NOVVA 0 Napisano Grudzień 11, 2008 A ja moge?? moge?? bo ja tak sama rady nie dam a juz 4 dzien jestem na takiej mini diecie i moze z wami kobitki mi sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOVVA 0 Napisano Grudzień 11, 2008 to ja napisze odrazucus o sobie mam 20 latek 160cm i 58 kg na dzien 08.12.2008 napisałam wage z taka dato bo tu zaczełam diete a chce sie wazyc co piatek to tak zeby mił niespodziankabyła bo mam nadzieje ze sie nie rozczaruje chciałabym tak pomału do 50 zejsc ale ja juz bedzie 52 to bede skakała ze szczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 11, 2008 time..-cholercia wlasnie zle ze tak siedze bo przez to przytylam i sie rozleniwilam:) ale jesli chodzi o obiady to ja nie gotuje bo bym raczej siala zagrozenia dla mojego otoczenia:-Dale mama gotuje i mnie zawsze bierze pod uwage dzisiaj mam rybe a wczoraj piers z kurczaka no i kupilam sobie chlebek ciemny WASA chociaz nie jem ryzu chleba i potraw macznych przewaza nabial i witaminy. Novva-jasne ze mozesz sie dolaczyc tylko po cholerke Ci dieta skoro przy tej wzroscie i wadze pewnie laska jestes zgrabna bo to taka waga prawie idealna nie jestes chuda tylko masz wiecej cialka ale w umiarze ja wlasnie chce tyle wazyc bo mi najlepiej bylo z taka waga:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 11, 2008 ja wlasnie po obiadku (filet z ryby +surowka z kapusty i marchewki i byly ziemniaczki u mnie na talerzu ale NIE ZJADLAM NAWET KESA !! prosze o pochwale:):):)):): ) hulahopem krecilam tylko z 7 minut ale pod wieczor ze 20 minut pokrece jeszcze kurde cos nie widze zebym chudla a w sumie po 3 dniach chociaz troszke brzuch powinnam miec mniejszy ale moze dlatego ze pije duzo wody staram sie chociaz 2-3 ltry dziennie-znaczy wody ja pije zielona i czerwona herbatke a no i dzisiaj wreszcie doprowadzilam do porzadku paznokcie u rak wyszly mi sliczne nie chwalac sie:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natttttttttt Napisano Grudzień 11, 2008 tez duzo pije i co chwila do lazienki latam :p zjadlam do tej pory kanapke, serek bialy i parowke :) i potem zjem jakis owoc poskacze na skakance :) skacze juz 3 dzien a tak strasznie bola mnie nogi ze masakra ...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sharii 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Hej kobietki Widzę, że większość z nas jest wytrwała w swoim postanowieniu. Ja dziś jadę na litrowym kefirze i kanapkach z chlebka Wasa z białym serkiem i rzodkiewką. Normalnie na myśl o czymś innym mdli mnie od razu :/ No ale moim dzisiejszym wyczynem jest orawie godzina biegu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 11, 2008 hej dziewczyny ja jestem po kolacji juz :) i nic dzisiaj nie podjadalam nic a nic:) czyli koktajl obiad koktajl i nic wiecej oby do snu tak pozostalo krecilam hula hopem caly czas jak leciala Brzydula w tvn wiec jakies 20 minut moze jeszcze za jakies 2 godzinki pokrece:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enida 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Ja dzis caly dzien poza domem - jezdzilam z mama po sklepach i nie mialam czasu na jedzenie. Ogladalam przepiekna bielizne i akurat wyprzedaz byla, ale stwierdzilam, ze poczekam az schudne.. :) Ach, moja silna wola :) Tak wiec dzis sniadanie: bulka z serem, wedlina i pomodorem, i obiadokolacja - ryz z kurczakiem w sosie. Mam ogromna ochote na jakis deserek - kawalek sera albo ciasto..ale nic ciekawego nie ma w domu, to nie zjem.. O tyle mam szczescie, ze moj maz tez sie odchudza i nawzajem sie pilnujemy i gotujemy duzo lzej niz wczesniej, wiecej warzyw.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szandiska 0 Napisano Grudzień 11, 2008 czesc dziewczynki jestem z wami jestem :) tylko czasu brak zeby na necie siedziec ale diete trzymam :D w poniedziałek kolejne wazenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szandiska 0 Napisano Grudzień 11, 2008 no oczywiscie jestem tu sama :( teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 11, 2008 jestem jestem;) wiec nie sama jestes:)) jak tam samopoczucie?:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik82 0 Napisano Grudzień 11, 2008 podłaczam się, mogę?:D to pytanie retoryczne. Musze sie gdziesz zaczepic bo w samotnosci odchudzanie mi nie idzie wcale:( wzrost: 170 i 65 kg. kiedys wazylam 58 kg i czułam sie bosko.... teraz marze o 60 kg.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 11, 2008 madzik jasne chodz tu do nas:)widze ze nie masz za duzo zbednych kg przy Twoim wzroscie to pewnie ladnie wygladasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik82 0 Napisano Grudzień 11, 2008 hej BladaNozka i inni! może dużo nie mam ale nierówno sie to wszystko rozkłada... bluzki rozmiar 38, dół (uda) 42 przy czym w pasie mam tymi spodniami moge sie podwojnie owinąć:( Nic nie moge na dół juz kupic.... Próbuje sie od miesiaca odchudzac ale nie ma silnej woli. w dzien sie trzymam a wieczorem - szkoda gadac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 11, 2008 ojj myslalam ze u Ciebie jest tak rowno po trochu wszedzie:)po mnie na szczescie tak nie widac bo spodnie nosze 40 czasem 38 (ale to rozmarowka musi byc jakas teges: ) a bluzki powinnam noscic M ale w mki nie mieszcze sie w biuscie wiec kupuje L ale elki sa na mnie za duze ogolnie wiec mam przesrane z tym moim iustem bo na biust powinnam nosic 40-42 a nosze 38 ogolnie :)::) musze sie czasem niezle naszukac jak cos chce kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik82 0 Napisano Grudzień 11, 2008 no wlasnie.... hybryda jestem i tyle;) te 7 kg wybitnie mi ciąży bo skupiło sie w udach i pupie... musze zaczac cos robic- na pocz. przestac jesc wieczorami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 11, 2008 no wieczorne jedzenie jest strasznie zzabojcze ale ja mam wlasnie wtedy najwiekszy apetyt:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik82 0 Napisano Grudzień 11, 2008 ja tez. nie wiedziec czemu wtedy wszystko najlepiej smakuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 11, 2008 cholera wlasnie zauwazylam ze wieczorem lepiej mi smakuje mam bardziej wyczulony smak i wech :):) teraz mam taka ochote na pizze ze szok:-D ale dam rade zamkne sie w lazience i koniec:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik82 0 Napisano Grudzień 11, 2008 to witaj w klubie:) do tego wszystkiego spotkalam dwa dni temu mojego bylego. cholera ze akkurat teraz gdy waze te 65 kg!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 11, 2008 a tam schudniesz i wtedy jak go spotkasz do mu w piety wejdzie:):):):)nie ma co sie martwic jeszcze bedziemy piekne i szczuple beda sie o nas zabijac:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik82 0 Napisano Grudzień 11, 2008 mam nadzieje :) dobra uciekam. bede sie w miare regularnie meldowac co i jak ze mna sie dzieje. kurde sylwester za 3 tyg. gdyby sie zebrac to moze ze 2 kg by zleciało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 11, 2008 no a ja mam wesele przed sylwestrem u koleaznki i chcialam wygladac super:):) ja tez uciekam papa trzymaj sie diety i nie podjadaj:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik82 0 Napisano Grudzień 11, 2008 oki.papa ps. postaram sie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
timeforcoffee 0 Napisano Grudzień 12, 2008 dzien dobry śpiochy :) jeszcze tylko chwila na uczelni i weekend! :) a teraz podsumowanie wczorajszego dnia : do g 12 : banan, mały jogurt, 1 bulka razowiec i troszkę sałatki. a o godzinie 18 piers kurczaka z warzywami z małą porcją frytek ( ;(((( ) + o 22 lampka wina. jak myslicie ile te jedzonko dalo kalorii? a wlasnie... orientujecie się ile maly kebab ma kalorii? bo namawiają mnie, namawiają i nie wiem czy sie zgodzic... :P a tak bardzo je lubię ;( :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enida 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Dzis mija tydzien i pare dni od rozpoczecia odchudzania, wiec stwierdzilam, ze warto byloby sie pomierzyc. jestem szczesliwa, bo spadlo po pare cm, ale niestety nie z uda..wiecie jak wyszczuplic uda? Poki co duzo chodze i smaruje sie preparatem wyszczuplajaco-antycellulitowym firmy Galenic. Mam wrazenie, ze dziala na cellulit, ale niestety nie na wyszczuplanie :) timeforcoffee - jestem pewna, ze jeden kebab Ci nie zaszkodzi, ja tez mam rozne grzeszki,a chudne :) Tylko ja bym na Twoim miejscu zjadla go na obiad, a potem cos lekkiego na kolacje, jakas salatka warzywna lub serek wiejski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 12, 2008 hej..a mi cos slabo leca te cm:-( moze za wczesnie ale juz powinno byc widac a ja naprawde malo jem moze po tygodniu cos sie ruszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 12, 2008 time- idz na tego kebaba ale nie bierz z SOSEM CZOSNKOWYM bo sam sos ma jakies 700 kcal!! kebab ma nieduzo kcal jakies moze 600-800 kcal tylko bez sosu.Time a taki nalesnik z miesem z DONER KEBAB ma tylko 350 kcal i jest wprost pyszny wiec moze wez tego nalesnika?:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 12, 2008 kurde ja tez mam ochote na nalesnika z doner kebab albo na pizze:-Dnie cala ale dwa kawalki to bym zjadla:-D moze w przyszlym tygodniu jak cos schudne to zobacze czy sie nagrodzic tym kawalkiem pizzy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOVVA 0 Napisano Grudzień 12, 2008 a mi jest wstyd bo sie do was dołączyłam do Was wczoraj rano i kilka godzin pózniej wszystko popsułam i juz mi wieczorem było wstyd i nie napisałam juz nic ale co tam wracam z nowu miałam sie dzis wazyc ale dostałam wczoraj okres więc nie chce sie dołowac i zwarze sie w poniedziałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach