem happy...... MŻ do świąt i co piątek ważenie...jak na jakiejś buchcie kurwa mać....ale teraz nie odpuszczę...idę szukać tabelki aby się wkleić... Kochane Lachonki 🌻

Witam was kochane lachonki ABS 👄 grtulacje moja droga ORY skarbie widzisz na co my kobity jestesmy zdane Tak sie musimy poświecac przwz cale zycie Kazda z nas jakis krzyz na swoich plecach musi nieść LOLUS ty tyle nie zrzedż tylko bierz przyklad z kolezanek widzisz jak kobiety wzieły sie za siebie Ty skarbie tez bedziesz laska tylko troszku wyzeczen Ja sie musze przyznać ze nie mam ochoty na ćwiczenia tylko ŻP nie jem tyle co kiedyś i czuje sie z tym dobrze ani mi nic nie przyrosło ani nie opadło 🌼 🌼

nick_______wiek____wzrost____wag.wyjściowa____obecna____ cel ******************************************************** ****************************** Donia______30______172cm________80kg__________78kg____64 kg Do2do______29______153cm_______73kg__________69kg ___ 50kg Kasiunia**************USPRAWIEDLIWIONA PRZEZ 9 MIESIĘCY************ Lola________31______175cm_______107kg________100kg___ 70kg Pimach**************USPRAWIEDLIWIONA PRZEZ 9 MIESIECY************* Mafinka80___28_____176cm________79,9kg_______77,5kg____7 5kg Majka______38______164cm________69kg________64,5kg___55 kg Mama______33______179cm________76kg________73,5kg____65kg Mimozka____31______164cm________82kg_________73kg____60 kg Mycha______31______160cm________72kg________ 67kg___54 kg Myszka_____32______165cm________80kg_________70kg____65 kg Ory________38______168cm________94kg_________92kg____68 kg Serum______40______159cm________77kg_________76kg____60 kg Szczęśliwa___29_____165cm________94kg_________85kg____ 75kg Tija________29,5_____165cm________92kg________73kg____69 kg

🌼 dzieki ❤️ ale jakis dól mnie dopadł wiec tylko czytam 😭

ABS;) nie smuć się, ja pamiętam, że mimo iż starałam się o Igora to jak się udało też wpadłam w panikę. Może dla tego, że wyszło za pierwszym razem i trochę mnie to zaskoczyło. Ochłoniesz i będziesz szczęśliwa🌻 Mafinka❤️ dzięki za komplement, mnie samą ten gówniarz rozbraja:p

witam kobitki :) Wczoraj juz nie klikałam bo mnie dołek dopadł :O Ale dzisiaj dla pocieszenia jest 66.5:D i geba mi się sama smieje :D:D:D co do @ to chyba własnie sie rozkreca więc....martwiace jest tylko to ze się 9 dni wczesniej pokazała ale moze to przez chorobę albo przez regularne i djetetyczne posiłki :) nie wiem juz sama a wy jak myslicie :O ABS-❤️G❤️R❤️A❤️T❤️U❤️L❤️ U❤️J❤️Ę❤️ bedzie smutna :( i wogle proszę mi tu dbac o siebie i o odchudzaniu nie mysleć jeszcze bedziesz na to miała czas a przy okazji juz wierz ze potrafisz osiagnać swój cel :) I w tej chwili duzy usmiech :D na buźke prosze :) mówi ci się to strajaca od 5miesięcy :)👄 ORY- jestes mój niesamowitku jak zobaczyłam że klikłaś to juz mi sie geba sama cieszyła :) podziwiam cię za twoja rodzinna \"walke z wiatrakami\" donkiszotko ty moja :) normalnie medal powinnas dostac :) prawdziwa matka, zona POLKA :)👄 a kiloskami to sie nie martw bo idzie wiosna coraz wiecej warzyewk to nerwy marcheweczką bedziesz zagryzac i bedzie ok :)👄 TIJA- ❤️G❤️R❤️A❤️T❤️U❤️L❤️A❤️C❤️J❤️E❤️ !!!!!!!!!!!!!! MAFINKA- dzięki ja się tak za bardzo to nie nastawiałm w tym miesiacu bo wogle nie nakrecam się :) tylko się zmartwiłam ze @ przyszła 9 dni wczesniej i raczej tym się martwię :O👄 PIMACH- kochana to ty uwazaj :) mam na mysli tu te drzwi :D kochana bedzie dobrze juz wam nie duzo zostało i niebawem ANTOSIA w ramionkach bedziesz trzymała :) A u mnie na wkładce wciąz tego nie wiele ale wiecej niz wczoraj i juz koloru @ więc dostałam wczesniej i raczej martwi mnie nie to że dostałam ale to ze 9 dni wczesniej :o i zastanawiam się czemu :O buziolki dla was👄👄 MAMA- ❤️G❤️R❤️A❤️T❤️U❤️L❤️A❤️C❤️J❤️E❤️!!!!!!!👄 MYCHA- dzięki kochana 👄 MAJKA- tak za całokształt👄 KICIA - mam nadzieje ż ejuz uczulonka nie ma :)👄 LOLA-👄❤️👄 Idla wszystkich 👄❤️👄

nick_______wiek____wzrost____wag.wyjściowa____obecna____ cel ******************************************************** ****************************** Donia______30______172cm________80kg__________78kg____64 kg Do2do______29______153cm_______73kg__________66.5kg ___ 50kg Kasiunia**************USPRAWIEDLIWIONA PRZEZ 9 MIESIĘCY************ Lola________31______175cm_______107kg________100kg___ 70kg Pimach**************USPRAWIEDLIWIONA PRZEZ 9 MIESIECY************* Mafinka80___28_____176cm________79,9kg_______77,5kg___7 5kg Majka______38______164cm________69kg________64,5kg___55 kg Mama______33______179cm________76kg________73,5kg___65k g Mimozka____31______164cm________82kg_________73kg____60 kg Mycha______31______160cm________72kg________ 67kg___54 kg Myszka_____32______165cm________80kg_________70kg____65 kg Ory________38______168cm________94kg_________92kg____68 kg Serum______40______159cm________77kg_________76kg____60 kg Szczęśliwa___29_____165cm________94kg_________85kg____ 75kg Tija________29,5_____165cm________92kg________73kg____69 kg

Oj SZCZĘSLIWA- sorki 👄 przezciesz wiwrz ze cie kocham 👄❤️👄

🌼 musiał\\am sie troche od pracy oderwać, ;), własnie planuje kilka dniu urlopu oczywiscie w kraju, a o odchudzaniu już dawno nie pamiętam , moja waga co prawda wzrosla o jakiś 1 kg, czyli teraz jest 56kg, i teraz odwrotnie jak WY bedę wpisywać ile mi wzrosło i to bez karnie , mam tylko nadzieje że pod koniec to nogi mnie uniosą:) BUZIAKI dla wszystkich👄👄 👄 👄 👄👄 👄 👄 👄👄 👄 👄 👄👄 👄 👄 👄👄 👄 👄 👄👄 👄 👄 👄👄 👄 👄 👄👄 👄 👄 👄👄 👄 👄 👄👄 👄 👄 👄👄 👄 👄 👄👄 👄 👄 👄👄 👄 👄 👄👄 👄 👄

nioooo, bobki, a wy gdzie? smutno mi :( wczoraj było tak ładnie w Krakowie, a dziś deszcz, zimno... a u was też? ❤️ GRATULUJĘ wszystkim, którym udało się zrzucić chociaż pół kilo :) ❤️ TRZYMAM KCIUKI, za te, które ciągle czekają aż się waga odblokuję i zacznie spadać :) ❤️ JESTEM Z WAMI!! :D