Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Kiciu ❤️❤️❤️ wszystkiego naj naj najlepszego😘 Czu Ty wiesz że obchodzisz urodziny w tym samym dniu co mój zdrajca??? Przepraszam dziewczynki, że mnie nie ma, ale same rozumiecie, sezon robienia prezentów świątecznych w pełni, więc ja nawet wysrać nie mam się kiedy:o jakoś to przetrwam, ale na święta palcem w bucie nie kiwnę. Dobrze że prezenty można teraz kupić przez internet, ale nawet na kliknięcie "kup teraz" nie mam czasu. Właściwie to mnie już tu nie ma.... Pozwoliłam sobie dzisiaj na wieczorny spacer i zachwycałam się tym jak cudownie pachnie śnieg Serum😘 mam nadzieję że Twój synuś tylko zyska na tej operacji i że będzie wszystko dobrze Przepraszam że nie piszę do każdej z osobna, ale same rozumiecie...albo i nie:p w każdym razie staram się jak mogę:D

TIJA dzięki ❤️ yyyyyy....... lepiej nic nie powiem, bo byłoby, że go bronię :P a jaki on rocznik? bo jak też ten sam, to ci serdecznie współczuję :D pracuj, pracuj, pracusiu 👄 tylko nie zapominaj o rodzinie i odpocząć czasem :) bo pieniążki pieniążkami, ale wiesz ;) trzeba mieć czas pożyć trochę.

Moje drogie kuleżanki a może by tak kawuni sie napił (_)> lub zielonej herbatki> a dla naszej SERUM mam zbożówke Ja dzis wybieram sie na zakupy przedświateczne ale znając mnie to akurat do soboty mi to zajmie TIJU ja nieraz też wychodze na wieczorowe spacery jest poprostu zajebiście Wczoraj przegladalam przepisy i doszłam do wniosku ze 2 lub 3 placki powinny mi starczyc na Święta A MAJECZKO pytałaś sie o pierogi Ja wysłałam kurierem ale widocznie komus posmakowały i zjadł 🌼🌼🌼🌼🌼😍😍😍😍😍

Witam Lasencje👄 Myszka ja co prawda siedzę w tej chwili z wodą nad wodą z miodem i cytryną ,ale za chwile poproszę o zbożówkę ❤️

cześć Gwiazdeczki moje :) ja piję kawkę, mogę się też podzielić. Wodę wypiłam! Żeby nie było! :P i zaczynamy nowy dzień 🌼

Ja juz po zakupach A tu takie pustki dziewuszki piszemy co tam u was Tija melduj sie ABS GDZIE JESTES Do2do co tam u Ciebie jak teściu Majeczko ty pracocholiku Mycha 🌼 Dziadek Jacek 👄 Cudnietak 😍 i dla reszty kobitek😍😍😍

jesssoooo :O zachciało mi się z tym małym pójść do lekarza :( mam nadzieję, że mi wybaczy :( i ja sobie też :( mogłam kupić sobie tyle rzeczy, prezentów... a jego nie narażać na takie stresy, pieprzone konowały. Wymyśliły, że krew mu trzeba pobrać, to wszystko będzie jasne :O rzeź! rzeź! 😭 i jeszcze dupy nie umiały go trzymać i mnie ugryzł. Mam nadzieję, że to się nie skończy tak, jak z moim ostatnim ś.p., czyli pogotowie, zastrzyki, antybiotyki. Dla mnie oczywiście, nie dla niego :( bo miałam takie zakażenie, że myślałam, że mi palec odpadnie. Leki mu podawałam :( no nic, pójdę jeszcze jutro, no bo mają być wyniki. Skoro już tyle za te męki jego i moje wybuliłam, to się chociaż dowiem jak wygląda kocia morfologia :O i coś tam jeszcze na wirusy jakieś... debilka :( jak wróciłam to byłam taka roztrzęsiona, że walnęłam se drinka, za za pół godziny idę do pracy :P heh mam nadzieję, że nie wyniuchają :P byłam też w banku dzisiaj... szkoda słów. Marzę o tym, żeby wrócić do cywilizacji. i aż się boję myśleć, jak jest dalej na wschód. To znaczy wiem, ale nie wiem jak tak można żyć. :( to znaczy, to też wiem. jak się nie zna innego życia, to takie bagno jest rajem :O california uber alles :P

dzisiaj robaczki nie miałam nawet sekundy aby do Was zajrzeć ale obiecuje jutro nadrobię❤️

Kicia, no to faktycznie przejścia miałaś , drinuś usprawiedliwiony :) oby przez innych nie wykryty :P A tak na marginesie dziś rano mialam u notariusza przepis dzialki pod mój przyszły domek 😍 i moja mama jest niemal pewna, że wyczula od pani notariusz .... hmmmm.... no dobra, może kobieta chora jest i jakieś leki na spircie bierze :P Myszka :) z tymi pierogami to sąsiad podejrzany może być :P jakoś dziwnie mi ostatnio z drogi schodzi :P Serum :) jak samopoczucie? Lepiej troszkę ? Mam nadzieję, że tak 😍 Abs :) staram się codziennie zaczynać dzionek wodą z cytryną :) A potem wodę zapijam kafffką z mleczkiem :P Cudnie :) szybciej wyszłaś niż weszłaś :P Tija :) pracujesz i pracujesz .... a pamiętasz chociaż, że w przyszłym tygodniu święta są? :P Do2do 👄 poprostu 👄 Mafinko !!!! hop hop !!!!! :P Dziadek !!!! A u mnie ... yyyyyy ..... Nie wiem jak u Was, ale przez ostatnią noc zachód Polski zasypało :O (dla lepszej orientacji dodam, ze mieszkam w najdalej na zachód wysuniętym cypelku Polski, na mapie pogody mozecie sobie zobaczyć :) ) Rano nawet nie mialam szansy wyjechać autem z wiaty :O Dzieciaki do szkoły mąż zawoził, a udało mu się wyjechać z podworka tylko dzięki temu, że wieczorem przezornie tyłem wjechał i rano nie musiał manewrować (2 garaże oczywiście zawalone "ważnymi rzeczami" :P ). Na całe szczęście kilku sąsiadow wyszło rano z łopatami i odśnieżyli środek placu. Ale potem to już ze śniegiem walczylam sama :O A że mamy 2 garaze, wiatę i kawał płotu przy ogrodzie - jest przy czym robić:( Do tego wyjazd z mojej wiaty wymaga manewrów, więc muszę mieć kawalek wolnego placu, żeby wyjechać. Podwórko jest spore i żeby usunąć śnieg nie wystarczy go zepchnąć (zresztą nie ma gdzie) i trzeba wozić taczką kawałek dalej. No to woziłam .... 3,5 godziny :O A tego , który wymyslił, że śnieg jest lekki jak puszek to bym za ... nie wiem co :P powiesiła. No ale już jest dobrze :) do następnych opadów śniegu :P Pisalam już, ale i tak jeszcze powtórzę :P dziś oficjalnie stałam się właścicielką działki !!! Na razie rolnej, ale docelowo - mojego wymarzonego domku z ogródkiem i paroma innymi mniejszymi i większymi marzonkami :)

Ej Majeczka:):):) Jak ja Ci zazdroszczę tej działeczki, domu, ogrodu i całego inwentarza obok domu:D:D:D:D:D Pozdrawiam całe towarzystwo. JEST LEPIEJ!!! (nie mówić...ŻART:P:P:P:P:P:P:P)

Kicia....to Ty jesteś na tym etapie co ja byłam od czwartku .......zachciało mi się łapać "bezdomniaczka" takiego około 4-5 mce ...oczywiście w klatkę łapkę ,ale był problem w przepchnięciu go do transportera i chciał czmychnąć ,a ja nie wiele myśląc chciałam go złapać i skończył sie tym ,ze zostałam ugryziona w paluch ........spuchł ,rany zrobiły się zaognione i bolące w piątek wylądowałam na szczepieniu na Tężec i jestem na antybiotykach do jutra ...........nei chcę Cię martwić ,ale jeszcze mam paluch bolący.........ale kocurek wykastrowany (u weta.okazało siż ,ze to ON ........został przetrzymany 48h i został juz wypuszczony na swój teren......ale już zimą nie złapie żadnego kotka.....w tej chwili pogoda nie sprzyja kastracja ,a co dopiero sterylką. Ale o tym to napisze kiedyś ,bo dziś już nie mam siły myśleć. .....wiem tylko jedno musze zrobić z niepotrzebnym rozmnażaniem ,bo do domu nad jeziorem urodziło sie latem i jesienią mnóstwo małych kotów ,a teraz znajduje je zamarznięte pod swoim ogrodzeniem 😭 latem jet tam pełno ludzi ,a teraz nikogo ,a je prawie co drugi dzień jeżdżę 70 km karmić je i postawiłam 4 budki styropianowe ,żeby miały schronienie ........niestety to wszystko mnie wykańcza.

SERUM kochana ❤️ ty jesteś moją idolka ❤️ robisz wieeeeelkie rzeczy. mam nadzieję, że tym razem nic nie będzie, to wtedy, to po paru godzinach już wiedziałam, że coś jest nie tak, a po 12 już byłam na pogotowiu. A teraz jest ok. Babki pierdoły, ale przynajmniej od razu przemyły mi ranki i czymś pomazały. Bo to kuźwa zwykle jest niewielkie, a kłopot ogromny :O No może jedno trochę ropą podchodzi, ale trochę. Nie puchnie. SERUM masz rację, tylko kastracja, bo inaczej, to te głupole mnożą się na potęgę :( a to nie ma sensu. Jak twój syn? Dobrej nocki ci życzę kochana ❤️ 😴 ❤️ i wam też 👄

KICIA-poprostu ❤️❤️❤️ ajlowiu👄 hej kochane 👄 Ja tylko szybciorem bo dzisiaj wogle mi kafe nie działało tylko wyskakiwał błąd i tak samo było wczoraj wieczorm:( co do tescia to wczoraj miał operację 3 bapassy ma ząłożone operacja musiał byc bardzo dynamiczna ale dzisiaj było ok ordynator powiedziął ż ejest zaskoczony że tak szybko organizm zareagował i na święta teść powinien byc w domu.co do mojej sytuacji z bratem to.........chyba nie mam juz brata dzisiaj sie wyprowadził, a ja dowiedziałm się że jestem wyrodna córką , mojemu młodemu też się dostało.........nie bede tupisac bo od 13.00 rycze jak głupia.............kliknę jutro ........jesli chodzi o święta to u mnie chyba nie będzie ich wogle ........juz mi brak sił :(

KICIA ........gdzie tu wielkie rzeczy ,po prostu koty sa moją wielką miłością zaraz po dzieciach i mężu;) a staram sie o kotach moich i tych niczyich nie pisać ,bo nie chcę być wzięta za dziwaczkę :o ale dobro kotów leży w mojej naturze i jak dzieje im się krzywda to niestety ona mnie poniekąd boli. Jeziorkowe koty maja dobrze latem ,niestety zimą już nie ,bo ludzie latem dokarmiają na potege nie myślac ,ze wyjadą ,a ona pozostaną same sobie ,a ta cholerna zima musiał przyjść tak wcześnie niby jak pod zwałami śniegu maja zdobyć pożywienie??? N początku tygodnia też miałam problem z dostaniem sie tam na miejsce .........z uwagi na to że M na narty pojechał jeppem ....wiadomo terenówka napęd na 4 koła ,bez problemu wszędzie wjedzie i wyjedzie ,a ja jak na złość mam napęd na tył (do grzebanie sie w śniegu lepszy jest na przód) Yak że mam utrudnione zadanie ,ale dzisiaj po trzech dniach niebytu jadę (niech sie dzieje co chce)one tam czekają.:o Wczoraj z młodym byłam na kontroli i jest duża szansa na dobre widzenie :D :D :D już widzi bardzo wyraźnie zarysy w ogóle coś widzi ......za ok miesiąc będziemy wiedzieć więcej . No nic idę sie szykować do pracy ........niestety nie śpie już od 5.00 rano KOSZMAR .....nie jest mi dane spać samej ,bo nie potrafię.

MAJKA.....samopoczucie ?! hem .....zmęczona ,niewyspana ,przepracowana i na dodatek COŚ zaczyna mnie boli :( tzn.boli mnie miejsce po tym największym cięciu :( niestety musiałam w sobotę i w niedzielę rano trochę podwórka odśnieżyć ...........cholernie nie lubię być od kogoś zależna i nienawidzę pod tym względem się ze sobą cackać .....ale jest jeden plus ....na nowo odkryłam że posiadam mięśnie brzucha :D a myślałam ,że już ich dawno nie mam .

hej robaczki kochane❤️ jakos całkiem wypompowana jestem, nastrój świat mi sie nie udziela, :-(

hej robaczki kochane❤️ jakos całkiem wypompowana jestem, nastrój świat mi sie nie udziela, :-(

Piję z Wami kawkę a z Kicią drinasa- jutro... mam firmową imprezę:D Majka- masz rację ulotniłam się po angielsku:P Mało mnie ,bo mnie nie widać spod ROBOTY- koniec roku w księgowoścI MASAKRA!!!!!! Czytam Was- usmiecham się i pozdrawiam 👄,

SERUM mów co chcesz, dla mnie jesteś wieelka ❤️ CUDNIE ja następny raz to już chyba w domu :) no może ew. dziś czy jutro dopiję resztkę, którą mam, żeby tak nie stała bez sensu :P DO2DO ja ciebie też ❤️ trzymaj się i nie poddawaj :) CAłA RESZTA biuuuziooole moje 👄 trzymajcie mnie, jeszcze dwa dni w pracy :P to znaczy dziś i jutro, a biegania mam tyle, że nie nadążam. Boję się, że o czymś zapomnę :O byłam dziś odchudzić się o 100 euro :O zapisałam się na jakiś kurs majngot, rozum mi odbiera :O a jeszcze nie mam z czego zapłacić, bo mi nie chcą zapłacić za moją robotę :P jak jutro nie wydoję kasy z szefostwa, to będzie dupa blada. no dobra, zmykam popracować troszkę 👄

a mi się nastrój nie poprawił, teraz mam migrenę że jak tylko wrócę do domu to się położę i zabronię niepokoić trochę Was poczytałam ,ale za wiele nie napisaliście 🌼trzymajcie się cieplutko, do jutra ❤️

Witam wszystkie panie:) Nie chce mi się pisać, nie chce mi się gadać, choć psychicznie zbieram się powoli...Wywaliłam telefon (dosłownie, poleciał z 8 piętra) i mam spokój od zakichanej rodzinki, od bratowej wariatki, od brata marudy... Mąż ma teraz jakąś kolejną tajną sprawę w pracy, więc nie ma go praktycznie w domu i dobrze:P Same kłopoty z tymi braćmi:( i ich żonami! Jutro idę gromadzić prezenty, bo obawiam się, że jak zwykle nie wyrobię się:) ech...święta...

A kafffka gdzie ???? :P No to tym razem ja wstawiam expres z kaffką i czajnik na herbatkę , a Wy się dalej same rządźcie :) Tylko mi sprzętów pilnować, żeby się chałupa nie spalila :P

hej, ❤️ nie ma rano kawy, ja juz jedna wypiłam, teraz tylko herbatka, 🌼 dziś rano wstałam nawet w dobrym nastroju jak do tej pory❤️, dziś jadę do kraju ale tylko na 2 dni , ale zdąrze do fryzjera i pewnie na odwiedzenie kilku miejsc, ale i tak sie ciesze, martwi mnie tylko pogoda, bo jedziemy z dziećmi i z nimi wracamy, chociaż teściowie mieli inna propozycje aby wnuki zostały u nich bo teraz maja 3 tygodnie przerwy w szkole, ale ja jakoś nie wyobrażam sobie świat tylko z mężem, chociaż sylwester był by miły, ale święta to święta:-) mamy do przejechania ponad 800km, i to w taką pogodę ,ale mam nadzieje że się nic nie zdarzy

hej, ❤️ nie ma rano kawy, ja juz jedna wypiłam, teraz tylko herbatka, 🌼 dziś rano wstałam nawet w dobrym nastroju jak do tej pory❤️, dziś jadę do kraju ale tylko na 2 dni , ale zdąrze do fryzjera i pewnie na odwiedzenie kilku miejsc, ale i tak sie ciesze, martwi mnie tylko pogoda, bo jedziemy z dziećmi i z nimi wracamy, chociaż teściowie mieli inna propozycje aby wnuki zostały u nich bo teraz maja 3 tygodnie przerwy w szkole, ale ja jakoś nie wyobrażam sobie świat tylko z mężem, chociaż sylwester był by miły, ale święta to święta:-) mamy do przejechania ponad 800km, i to w taką pogodę ,ale mam nadzieje że się nic nie zdarzy