Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Największy atut kobiety...

Polecane posty

widzisz slodka_idiotka :) nawet MS chciałby taki komplement :D echhh męzczyzni :D:D

Słodka, powtarzaj mu nie raz nie dwa a 154 razy dziennie. W którymś momencie dotrze :) Do każdego z nas dociera :) A skoro nie podobało mu się jak jednego dnia udało Ci się powstrzymać to spytaj jaką Cię woli - złośliwą czy gryzącą się w język :) Trzeciej alternatywy nie ma :) A tak poważnie to po prostu z nim rozmawiaj o tym. Dawno temu też odbierałem takie "podśmiechujki" jako prawie zamach na wolność i demokrację :) Jak będzie czuł się pewnie to zobaczysz, że jeszcze zostaniesz jego "blondi" jak coś palniesz... :D

Vicia, naprawdę bym chciał o bojlerku:) To było piękne :) Nie mam nic przeciwko temu, żeby moja partnerka mi przygadywała, zresztą nie pozostaję jej dłużny, mamy z tego zawsze niezły ubaw :D

ha MS my tak mamy prawie codziennie z komplementami i on wcale nie jest mi dłuzny ;)

OK, MS, tak zrobię. Już w sumie rozmowa była, bo się z tego wielka afera zrobiła mało co nie skutkując zakończeniem znajomości, ale masz rację - tzreba do skutku. (oczywiście innego niż wyżej wspomniany) :) V33, nie ma się co dziwic, w końcu dobry komplement nie jest zły. :P

No to Vicia tak trzymaj :) Słodka, znam całą masę kawałów o blondynkach :D A większość z nich opowiedziała mi naturalna blondynka, przy niektórych niemalże sikając ze śmiechu :D Może opowiedz kilka swojemu facetowi? Jak zobaczy, że masz dystans do siebie, to i on powinien nabrać.

Gość Luśka z W.
do v33 Widze, ze pól dnia przeżywałaś ten żart z ksiazką, wiec wyjaśnie o co szło: otóż chodziło tylko i wyłącznie o to, że człowiek jako tako inteligentny, w tym kobieta, nie będzie na siłę podkreślał swojej inteligencji. Teraz rozumiesz? Bo stworzyłaś jakieś absurdalne interpretacje, przy okazji obrzucając mnie niewybrednymi inwektywami (rozumiem, ze tak się zachowują ludzie wybitnie inteligentni, do grupy których sama siebie zaliczasz?)

Luska sama wdeptujesz na grząski grunt :D juz nie płacz nie ja roztrzasałam tylko autorka tematu ;) i nie naleze do osób uzywających wulgaryzmów wiec nie rób z siebie biednej ofiary tej dyskusji ;)🖐️ Bede omijac cię łukiem :D ku Twojej spokojnosci :D

Gość Luśka z W.
v33, jestem za mało inteligentna, zeby zrozumieć w jaki sposób odniosłaś się w swoim ostatnim poście do mojego wyjaśnienia. Co do obietnicy omijania - zbytek łaski, doprawdy. Tak sie składa, z epo pierwsze, nie płakałam, po drugie, owszem roztrząsałaś, po trzecie zaś, nie robie z siebie biednej, a jedynie stwierdzam fakt - nie znasz mnie a jednak nazwałaś mnie m.n. głupią, ograniczoną, podkreślającą cycki i debilką. Gratuluję kultury, dobrego wychowania, oraz - po raz kolejny - olbrzymiej inteligencji

patrzac na te dwie wypowiedzi az prosi sie zapytac zwasnione panie - co to Waszym zdaniem jest \"inteligencja\"?

Gość Luśka z W.
Między oczy, wpisz hasło w wikipedii :)

Gość Luśka z W.
Między, moze innym razem, teraz nie mam czasu :)

Gość statham
Rozwiąż zagadkę i wygraj jeden z 5 Iphone 7 http://qmx7.pl/r/rbJIphone7 Chciałbyś wygrać najnowszego Iphona 6 ? Nie ma nic prostszego, wystarczy że rozwiążesz naszą zagadkę w jak najkrótszym czasie. Do wygrania jest 5 telefonów Iphone 6 najnowszej generacji. Sprawdź czy dasz radę rozwiązać naszą zagadkę. Podejmij nasze wyzwanie. DO WYGRANIA 5 SZTUK !!!