Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

a ja tradycyjnie się wczoraj uchlałam, więc również tradycyjnie mam dziś intensywne, przymusowe oczyszczanie organizmu :O właśnie odważyłam się zjeść kromkę chleba. Mam nadzieję, że tego nie pożałuję :P

Jasne...i znowu się wszystkie baby uchlały na koniec łikendu albo pospały;) Mafinka...to Ty pytałaś o rodzinną atmosferę? Więc spieszę z donosem, że do bani, ale, jak to mój małżonek przemądry mówi, wbijam w to!!! Mam jedno życie, jedno zdrowie i za debili myśleć i żyć nie zamierzam. Kasia i tak jest u nas, a reszta mnie nie interesuje. No dobra..brat mnie interesuje, ale tak samo mnie wkurwia, mniemam, że dorosły jest;) Na temat szwagierki Teleexpress nie zamierzam się wypowiadać, bo szkoda czasu i słów...pewnie wypisuje na wszystkich forach świata jaka jest nieszczęśliwa i zdruzgotana (tak...poza forami nie za bardzo ma z kim pogadać...koleżanka po 2 dniach pogoniła ją z domu w cholerę) Życie...prędzej czy później zawsze przychodzi zapłacić za wszytko:D I tym optymistycznym akcentem, w totalnym osamotnieniu żegnam się z paniami leniuchami:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ja mnie głowa boli a o kacu nie wspomne Wczoraj mój M stawiał urodzinowe i było pare osób sama rodzinka i o jeden za duzo wypiłam Masakra (_)> kawunie musze z mleczkiem dziś wypic może co na nogi mnie postawi🌼🌼

Witam. Komu kawusię(_)> bo robię???? Ja dzisiaj w pracy M pojechał sobie w nocy do Wilna ,a ja mam kontrolę Urzędu Skarbowego.......zaprosili mnie do siebie z dokumentami ,wiec nie będzie nasiadówki tylko rach ciach i po krzyku .........co prawda jest to kontrola związana z transakcjami wewnątrzwspólnotowych i mam takową pierwszy raz ,a co zawsze musi być ten pierwszy raz;) U mnie znów nawiewa śnieg.

🌼już sobie Was poczytałam ale za dużo nie napisałyście, :-), ja mam paskudny humor, z moim M mamy ciche dni, bo mnie zdenerwował w sobotę i oczywiście nie widzi problemu, wiec czekam na jakoś skruchę ale chyba jak zawsze się nie doczekam:-(, ale sobie moge pomilczeć:-( :-( :-(

Juz Mikolaj wsiada w sanie Wór prezentó wrzuca na nie Do okola Ziemia krąży Lecz czy trafi i czy zdąży Juz kominy wyczyszczone Juz skarpety powieszone Tyle życzeń do spełnienia Od pragnienia do marzenia I nam może tez coś wpadnie Gdy go poprosimy ładnie Jakiś drobiazg krawat kiecka Prezent dla dużego dziecka

ABS takie ciche dni też są dobre może przemyśli sobie Ale znając życie to i tak zawsze my jesteśmy wszystkiemu winne

jak czasem tak myśle po co człowiek sie z tym chłopem męczy, paskuda jest taka wredna, samolubna, mało romantyczna:-), ale inny by był taki sam wiec lepsze "zło" które sie już zna i sie już trochę wychowało ale kiedyś nie wytrzymam i pójdę "precz", ale narazie trzeba dzieci wychować

Witanko:D Abs wodki Ci polac normalnie:D, ale zalazl Ci za skore ten twoj m co??:) KLIKAMY I KARMIMY http://poznan.szerlok.pl/oferta/znajdka-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID47Pc.html Amnie cos wczoraj przeziebinie bralo, dzisiaj niby lepiej.. mam nadzieje ze nic sie z tego nie rozwinie. Serum pisalas ostanio o miodku, mialam ci odpisac ze ja codzinnie jem na czczo miod manuka, widze ze maa te same wlasciwosci a pewnie cena nizsza. Donia nie spotkalam sie z tym, ale jak cos ciekawgo znjade w necie to wkleje ci linka. Kolki przechodzilam z Ola, najlepszym lekiem jest czas.... wiem, ze to glupio brzmi, ale myslk ze kiedy przestanie wieczorami plakac... Trzymaj sie babeczko👄

cześć baboki ❤️ ja dziś zaczęłam wszystko nie tak :P ABS normalnie klapsy mi się należą wstałam wypiłam kawę i głodna poszłam do marketu, nabrałam jak bidny do torby, zapłaciłam w cholerę, przyszłam do domu i się nażarłam :P tak to było biję się w pierś mą cherlawą :P ale musiałam lecieć, bo mi się żwirek do kibelka skończył i mały tam kopał, kopał, bałam się, że dziurę wykopie w kuwecie ;) ale dalej już będę grzeczna ;)

ja na obiadek jadłam duszony schab z serem i gotowane warzywa, wiec nico dietetycznie, ale jako s nie mam ochoty na dietowanie, waga taka jaka była , przede wszystkim nie ćwicze i niewiele sie ruszam a to 50% sukcesu nie sama dietą człowiek żyje, a jak sie nie będziemy ruszać i to intensywnie to diety nie pomogą tylko wpadniemy w kolejne doły i będziemy sobie siedzieć i się dręczyć

co się dzieje nikt niczego nie napisał, a ja mam doła :-(, z M zaczęłam trochę gadać, ale po przemyśleniach doszłam do wniosku, że sama stworzyłam potwora którego we wszystkim wyręczałam i wyręczam, a potem głupia się dziwie i mam mu za złe, że czegoś nie robi a powinien jak ja wszystko robię, po prostu jestem zła na samą siebie :-(

cześć dziewuszki 👄 Wielkie brawa należą się dla tych nielicznych podtrzymujących nasze zapyziałe :P forum :) Serum 👄 Myszka 👄 Kicia 👄 Abs 👄 Dziadek 👄 Mafinka 👄 no dobra ... Tija 👄 Do2do 👄 U mnie chyba dzis coś w powietrzu było, bo jakoś dziś dziwny nastroj mialam ..... jakiś niepokój taki .... jakby coś wisiało nad głową i czekało, zeby wybuchnąć :O Takie coś bliżej nieopisane. No ale na szczęście chyba mija. Może na rozladowanie napięcia wieczorkiem swojego Mikołaja na coś namówię? :P Moja dieta też leży i kwiczy 😭 Dom zawalony słodyczami :P I jak tu żyć w zgodzie z wlasnym sumieniem ????????????? :P Niewielkim pocieszeniem jest to, że nie jestem jeszcze starą gdańską szafą 3-drzwiową ;) Kupilam dziś sobie dżinsy, a dobierając rozmiar zjechalam o 3 numery w dół :) Z nieukrywaną radością prosilam o coraz mniejsze. Ostatecznie kupiłam rozmiar 40, chociaż w 38 też się wcisłam :P Dużo mniej pocieszające z kolei jest, że te kilogramy, które mi od wiosny wróciły umiejscowiły się na brzuchu, plecach i biuście, tworząc cos na wzór ... yyyy .... dwustronnego kaloryfera :P 😭 No i znowu wróciłam do luźniejszych ciuchów :( A Sylwester coraz bliżej 😭

u mnie katastrof ciąg dalszy .........nawet nie mam siły pisać ,bo ani mi sie nie chce chwalić ,ani biadolić ,a tak naprawdę to tylko biadolenie pozostało😭 to może od małego sukcesy .........waga mało ,ale jednak w dół. Dzisiaj byłam znów z młodym u okulisty ....siedzieliśmy 3,5 godziny i niech ktoś mi powie ,ze prywatnie to załatwiają wszystko od ręki ....gówno prawda ,,,,,,ze zmęczenia padam na pysk.........młodemu pogorszył sie wzrok w drugim oku tzn. widzenie pogorszyło sie przez wylew podgałkowy ....pękła żyłka ,ale do ciała szklistego tak samo jak w lewym i pan profesor kazał sie oswoić z myślą ,że trzeba to drugie oko też operować ....oczywiście w późniejszym terminie To na tyle . Dobranoc i dziękuję za wysłuchanie .

Wiecie co się stało? Tak...to brzmi jak początek wywodu pierwszej plotkary ze wsi głębokiej (tak, tu właśnie mieszkam:D) Otóż dzwoni dzisiaj Wrażliwa do mnie i ryczy jak...matko, słuch straciłam...dostała pozew... Ogólnie...jestem w szoku...

Co byście Laski powiedziały na wczesną kawkę (_)> ??? Ja spać nie mogę:( jak człowieka coś męczy ,dręczy to o spaniu nie ma mowy.

SERUM widzę, że mimo wszystko dobrze dzień zaczęłaś :) życzę zdrowia synowi i trzymam kciuki ❤️ eee, no dziadek, nieźle. nie wiem czy się śmiać czy płakać, chyba ciężkie chwile przed wami, a koniec niewiadomy. może tak będzie lepiej? ❤️ reszta picioszek 👄 wstajemy, pijemy kto co ma i witamy kolejny piękny dzionek :P

🌼 witam kochane robaczki👄 u mnie dzis lepiej, pewnie to za sprawą tego że pogodziłam się z M, o przeprosinach oczywiście nie było mowy , ale zrobił skruchę jaki jest to on wstrętny i samolubny itd, a ja osoba o słabych nerwach nie mogłam z tym walczyc i skończyło sie jak skończyło, {opis nie na tym forum}:-) :-) :-), wiec ten mój paskudnik, od rana jak skowronek biega, mi tez sie humor poprawił :-),

🌼 pieski podkarmione❤️ a ja zastanawiam się co upiec i ugotowac na święta :-)