Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

kicia moj duzy jest hakerem wiec mam swoje sposoby i naprawde jestes swieta co do kilku naszych pan..... ide spac brynoc do jutra kochane

Jestem pelna podziwu dla was kobiety Jak sie chce to sie i zrobi 🌼 Kicia ale dalyscie plame nie zrobic wspólnego zdjecia z Majką No widze że jakieś picie wczoraj było ale mnie imprezka ominela No ale trudno byłam wczoraj wieczorem na zabraniu Nasz szlachetny burmistrz chce nam zabrać gimnazjum ale to długa historia 🌼

Pewnemu rolnikowi żona robiła niesamowicie dobre kanapki, kiedy szedł robić na pole. Kanapki ze świeżego chlebka, ze świeżutkim serkiem, wędlinką, sałatką i innymi bajerami. Rolnik pewnego razu poszedł robić w pole, kanapki zostawił na kamieniu jak zawsze... Po kilku godzinach pracy, zmęczony podchodzi do kamienia skonsumować kanapki...a tu ich nie ma! Następnego dnia żona znowu zrobiła mu pyszne, jak zawsze, kanapeczki, rolnik poszedł robić w pole, aby po kilku godzinach pracy zauważyć, że znowu mu ktoś zawinął kanapeczki! Wk*rwił się rolnik i postanowił, że następnego dnia będzie patrzył zaczajony za drzewem, jak kto mu podwędza kanapki! Jak pomyślał - tak zrobił. Zaczaił się i patrzy - a tu wielki orzeł nadlatuje i porywa jego drugie śniadanie! Rolnik biegnie za nim. Biegnie, patrzy, że orzeł leci do lasu - rolnik za nim! Orzeł siada miedzy drzewami, odpakowuje kanapki, wyciąga z nich zawartość, wyrzuca wędlinę, ser, sałatę i inne dodatki, bierze dwie kromki chleba, przykłada sobie do piersi i masując swoją klatkę piersiową woła głośno: "O k*rwa! Jaki ja jestem poj*bany!

👄 hehe :) Kicia :) dobrze, że się swojego narodu nie wstydzisc :P ja też kiedyś klikałam gdzieś z innegfo nicka :) ale to dawno temu było i zapomnialam jaki to był :) Myszka, kafffkę można jeszcze prosić? :) Ja dziś od 6 na nogach .... już rano byłam w pracy, niedługo znowu lecę na trochę, a potem jeszcze nocka 😭 hce :O Szlak z tą pracą czasami trafia .... żeby w ciągu dnia 3 razy do roboty sie bujać :( No ale na szczęście byle do piątku :) odfajkuję radę ped. i MAM 2 TYGODNIE FERII !!!!!!! I w związku z dużym wolnym mocne postanowienie ścisłej diety i ćwiczeń w pocie czola ... i dupska :)

zapomniałam dodac, ze u mnie dzis rano było -20. A teraz już prawie lato ..... -10 jedyne :) Oby do wiosny :) szkoda tylkpo, że dziś w nocy ma padać śnieg ..... Już się cieszę, że jutro rano po nocce bedę musiala auto odśnieżać 😭 ciekawe, kto będzie pierwszy na ulicy ..... drogowcy z piaskarkami czy gruba majka :P

no dobra ... Kicia wkraczaj, bo zaraz nowa stronka będzie do przerzucenia :)

no tak .....nie chcialyscie mi zrobic herbatki to sama sobie zrobilam..........serdecznie zapraszam........ dzis na obiad robie pastry,czyli takie ciastka z gulaszem w srodku.......robie to pierwszy raz wiec 3majcie kciuki....

Witanko:D Lola o tej godzinie to juz tu herbatki nie uswiadczysz:P Jak juz zrobisz to pastry to kopsnij przepis, albo lepiej jak zjecie i przezyjecie:P

żyjecie? :D ja też tak sobie :P zimno jak chuuj, ale od jutra ma być ciepło. Tzn od minus 6 do zera :D oby do jutra :)

hej lalki :) ja też tylko na chwilę, bo zaraz do pracy się zbieram. U mnie pogoda tragiczna !!!!! Co prawda tylko -7, ale od kilku godzin pada śnieg i tak wieje, że szok. Zamieć jak cholera :O Rano ma być w okolicach 0, a w dzień podobno nawet 1, więc na drogach będzie niewyróba .............. ech ....... 😭

a u mnie w kielcach 30 na plusie hihih co tam biadolicie- ja to jestem uziemiona, przeciez przy takim mrozie z zuśką na nie wyjde :( wy to chodziaz możecie założyc majtkii z golfem i jazdaaaaaaaaa a ja ???????????? ide poprasować- toż to moja rozrywka ostatnio (nie licząc ścierania kurz) buuuuuuuuuu

dobry wieczór :) czy może dzień dobry :) yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy................... to się przyznam przy jakiejś innej okazji... dlaczego jeszcze nie śpię :P

Witam KICIAKOCIUA a co ty skarbie spania nie masz🌼 U mnie zamiata śniegiem ze świata nie widać brrrrrryyyyyy zimno okropnie Kicia a kawunie to ty juz pilas ?

MYSZKA już piłam, dzięki :) ale u mnie śnieg! o ja nie mogę! niesamowicie wygląda! LASKI! Łopaty w dłoń i do ćwiczeń! :P :D

Witam Lasencje Żyć żyje ,ale chuj z takim życiem,a raczej z zimą😭 U mnie ferie dobijają do końca w poniedziałek dziecię do szkoły idzie.

humor zeszytów: Alkohol nie ma blasku, ale jak ktoś się go napije, to mu oczy świecą. Pot spływał po nim od stóp do głów. Obyczaj nakazuje, że kapitan spuszcza się ostatni. Na łące leżała Zosia, a przez jej środek płynął strumień. Ludność Italii wzrasta szybko dzięki odwadze jej mieszkańców. Kiedy ojciec wracał z koniem do domu, to chłopcy pchali mu do pyska skórki od chleba.

Hej Kobitki :D w wawce pada , pada i pada i końca nie widać , nie słychac ......jednym słowem chujnia na całego :(:(:( Rany jak ja tej zimy nie nawidzę :( Dzisaj wogle padnieta jestem bo cała nocke wierciłam sie z prawej na lewo i o 6 .00 rano udało mi sie dopiero zasnąć :O Kotki łepetyna mnie napiernicza więc uciekam po kawę :O może zadziała :)

tak sobie dzisiaj doła mam :( a co, nie wolno mi? :P Oby przetrwać jutrzejszą radę ped. i wolne na 2 tygodnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzień dobry :) się witam i spadam, już nawet nie proszę o szczęście :O idę po wizę. Ale mi się nie chce! I jeszcze te pieprzone 90 $ 😠

HAJ Dla odmiany po do2do dzis mnei łepetyna napiernicza i ti z zajebistą mocą😭 Zawiadamiam że usunełam konto na NASZEJ KLASY już od dłuższego czasu chodziła za mna ta myśl i myślałam ze minie ,ale nic z tego i usunełam .

hej kochane ja dzisiaj zdycham bo mnie cholera nawiedzia :( @@@ SERUM- własnie zobaczyłam że cie nie ma :( i ten ból główki to nie ja sprzedałam bo mnie tez napiernicza :( więc cierpie z tobą kochana :(👄

hej piknotki.......... mafinko wkleje ci link na ciasto do tego gregsa,a farsz juz sama sobie wymyslisz ....mi wyszly super z gulaszem,tylko inaczej zawijalam.... kasiunia z ta czerwona herbata to prawda ....pilam ja litrami i normalnego kaca po niej mialam,a i skora jakas tala szara mi sie zrobila..... u mnie pogoda super zaraz jade na zakupy,ale najpierw do szloly do malego bo znow cos sie zaniedbuje.....tak mi sie przynajmniej wydaje....wole sprawdzic.... majka ,kicia,serum,do2do......ssssserdecznie wspolczuje i sloneczko przesylam..... do potem pap