Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

HA !!! czy ja mam teraz w ramach protestu też przestać pisać? czy moze czytać ? :P Mam kilkudniową ciszę w domu :) Odsprzedałam na kilka dni córunię rodzinie siostry :P a synus stwierdzil, że będzie udawał, że jest jedynakiem :P

Kochane ja dzisiaj kolejny zastrzyk juz mnie nad dupskiem boli i własnie oczy mi sie po nim zamykaja więc lece przytulic sie do poduchy i sapaćććććććć Młody dzisiaj na mazurki pojechał :) Cmokam Was wszystkie mocno 👄❤️👄

rozumiem, że zostałyśmy 3 i TIJA z MAFINKĄ z doskoku :O nieźle... a u nas wreszcie burza dzisiaj :D dawno mi się tak morda nie jarzyła na deszcz :D ale woda w kałużach jak ciepła zupa a jak szłam po asfalcie, to czułam się jak kluska na parze :P tak wszystko parowało ;)

taaaaa mafinka z doskoku:P Kicia ale nie jadlas tej cieplej zupy ????? Dziewczynki👄

Jestem nadal laski tylko na prawdę miałam lekki zajob.K nie ma w domu więc wszystko na mojej głowie, a do tego zajęcia, no ale dzisiaj zdałam egzamin iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......................................................jako jedyna otrzymałam 5 z bukietu i jedna z niewielu 5 z teorii:D teraz czuję straszny niedosyt i chcę uczyć się dalej w tej szkole, ale raz że kasy mnóstwo, to jeszcze jak pogodzić kilkudniowe wyjazdy do poznania, kiedy chłop wiecznie w rozjazdach a w domu dwójka drobiazgu??? W każdym razie połknęłam bakcyla związanego z nauką i od poniedziałku zaczynam kurs na prawo jazdy. Do2do❤️❤️❤️ przepraszam że spóźnione, ale najszczersze życzonka urodzinkowe😘 Teraz lecę poczytać Was, ale pewnie dużo czasu mi to nie zajmie :p

No i zaległości nadrobione,m idę młodego wyszykować do spania i muszę usiąść do cholernych kulek, które mi bokiem wychodzą, a o 4.00 jadę do Poznania na giełdę kwiatową i po świadectwo, a potem trochę zabalangujemy z dziewczynami z kursu

no :P jak was "wywołać z ławki" to możecie pisać, tak?? a tak same z siebie, to nie? każdą trzeba nazwać po imieniu, to się zjawia! :P Piszcie pierdółki :) TIJA gratuluję i jeszcze raz gratuluję! Aż ci zazdroszczę tego kursu, bije od ciebie taki entuzjazm! ❤️ mam nadzieję, że spełnią się twoje plany i marzenia :) DO2DO jak paluszki? ;) trochę masz przefikane z tą alergią 👄 MAJKA trzeba było "wszystkie" dzieci (czyt. razem z mężem :P ) wyprawić gdzieś na parę dni :D a potem można odpoczywać razem. ;) MAFINKA a ty pisz, pisz, a nie tylko wpadasz i znikasz :P dzieci drogie, a ja nie ustaję w modlitwach o deszcz. i jednocześnie odliczam dni... jeszcze 3,5 bo nie sądzę, żebyśmy w sobotę pracowali do końca :D

Hej kochane ❤️ Umnie wkońcu zmiana :D:D:D:Dczulenie zchodzi :) wiec pierdziele już dzisiejszy zastrzyk bo dupsko boli :pMłody pojechał na mazurki więc troszke luzu mam :)Dzisiaj albo jutro mam zamiar jechac z M ogladać wyrka bo stwierdzilismy że zmienimy :) A ogółem tez modlę sie o troche deszczu nie musi w dzień padac ale w nocy bardzo proszę :D KICIA- i dobrze i źle z moją alergią ;) bo upierdliwa jest naszczęście zawsze tylko kilka dni ale za to przez te kilka dni mogę leżeć i pachnąć :D TIJA- gratuluje 5 :) moja ty pilna uczenico:D super że sprawia ci to taką miła satysfakcję :) a jak tam sparawa pracy w kwiaciarni?? No i kochana po kwiatki to tylko do ciebie bedziemy się zgłaszać :) MAFINKA- co tam u was ? gdzie nowe foteczki Olci :)??? MAJKA- no to mieliscie troche zawieruchy z tą pogoda :O nie zazdroszczę :O dobrze że juz net ci działa :)i podobnie jak KICIA pisała trzeba było wszystkie dzieciaczki wysłać hihih:D EMMA- 🌼wszystkiego naj , naj spełnienia marzeń pociechy z dzieciaczków i chłopa :D spóźnione ale jak najbardziej szczere ❤️ PIMACH- o przystojniaku to ja juz nie bedę pisac bo normalnie zasciskała bym małego ksieciunia :) Jak tam u ciebie zdrac troszkę tajemnicy ;) i jak przygotowania do mianowania ? Aaaaaaaaaaa bo zapomniałam :) czy któras tu z obecnych zna się na maszynach do szycia ????

Wakacji dzień kolejny :) Kurcze, nie wyobrazam sobie wakacji trwających 2-3 tygodnie ... Ale z drugiej strony nie wyobrazam też sobie wracania do wielomiesięcznej pracy w szkole po 2-3 tygodniach wakacji :P No chyba, że uczyciele mogliby iść na emeryturę po 15 latach pracy :P Tija :) wielkie gratulacje super ocen !!!! I zadowolenia z kursu :) I życzę dostania się do tej wymarzonej pracy :) Nie ma nic piękniejszego jak praca, ktora daje satysfakcje i przyjemność :) A prawo jazdy ? Doskonała decyzja !!!!! Sama robilam prawko jak mialam 31 lat i dzięki temu od kilku lat jestem niezależna :) Teraz nie wyobrazam sobie roku szkolnego bez auta :) Zresztą wakacji też :P Kicia :) 3,5 dnia to jak splunąć :P nawet się nie obejrzysz :) Zazdroszczę Ci urlopowego wyjazdu ! Ja niestety nie mogę jeszcze nic zaplanować.... Prowadzenie własnego biznesu gastronomicznego to niestety wątpliwa przyjemnosć.... wbrew temu co się na ogół ludziom wydaje :( Do2do :) Młody na Mazurkach? Nowe łóżko? Kilka dni alergicznej pięknosci? Hmmmm .... Widzę, że ostro szykujesz grunt pod powiększenie rodzinki ;) Mafinko :) hop hop !!!!!

rany normalnie się lepie :O wiatru nie ma chmury z jednej strony z drugiej słońce niby jak na deszcz ,ale wszystko sie po kosciach rozchodzi wrrrrrrrrrrrr:O MAJKA- cholerka no o tym nie pomyslałam hihihihihi:D MAFINKA- ty nie hop hopuj tylko klikaj co u Was :p:D

Jestem usprawiedliwiona, bo sie ucze. Dzis przeczytalam Karte Nauczyciela, co wcale nie oznacza, zem madrzejsza... Ech. No i zazeram stresy czekolada. Do2do, dzieki za komplementa. Rozchodziła mi sie chlopina i nie nadazam. Mafinka, hop hop Tija, gratulejszyn. Tez mialam pojsc na ten kurs, a polazłam na malarstwo kropkowe i wykonanie kartek i ozdób z papierowych torebek po herbacie. Majeczko, a niech to. U mnie tez burze, ale nie az takie. I zawsze to choc na chwile odswieży powietrze...

Dziękuję za gratulacje i deklaruję że mam zamiar zostać najlepszą wschodzącą gwiazdą polskiej florystyki:D oczywiście jak kieszeń męża na to pozwoli, bo następny kurs ma równowartość 12tys złotych Jestem i żyję, ale co to za życie:p Z Poznania długa droga, a człowiek nie wielbłąd i w taką pogodę napić się musi:D pan kierowca naszego wesołego autobusu z pokorą znosił postój na każdej stacji w sprawie zrobienia siusiu i dokupienia kolejnego browarka:D:D:D potem jeszcze ostatnie pożegnalne piwko w Toruniu i można było ze swoimi świadectwami udać się do domciu. Oczywiście nie oparłam się zakupom w hurtowni florystycznej dzie kupiłam mnóstwo fajnych gadżetów do wykonywania kompozycji i przeróżnego rodzaju wianków. Teraz lecę do dentysty bo ząb mi się odezwał i daje popalić

Hej Niunieczki :) U mnie tak jak i u was UPAŁ ......dziecko dzisiaj dzwoniło i wymyslilo że go pieta boli bo babcia chciała by na rowerku jechał z nia do szczytana a to 6 km ,ale przez las i na skuśke to mniej wychodzi L:) więc stwierdzam że pomysłowy jest :DAle przyznam się Wam że jak byliśmy z nim nad morzem teraz to nam dziecko powiedziałao że żadna majorka, Egipt nie zastąpią mu wakacji z nami :D normalnie moja duma urosła hihihi:DJeszcze dostałam od niego zielone szkiełko w kształacie serduszka które znalazł w morzu :) Co do zmiany wyreczka to mi się do sklepu jechać nie chciało bo upał :O burza wisiała w powietrzu i niccccccccccccccccc:O TIJA- no to licze na piekny stroiczak na świeta albo wianek na drzwi :) super że tak się w tym spełniasz :D A co u pozostałych kobitek ??

cze ! 🖐️ :classic_cool: jak tak z rana? coo?? weekend się zbliża, pewnie znowu do poniedziałku nikt się nie odezwie :P tylko jakieś pojedyncze jęki czy monosylaby będziecie wstawiać :P tak tak, to było między innymi do ciebie, MAFINKA :P TIJA bardzo się cieszę, że tak super ci idzie, ty to jesteś artystyczna dusza :) zazdroszczę ci zapału i życzę, żeby dalej ci tak dobrze szło. ❤️ dziewcionki, na razie dalej nie piszę, bo muszę zmykać do pracki. Dobrze, że mój gabinet kosm. pracuje do 21.00 to udało mi się na dziś na 20.00 umówić, muszę się do ładu doprowadzić przed wyjazdem :P i pierdzielę wszystkich i wszystko, mam już bilet na sobotę :D tak więc od niedzieli będę nadawać już z Kraju :)

Hej😘 Kicia:) przyszłam trochę pojęczeć:p albo wydam z siebie kilka monosylab:D Leć leć laska do tej kosmetyczki niech Cię dopieści, w końcu zasługujesz na ten luksus😘 Do2do:) bidna Ty kochana z tym swoim uczuleniem, ale cieszę się że już Ci lepiej. Możecie być dumni z siebie i syna, bo to bardzo mądry chłopak😘 Majka:) upajaj się tymi wakacjami, bo dużo to już ich nie zostało. Teraz coś o sobie, otóż nawet nie musiałam szukać pracy bo sama do mnie przyszła. Dzisiaj idę pierwszy dzień do kwiaciarni na 3 godziny. Wprawdzie to tylko kwiaciarenka pod toruńskim ratuszem, ale ostatecznie uznałam że niech to będzie cokolwiek byleby dało mi możliwość na kolejny etap warsztatów florystycznych. Idę się szykować, bo wczoraj nie dostałam się do dentysty i dzisiaj muszę ponownie przypuścić atak. buziole i papatki

Hej kochane :) Umnie bez zmana uczolonko poszło w sina dal :) wczoraj drinkowałam z M bo taki upał wieczorem był na wet że na tarasiku usiedlismy i pilismy :) wiecie co ja to normalnie jakas chora jestem :O od 3 dni mam głupie sny :O wszystkie sa do siebie podobne dzieją się tylko z innym facetem ( byłym).....cholera dobrze ż eja nie z tych co przez sen gadają ......:O....i z każdym ztych facetów jestem w ciąży .....powiem wam że jak przykładałam się do staranek ...z marnym skutkiem jak widać :O...to nic mi sie nie sniło a jak kuźwa odpuściłam to jakies głupoty mi sie śnia wrrrrrrrrrrrrrr....w pierwszej chwili to pomyślałam ze to po tych drineczkach ...no ale piłam tylko wczoraj :p więc kużwa to nie po tym ....ciekawe co mi się dzisiaj przyśni :) TIJA- super :D gratuluje kochana :D i czekam na relacje z pierwszego dnia pracy !!!!!:Di dziekuje za taki komplemecik pod naszym adresem ❤️ normalnie się zaczerwieniłam :D KICIA- czyli Ty kochana z upału do upału :) bo w kraku tez gorąc i jakoś nie wierze tym pogodynką że ma się zmienić coś bo juz od 2 dni w nocy ma w całym mazowieckim padać ....a jak na razie to pada ale z czoła :) MAJKA- halo, halo MAFINKA - halo, halo PIMACH halo, halo LOLA halo, halo DONIA- halo, halo EMMA- halo ,halo SERUM- prosze o więcej halo, halo ABS- halo, halo PISAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to niejest tak źle :) jesli kobieta śni że jest w ciaży to- oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia;) no to w sumie się zgadza :) bo mam pewne plany :) o których Wam nie pisze na razie :) by nie zapeszyc hihihi:)

I pisac mi tu szybciorem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no jezdem jezdem :) Wygląda na to, ze wszystkim, a w każdym razie ostatnio tu piszącym :P dobrze się uklada :) Albo w pracy, albo na wolnym. I o to chodzi !!! :) U mnie czas leci jak nie wiem co :O Tylko patrzeć, jak trzeba będzie znowu do pracy wracać :P Ale tymczasowo staram sie szukać różnego pożytecznego zajęcia :P Do2do przypomniala mi, ze w wakacje mialam rozejrzeć się za nowymi meblami do pokoju dzieci, bo to co mamy przestało nam objętościowo wystarczać. No więc studiuję katalogi i mierzę co gdzie wejdzie i co da sie tam upchać :P A ostatnio natchnęła mnie szalona myśl, żeby przed wstawieniem mebli z lekka podświeżyć mieszkanie. Tylko, że mąż stale zajęty, a z malarzami umowić można sie dopiero za jakiś czas. A mi zależy na wykorzystaniu wakacji. No więc dojrzewam do mysli, zeby pomalować samodzielnie..... A jak dobrze pójdzie to moze całe mieszkanko machnę ? Sęk w tym, że jedyne farby, jakimi malowalam to plakatówki i akwarele :P A wałka w ręku nigdy nie miałam :P Wstyd troche, że taka stara, a taka niedoświadczona jestem w tym kierunku , więc chyba pora zdobyć kolejne doswiadczenie życiowe :P Tylko jak sie do tego zabrac ????? Chyba kupię sobie jakąś książkę o domowych remontach , co by sie w teorii podciągnąć :P Poczytalam wczoraj troche o farbach i ...... nie mam pojęcia , które wybrać !!! :O Dulux , nobiles, śnieżke ???? CZy inną jeszcze? Na forach ludzie różnie piszą. Jedni chwalą, inni krytykują ..... A to, ze trzeba kilka razy malować, że zostawiają smugi albo strasznie śmierdzą i nie można tego wywietrzyć. Wolałabym takie, które dobrze kryją po pierwszym razie, żeby, mniej roboty było. Nieśmierdzące oczywiście. No i lepsze z połyskiem, czy matowe? Może coś poradzicie? Bo pamietam, ze niektóre z Was robiły sobie malowanka różne ... Ja mam prawie wszędzie białe ściany, ale teraz chcę jakieś delikatne kolorki zrobić. Ciekawe tylko, czy jak juz zacznę nie okaże sie, że jeden pokój będę 2 tygodnie malować :P i akurat skończy sie natchnienie i wakacje :P

No dobra, to ja coś Ci Majeczko podpowiem:p Po pierwsze, to na jasne ściany powinien kolor przyjąć p jednorazowym malowaniu. Po drugie; z tego co wymieniłaś wybrałabym dulux. Po trzecie to czy będą matowe czy błyszczące, to już co komu się podoba. Wcześniej zagruntuj ściany, a o wałek dopytaj w sklepie w którym będziesz kupować farby. Ja bym wybrała taki z misiem na wierzchu ale fachowcem nie jestem. Nie zapomnij o taśmie która pomoże Ci zabezpieczyć element które niekoniecznie chcesz malować. Jak będziesz gruntować ściany to uważaj żeby unigrunt nie pochlapał Ci okiem [szyby i ramy] bo potem ciężko te plamki wywabić. Życzę miłej zabawy:) Ja po pierwszym dniu w kwiaciarni jestem trochę oszołomiona więc trudno mi się wypowiadać na temat tego czy było fajnie. Na pewno inaczej niż to sobie wyobrażałam. Zobaczymy potem co będzie, a na razie to znowu muszę sie uczyć

:D :D :D ale mam dobry humor :D :D :D aż się boję ;) ostatni dzień! Przeżyłam, przeżyłam, przeżyłam!!! :P MAJECZKO, w sprawie malowania to po pierwsze, na jasne ściany powinien kolor przyjąć p jednorazowym malowaniu. Po drugie; z tego co wymieniłaś wybrałabym dulux. Po trzecie to czy będą matowe czy błyszczące, to już co komu się podoba. Wcześniej zagruntuj ściany, a o wałek dopytaj w sklepie w którym będziesz kupować farby. Ja bym wybrała taki z misiem na wierzchu ale fachowcem nie jestem. Nie zapomnij o taśmie która pomoże Ci zabezpieczyć element które niekoniecznie chcesz malować. Jak będziesz gruntować ściany to uważaj żeby unigrunt nie pochlapał Ci okiem [szyby i ramy] bo potem ciężko te plamki wywabić. myślę tak samo jak TIJA :D :P ale ona to tak fachowo ubrała w słowa :D że nie pozostało nic innego do dodania. Teraz farby robią rewelacyjne, każda sierota sobie poradzi ;) :P Ostatnią rzeczą jaką malowałam, to było biuro mojej mamy. Spoko. Jeden dzień, a biuro o powierzchni 40m było pomalowane :) tzn malowaliśmy z R, nie robiłam tego sama ;) to było proste. Wałek faktycznie taki z misiem jest ok, do tego jakiś jeden mały do podmalowywania i pędzelek do drobiazgów i ... baw się dobrze :) jedyny problem to wybór farby. Ale nie firmy, a koloru! Oczopląsu można dostać! Dziewczyny, ja mam trochę roboty, potem lecę do pracy. A propos pracy! TIJA trzymaj się! Będzie dobrze. Super sobie radzisz, trzymam kciuki ❤️ no, a wieczorkiem na pociąg i do domciu. Wreszcie. :)

Dziewczynki padam na kolana i bije sie w cycki- NIE MAM KIEDY PISAC:( w przyszlym tygodniu bede miala pomoc wiec bedzie mnie wiecej. Buziak dla Was👄 http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Amfetamina-w-tabletkach-na-odchudzanie,wid,12502398,wiadomosc.html czytalyscie to??

👄👄👄 dzięki dziewczynki za rady 👄 na pewno skorzystam :) Najbardziej podoba mi sie to, że wystarczy jedna warstwa farby :P Tija :) no niestety czasami tak jest, ze po kursach człowiek ma inne wyobrazenie, a rzeczywistosc pokazuje swoje oblicze. Ale najważniejszy jest zapal i poznanie warunkow pracy, a potem sie wszystko ułoży. Wierze, ze zostalas w pracy dobrze przyjęta, reszta to kwestia czasu i dopasowania. A "od kuchni" kazda praca wygląda inaczej niż przez wytrynę :) Kicia :) A nie mówiłam, że 3 tygodnie szybko miną? :) Teraz tylko odpoczynek i relax na łonie R i kociarni :) Mafinko :) No to czekamy na Twój luźniejszy czas :) Pimaszku :) ucz sie ucz :) Pamietaj, musisz idealnie znać swoje sprawozdanie i bez zająknięcia wiedzieć o wszystkim co w czasie stażu robilas i co sie z tymi pracami wiąże. Z teorii i przepisów pytają (przynajmniej u nas) sporadycznie. Wiadomo, ze trzeba to znać, ale Twoja dzialalnośc jest najważniejsza. Do2do :) czyżbyć próbowała z M nowe łóżko? :P Ponieważ jestem w gorącej wodzie kąpana postanowiłam zacząć robotę zanim mi zapał minie :P A jestem teraz najarana na malowanie jak nie wiem co :P Cały czas coś analizuję, obmyślam i w ogóle :P Problem w tym, że mam w domu pełno klamotów ( czytaj: niewiadomo do czego, ale niezmiernie potrzebnych skarbów :P ) i do tego wszystkie pokoje zamieszkane, więc przenoszenie się wszystkich i wszystkiego razem z pokoju do pokoju na czas remontu raczej odpada. Wstępnie umówiłam się z siostrą, ze na kilka najbardziej upierdliwych dni będę mogła ewentualnie odsprzedać jej swoje pociechy ;) Graty z pokoju dzieci w duzej części powynoszę do piwnicy (jak dobrze, że mieszkam na parterze :P ), stare meble pójdą od razu "aut"- odpadnie problem ich przesuwania :P Prace zaczęłam już dzis rano od zorganizowania dziwnej ilosci :P kartonow. Nie wiem czy starczy , czy nie ;) Mam już teoretyczny plan działań - od dziś zaczynam zapełnianie piwnicy (przy okazji zrobię tam od jakiegoś czasu odkładany porządek). Naukę malowania :P zacznę chyba we wtorek od korytarzyka - jest nieduży i jest tam tylko lustro i 1 szafa, więc wystarczy tylko farba i wałek i można jechać. Potem będzie (o ile po korytarzu zapału starczy :P ) malowanie pokoju dzieci. Ile to zajmie czasu okaże sie w praniu. Potem z mojego pokoju powynoszę do pokoju dzieci co się da i będę malować u siebie. Potem swoje meble cofnę do siebie, w tym czasie powinny już dojść meble dla dzieci (mam już wybrane, muszę tylko złożyć zamówienie i czekać na dostawę - do 2 tygodni ). Na koniec z rozpędu chciałabym pomalować kuchnię - jest niewielka, częściowo wyłożona płytkami, wiec powierzchnia do malowania pozostaje niewielka - w zasadzie sufit i górna część ścian. A, jeszcze kawałek ściany do tapetowania. Malowanie drzwi i futryn mam zamiar robić w tzw. międzyczasie :P No i najważniejsze : wszystko to mam plan skończyć do 15 sierpnia :P to moze jeszcze uda nam sie gdzies wyjechać na kilka dni. Tak więc mam przed sobą 3 tygodnie prawdy :P Mąż powiedział, że będzie mnie wspierał psychicznie i sponsorował finansowo ;) Kolory już wstępnie wymyśliłam - korytarz słoneczny żółty - jest taki teraz i tylko odświeżę kolor (korytarz mam ciemny, bez okien, wiec ten kolor dobrze go rozświetla). Do dzieci - na pewno jakaś jasna, groszkowa zieleń - zieleń podobno uspokaja, wiec mam zamiar to sprawdzić na swoich skarbach :P Meble będą ciemno brązowe, wiec będzie kontraścik. Do siebie chcialabym jakąś delikatną brzoskwinkę chyba. Farb w sklepie jeszcze nie oglądalam, ale myślę, ze coś wynajdę. I TU MAM PYTANKO!!! - polecacie Duluxa, ale jakiego ??? Bo poczytalam na forum, że Dulux ONCE to badziewie :O nie dość, ze drogie, to jeszcze źle maluje. Co Wy na to? Jestem w stanie wydać na farbę nawet troche wiecej, ale pod warunkiem, że bedzie dobrze malować. A CO BĘDZIE Z MOIMI PAZURAMI ?????? O tym wolę teraz w ogole nie myśleć ..... Boję się koszmarów :P