Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieci

9- miesieczne dzieci co wasze juz potrafia co jedza itp.

Polecane posty

no teraz temat zmienisz:) ale skoro tak śledzisz moje wypowiedzi nie mogło ujsc twojej uwadze to ze jestem dyslektykiem, wielokrotnie o tym pisałam na forum.

no ale przecież pewnie nie zwróciłaś uwagi przy zaginaniu mnie. Szkoda mojego czasu na ciebie kłamczucho. Poucz sie lepiej na poniedziałek, bo serio do gimnazjum według mnie jeszcze chodzisz.

Gość ooooo nieeeee
nie bede nic na sile udowadniac. te ktore sa czesto na forum i tak na pewno widza za czesto negujesz inne wypowiedzi,obrazasz etc, nie da sie ukryc niestety. żegnam.

moze i neguje ale ty od razu nie rób z siebie mega rekina dyskusji który to mnie zawsze zagina:) Bo to nie prawda. I śmieszne ze uwage zwraca mi osoba która to na tym właśnie temacie zwyzywała mnie, i nie tylko mnie za to ze mam odmienne zdanie. Ty to sie nie lubisz sprzeczac. A no i ja jeszcze mam odwage pisac pod swoim stałym nikiem, a ty wyzywasz na pomaranczowo. Gratuluje odwagi i dorosłości.

Gość ooooo nieeeee
a o mozliwosci popełniania błedów ortograficznych świadczy dysortografia a nie dysleksja, żadne wytlumaczenie,ktore nie umkneło mojej uwadze na innych topikach. to by bylo na tyle

to ty poczytaj czym jest dysleksja:) bo pojecia nie masz, chcesz to ci przeskanuje zaświadczenie:)

Gość ooooo nieeeee
nie jednak nie ide jeszcze i co z tego ze nie mam czarnego nika,zaraz zaczernie sobie i co z tego???no co??? a nikogo innego nie zwyzywalam,poza tym okreslenie idiotka,jest zadnym wyzwiskiem w stosunku do tych których sama uzywasz:-o

a to nie zmienia faktu ze okłamałaś pisząć że sie wypowiadam wiele razy o sprawach o których nie mam pojeciach a ty mi wklejałaś coś i mnie zaginałaś:) i na przyszłośc miej odwage i sie zaczernij.

z miłą chęcią pociągnęła bym jeszcze tą jakże pasjonującą dyskusje, ale dziecko mi sie przebudza. Zaczernij sie i lepiej przygotuj do dyskusji jak chcesz kogoś obrazić. Miłej nocy mimo wszystko.

Gość ooooo nieeeee
dziekuje,ja rowniez zycze milej nocy

Gość ooooo nieeeee
popatrz powstalo juz ponad 100 wpisow,wydawac by sie moglo ze interesujacy temat:-D a tu tylko my sie "klocimy"

Gość ooooo nieeeee
ale ja cie kobieto nie chcialam obrazic,tylko napisalam to co mysle i tyle.

hmmmm może i mnie nie chciałas obrazić, może i napisałaś co myślisz, tylko po co było kłamać? zmykam juz na serio bo rano ide z małą na szczepnienie.pa

Gość ges z prosieciem
no i co, nie znalazły sie te \"taśmy prawdy\"? hehehehhe

moj je mniej wiecej podobnie. :) a tak to raczkuje, siada, wstaje, zaczyna chodzic przy meblach, mowi mama, dada, dziadzia, tata, baba i inne wytwory mu jeszcze wychodza. robi brawo, papa, daje buzi i przytula sie, przybija piatke i tanczy jak slyszy muzyke - tzn rusza nozkami i raczki tez mu chodza :) (oczywiscie czasami mu sie nie chce i wtedy nie ma papa np. :D ) nie pamietam co jeszcze :) i chcialam jeszcze dodac ze przeprosiny od Madooonnny byly jak najbardziej na miejscu. jestem ta marcowka ktora osobiscie poznala Maksymilianka od Mamy41 i moj synek jest prawie 3 tygodnie starszy od Maksymilanka a umie o wiele mniej. jak bylismy u Mamy41 to jej synek mial skonczone 5 miesiecy a moj prawie 6 i moj nie umial stabilnie siedziec bez podparcia a jej raczkowal, sam siadal (SIADAL z raczkowania) i wspinal sie po swojej mamie i po poduszkach a nawet po moim synku ktory nie wiedzial w ogole o co biega :D Mama41 nie jest zadna mitomanka :D widzialam filmiki jak chodzi jak moj ledwie zaczal sam siadac :D moj maz ktoremu powiedzialam ze inne mamy nie uwierzyly w to co robi Maksymilianek powiedzial ze gdyby on sam nie widzial to tez by nie wierzyl gdyby mu ktos o tym opowiadal. i jeszcze dodam ze moj maz na wizycie kontrolnej mojego szkraba na 6 miesiecy powiedzial lekarzowi o Maksymilianku co on potrafi i nasz lekarz powiedzial ze jest to mozliwe jezeli jest silny ze on sam widzial u siebie w gabinecie najmlodsze dziecko chodzace 7 miesieczne. moj kuzyn jak mial skonczone 8 miesiecy to juz biegal sa ROZNE dzieci i dlatego zanim sie kogos nazwie klamca warto o tym pomyslec pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy

Moja starsza córka mając 7 miesięcy potrafiła stać najzabawniejsze że z siedzeniem szło jej dużo gorzej a do tego jak stanęła to nie nie potrafiła usiąść bo nie wiedziała że kolanka trzeba zgiąć mając 10 miesięcy chodziła moja młodsza córeczka chodziła mając dobrze ponad rok za to raczkowała jak torpeda wstawać nie chciała nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale moja starsza krzywi buty i jest to związane z wiotkością wielostawową może właśnie przez to wczesne wstawanie z młodszą nie mam takich problemów z moich obserwacji wynika że dziecko lepiej rozwija się ruchowo jak raczkuje :)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość Mamusiaaaaaaaa
MÓJ ma 9 miesięcy ...raczkuje ,wstaje ,siada od 7 miesiąca !! wszystko w ciągu 3 dni zrobił :) dzisiaj ma 9 .... raczkuje dalej wstaje ale już bez trzymanki na środku pokoju ... i łapie równowagę ..za rączki zasuwa .... przy mebalch sam przy ścianie itd. .. Mówi Mama tata... ale Baba świadomie powtórzy na prośbę zorbi papa i powie papa ..przy okazji ... tańczy przy muzyce ...