Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Największy atut kobiety...

Polecane posty

"kwiatek nie lubię miernych komplementów- od miernych facetów " jak mierna fotka to i mierny komplement ;)

to nie wyklucza tego co przed chwilą powiedziałam :)

ikusińska, sie postaraj na przyszlosc fajne fotki dawac a nie taka z zacisnietymi zebami typu - bez noża nie podchodź :P hehe, ty sie nadal boisz mezczyzn :P

kwiatek - wychodzę z założenia- że to nie fotka.pl nie lubię sztuczności

Gość smuuuuteczek
Tak się składa,że moje małżeństwo jest partnerskie,a mąż nigdy by nie dopuścił by tylko na mnie spadły obowiązki domowe.Oboje pracujemy i oboje zajmujemy się domem i dziećmi i bynajmniej nie traktujemy tego jako OBOWIĄZEK lubimy razem spędzać każdą chwilę obojętnie czy przy gotowaniu,czy praniu skarpetek!:P

"to nie wyklucza tego co przed chwilą powiedziałam " a po co mam sie starac :P co z tego bede niby miec? :P

ike ode mnie to nie był komplement ;) cała prawda :)

ty sie nadal boisz mezczyzn co i tak wykluczałoby cię z kręgu moich fobii:) o ile nie byłaby to kolejna twoja bzdura

"nie lubię sztuczności " i dobrze-widac emocje wtedy. ale lepiej usmiechniete zdjecie wstawiac niz takie naburmuszone

ike ,a jednak próbujesz coś wytłumaczyć wyśmiewczyni:D:D:D:D:D ale ona bidula niczego nie potrafi zrozumieć i nadal skutecznie wyśmiewa swoją głupotę :D:D:D:D:D:D:D

Hej Wyśmiewczyni i Ike - głupie cipy... Zwracam się do Was w ten sposób, bo trudno w inny. Obserwuję Waszą "dyskusję" - jeśli to można tak nazwać i dochodzę do wniosku, że jesteście książkowym przykładem typowej kobiecej zawiści. Nic w Was oryginalnego :O Nie wiem co ją spowodowało i prawdę mówiąc mało mnie to interesuje, ale powiedzcie mi, głupie cipy, dlaczego jeśli dwóch facetów nie przypadnie sobie do gustu to raczej się unika a jeśli dwie kobiety są w takiej sytuacji to celem ich życia staje się odnalzienie swojego "wroga" i próbowanie udowodnienia, że jest gorszy, głupszy itd., itp. przy okazji dając świadectwo swojego...prostactwa? :O Ciekawi mnie czy teraz będziecie mało oryginalne i zjednoczycie siły przeciwko mnie, czy też Wasze wzajemne uczucia są na tyle silne, a Wasza umiejętność czytania ze zrozumieniem na tyle nikła, że moja wypowiedź nic w Was nie zmieni, bo na głębsze przemyślenia nie liczę :O

MS :D:D powiem ci dlaczego ja uczestniczyłam w tej dyskusji :) lubie takie tematy pobudza to mój umysł i daje rozgrzewkę przed ciężką pracą ;) ale z Tobą nie umiałabym chyba zejśc na takie niziny :D:D

Mało_stanowczy -->> aleś się stanowczo wypowiedział:D:D:D:D Moim zdaniem błąd ike polega tylko na tym ,że ma dobre serducho i z góry skazana na niepowodzenie jednak próbuje coś powiedzieć wyśmiewczyni :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D I wiesz lepiej niech kobitki zachowają te swoje kobiece cechy charakteru :D jest czasami zabawnie,a faceta to raczej nie powinno drażnić:D:D:D:D:D:D:D więc spoko :D

Mało stanowczy - mogles tego nie pisac - przeciez jest ciekawie na kafe przez takie kłótnie ;) a tak to nuuuuuudy :P

"I wiesz lepiej niech kobitki zachowają te swoje kobiece cechy charakteru " xyz - iiii tam zaraz kobiece :P ja sie lubie pokłócić. pare razy na kafe juz mowili ze Kwiatek to kobieta przez to :D

"lubie takie tematy pobudza to mój umysł i daje rozgrzewkę przed ciężką pracą ale z Tobą nie umiałabym chyba zejśc na takie niziny " W dodatku niskich lotów pochlebczyni ferująca na prawo i lewo wyroki oparte na dogłębnej analizie kilku postów kafeteryjnych użytkowników :)

Vicia, ja też lubię takie dyskusje ALE - staram się nie wjeżdżać komuś w życiorys, którego nie znam - chyba, że mi go przedstawi :P, i staram się oddzielać ludzi od problemu. Zgoda, nie zawsze mi się to udaje, wiem, trudno będzie w to uwierzyć - nie jestem doskonały :P Między oczy - Dyskusja o egoiźmie beze mnie to jak Ziemia bez Księżyca :classic_cool: właśnie zauważyłem :) Luśka - nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twój post, na pierwszy rzut oka kwalifikujesz się jako trzecia cipa...:) Jeśli wykonałem nadinterpretację to przepraszam :)

Luska mało ci tego czochrania?:D:D jakas masochistka :D

MS czyli mamy podobne spostrzezenia jak nie mają argumentu szukają a to w wyglądzie a to w wykształceniu etc etc ;) i tu się z tobą zgadzam :) ale wiesz jak to jest jesli rozmawiasz z debilem to najpier wciągnie cię w dyskusję a potem sciągnie na swój poziom ;)

żłociutki :P jeśli ja jestem ciotą to kim ty jesteś???? Jesteś MEGA CIOTĄ do kwadratu w żenujący i nieudolny sposób próbujący wyrywać (dla zakamuflowania swego pedalstwa) kobitki:P:D:D:D:D:D Cholera ,że też mi się chciało gadać z takim gównem jak ty:O Przepraszam pozostałych z mój wpis :D

mało stanowczy- jeśli nawet po cichu uważasz kobietę za głupią cipę- nigdy nie mów, nie pisz o tym publicznie- bo automatycznie pokazujesz jak głupim fiutem jesteś i pamiętaj kobietom się dużo wybacza- ze względu na ich emocjonalne podejście do życia- mężczyznom- nie nie zjednoczę z nikim sił przeciwko tobie- proste- z głupimi fiutami nie ma o czym gadać takich omija się szerokim łukiem:)

sami właśnie oświadczyłam , że nie nie ma z kim wojować :)

Heheh bo Pan mało stanowczy odkrył Amerykę,ze kobiety są zawistne:) a nazywanie kobiety cipą?zszokowało by mnie nazwanie Was chujami damskimi;)

Sami prowokacja MS była celowa ;) a teskt o cipach odzwierciedla jego osobowość spokojne ;)