Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Największy atut kobiety...

Polecane posty

\"kwiatek- czyli mogę się cieszyć, że do kręgu twojego zainteresowania nie należę ??\" czyli ta kobieta na zdjeciu to opiekunka do dziecka :P jak to ty to ujdziesz w tłoku :P tylko mine zmien :P

kwiatku kobieta na zdjęciu nie jest brunetką :)

i nie chce mi się fotki przerabiać foto shopem- więc mina zostanie

Gość smuuuuteczek
Taaak,mów tak sobie,aż uwierzysz.Co nie zmienia faktu,że jak czytam twoje posty to widzę jaka jesteś pusta i zgorzkniała(i to dlatego,że masz wkoło same kochające osoby)bujać to my,nie nas.....

Taaak,mów tak sobie,aż uwierzysz ona od dawna wiele rzeczy sobie wmówiła w sumie szkoda kobiety- jest całkowicie zamknięta na jakikolwiek rozwój

Gość wysmiewczyni.
a tak w ogole to ja bardzo lubie matki z dziecmi, lubie jak kobiety ktorych troche przewinelo sie u nas lacza macierzynstwo z praca. Wiele dziewczyn pracowalo razem ze swoimi maluszkami na urlopie macierzynskim i wcale nie dla tego ze musialy tylko dlatego ze chcialy, chcialy przyjsc i dokonczyc to co zaczely. Moja firma jest bardzo przyjazna macierzynstu a co z atym idzie pracownice lepiej sie wywiazuja ze swoich obowiazkow bo wiadomo ze szcesliwy pracownik to dobry pracownik:) Ale to sa bardzo ambitne dziewcyzny, ktore owszem maja rodziny ale to niejst ich caly swiat. A celem zyciowym nie jest pitraszenie mezusiowi, czy pranie jego skarpetek.

\"kwiatku kobieta na zdjęciu nie jest brunetką\" jak nie jak tak ;) ciemne włosy ma? ma. to brunetka. nie zapominaj ze z prostakiem kwiatkiem gadasz ;) PS. kurna koncza sie dobre czasy dla kwiatka. szef zapowiedzial ze bede wiecej roboty miec i dostane szefową-a ona ostrzejsza jest niz on :( cos jak ty ikusińska czuje :o

Gość Jestem damskim sutenerem
Nie podlizuj się, Ike. :-)

tak wyśmiewczyni tak bardzo lubi matki z dziećmi ( a matki bez dzieci też?) że z góry zakłada, że każda taka stoi przy garach i skarpety piecze ewentualnie tabelki wkleja...tak bardzo lubi

Gość smuuuuteczek
Jeśli kochała byś kogoś naprawdę to zwykłych domowych czynności nie traktowała byś jako przykrych obowiązków.Małżeństwo,miłość,nie polega tylko na braniu,raczej na dawaniu i to jest najpiękniejsze

ike-dzieki. dzis rano juz sie ścięliśmy lekko :P kazała mi liste taskow zrobic zeby miec kontrole nad biednym kwiatkiem. jeszcze jak mi kafe zablokuje to bedzie dno :o a siedzi naprzeciwko mnie i tylko sie ciesze ze wyraźnie po niemiecku gada :P

hmmmm jak w białej bluzie to nie ja- to mały żonek

hehe u niej nie mam forów (czy for) u szefa co innego-troche czasem nawet po ojcowsku sie czulem traktowany a na pewno z pewna dozą troski ;) mile to - a w polskiej firmie jeszcze mnie to nie spotkalo :P

kwiatek- teraz wszystko jasne zaszło pewne nieporozumienie- ale przekażę mężowi twoją "sympatię"

Gość smuuuuteczek
Według mnie największym atutem kobiety jest właśnie zdolność do poświęceń,do rezygnacji z kariery ,kasy w imię wyższych wartości

v33 tak- większa to ja a tam mniejsza- która wygląda jak chłopiec- to moja córka

Gość wysmiewczyni.
Jeśli kochała byś kogoś naprawdę to zwykłych domowych czynności nie traktowała byś jako przykrych obowiązków.Małżeństwo,miłość,nie polega tylko na braniu,raczej na dawaniu i to jest najpiękniejsze kto Ci takich bzdur na wmawial? twoj maz:) wiec powiem Ci ze pranie gotowanie i inne bzdury akurat nie sa tylko wyrazem milosci w zwiazku. jak bys kochala i byla partnerka anie kuchta na etacie to tez bys tow iedziala. Dawanie i branie nie polega tylko na wykonywaniu etatowych uczynkow dla partnera, bo inne biora z ato hajs:) Coz twoja sprawa, jak tak chcesz hmmmmm jak wiekszosc umeczonych zyciem polek ktore dawaly, dawaly i czekaly az dostana. Niestety niedoczekaly sie, ale zdarzyly juz umeczyc :O

"kwiatek- teraz wszystko jasne zaszło pewne nieporozumienie- ale przekażę mężowi twoją "sympatię" " sugerujesz ze ta kobieta na zdjeciu to Twój mąż :D :D :D ale jajaaaaa :D

"Jeśli kochała byś kogoś naprawdę to zwykłych domowych czynności nie traktowała byś jako przykrych obowiązków.Małżeństwo,miłość,nie polega tylko na braniu,raczej na dawaniu i to jest najpiękniejsze kto Ci takich bzdur na wmawial?" wysmiewczyni weź sie uspokoj bo cie wezme na celownik :P bo zaczynasz mi dzialac na nerwy 😠

ta w białej bluzie- i owszem wyśmiewczyni- skąd ty bierzesz tak skrzywiony obraz życia- za dużo naoglądałaś się programów typu "uwaga" albo "rozmów w toku" w patologicznym związku- owszem kobieta daje, daje, daje i dostaje nic w normalnym związku- mąż odpłaca się jej z nawiązką spróbuj kiedyś!

Gość plcia zenska
i znowu słodka popierdułka o NICZYM na 7 stronach błahahahahahaaha.....co wy życia nie macie czy jak? jeśli kobieta podoba sie facetowi nie musi wstawek erotycznych robić by zwrócił na nią uwage

hehe ikusińska sie boi przyjac od kwiatka jakiekolwiek komplementa :P jeszcze mąż zobaczy i ci da bobu, nie? :P

kwiatek nie lubię miernych komplementów- od miernych facetów;)