Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Największy atut kobiety...

Polecane posty

Słodka - wykazałem się kulturą na takim poziomie jaki zastałem i w stosunku do konkretnych osób. Nie chciałem odbiegać od normy na daną chwilę :) Ike - nie zamierzam brać Cię ani pod włos ani z włosem. Niektórzy twierdzą, że masz dobre serce - nie wiem, jakoś tego nie zauważyłem aczkolwiek nie neguję. Mi pokazałaś całkowity brak dystansu do siebie i kulturę o której wcześniej wspomniałem. Jeśli chodzi o bawienie - to Ci się udało, trochę sie pośmiałem, dziękuję. Brak polotu nadrabiam elokwencją, której Tobie brakuje :P NIe widze przeszkód żebyś wycofała się z dyskusji ze mną. Sami - dodam tylko, że prawdziwą sztuką jest imponować literkami także po spotkaniu... :)

Gość brawo Stanowczy
:) 🌻

Książka to bardzo przydatna rzecz, szczególnie do podrywu.:P Tak jak i inne rzeczy z czymś się kojarzące i mające wywołać pewne pożądane skojarzenia. A np. często spotykany podryw na fotografa. Taki facet kojarzony jest z kimś, kto potrafi dostrzec piękno, z artystyczną duszą, kimś z pasją - a tak naprawdę nierzadko jego aparatem nie zostało zrobione ani jedno zdjęcie. Taki to aparat. ;)

króciutko bo uciekam---kobieta to całość czyli ciało serce kobiecość(mam na myśli cechy które przedstawił mało stanowczy)inteligencja...to jak nas widzi mężczyzna zalezy tylko od niego ...bo moje drogie, dla jednego jestesmy tylko niezłym kąskem,a dla drugiego materiałem na coś wiecej...sztuką jest pokazac to co Go interesuje najbardziej i to co chciałybyśmy by zauważył;) ale atutem jest cała kobieta a nie jakaś jej cześć.

Gość pustak sami
:D

Słodka, wydaje mi się że nie tyle chodzi o aparat i w domyśle duszę artysty co właśnie o pasję - to się Wam w facetach podoba. Może zbierać znaczki byle umiał o tym ciekawie opowiedzieć, z błyskiem w oku i już jesteście mięciutkie w kolankach :) Mówię to z sympatią, nie złośliwie, żeby nie było wątpliwości :) Swoją drogą z mojego punktu widzenia kobieta z pasją na pewno jest bardziej atrakcyjna od takiej "przeciętnej", natomiast wydaje mi się, że działa to na facetów mniej niż na Was w analogicznej sytuacji :)

"Swoją drogą z mojego punktu widzenia kobieta z pasją " nie ma czegos takiegojak kobieta z pasją. prawdziwą pasję moga miec tylko mężczyźni :classic_cool:

Sami, ale tylko inteligentna kobieta przedstawi się tak jak chce ją widzieć mężczyzna - innymi słowy "każda potwora znajdzie swego amatora", ale tylko inteligentne kobiety mogą wybierać swoich partnerów. Nieinteligentne są skazane na tych facetów, którym się spodobają :)

a chłopiec dalej nie rozumie:) nie mówiąc , że temat "dyskusji" przerobiliśmy cytat dla przypomnienia a jeśli dwie kobiety są w takiej sytuacji to celem ich życia staje się odnalzienie swojego "wroga" i próbowanie udowodnienia, że jest gorszy, głupszy itd., itp. przy okazji dając świadectwo swojego...prostactwa? chłopie- daj na luz- nie bądź cipą nie myślałam że trzeba ci wykładaj jak krowie jesteś żywym dowodem własnych słów to nie jest odbijanie piłeczki to stwierdzenie faktu- na podstawie celu twojej bytności tutaj naprawdę lubisz się pogrążać ? NIE MOGĘ BRAĆ UDZIAŁU W DYSKUSJI, KTÓREJ NIE MA widziałeś kiedyś drobnego pijaczka który bełkocze coś tam do butelki? nazwiesz to dyskusją? tak się zachowujesz on pewnie też uważa, że mądre rzeczy prawi...i dziwi się dlaczego każdy, kto przechodzi puka się w czoło

słodka__idiotka Książka to bardzo przydatna rzecz, szczególnie do podrywu. tak zinterpretowały to kobiety na tym temacie i uznały ze mnie do parteru sprowadzą ;) Ty tez próbujesz?:P

Też mi sie tak wydaje, Mało_stanowczy, że na nas to bardziej działa niż na Was. Tak chyba jestesmy po prostu skonstruowani. Kobieta już w samej swojej naturze ma moc tworzenia - nowego życia. :) W każdym razie ma w tym troche większy udział, niż Wy. :P (choć bez Was sobie możemy;) ) Dlatego Wy też chcecie tworzyć i tworzycie - a my jesteśmy Waszymi muzami. :classic_cool: Widzę, że za słabo pojechałam po pani W., by ją zachęcić do aktywności na topiku. :)

Gość brawo Stanowczy
" Nieinteligentne są skazane na tych facetów, którym się spodobają" :D:D:D:D:D

Ike zdecyduj się - chcesz żebym był cipą czy nie? Bo trochę się plączesz :O Twoim zdaniem nie ma dyskusji? To się nie popisuj. Powtórzę - nie widzę przeszkód z powodu których nie mogłabyś przestać się do mnie odzywać. Jeśli są takie to z przyjemnością o nich przeczytam. Myślę, że z każdą sobie wspólnie poradzimy, chyba że masz okres co mogłoby tłumaczyć Twoje zachowanie - jak każdej typowej i przeciętnej kobiety.

🖐️ Sami Słodka - podoba mi się przewrotność Twojego nicku :) Tak mi się przypomniało, bo pisałaś wcześniej aby nie oceniać nikogo na tej podstawie :) Jeśli chodzi o bycie muzą to zdecydowanie masz rację, dodajecie nam skrzydeł...:) Aczkolwiek czasem je podcinacie :D

Cholera, za szybko poszło :O Miało być, że nam podcinacie stając na drodze naszym pasjom :) Wtedy trafiamy między młot a kowadło... :)

muzą moze byc zarówno kobieta piekna jak i inteligentna :)

.......no tak ja przynajmniej mogę zasłaniać się okresem.................... ty nawet tym nie

Pa, Sami. :) V33, no i ja się do tego odnoszę, bo w tym kontekście książka została sprowadzona do wabika. Co nie umniejsza jej watrości. :) Tak samo jedne kobiety noszą spódnice, bo lubią - inne zaś, bo wiedzą, jak to działa na facetów. Jeżeli chodzi o pasje natomiast, to dloaczego niby kobiety nie mogą ich mieć? Ależ mogą! I mają. Niektóre. :) A te, które nie mają, mają tez swoje powody ku temu. Albo brak czasu, albo brak umiejętności biegania na długie dystanse. Chociaż tu bardziej o predyspozycje chodzi niż umiejętności, zdaje się. Bo do tego konsekwencja jest potrzebna. Sama należę do osób, które wolą liznąć lody każdego smaku niż cały czas jeść tylko śmietankowe. Co nie znaczy, że tego ostatniego w każdej chwili zjeść bym nie mogła. :P

V33, no i ja się do tego odnoszę, bo w tym kontekście książka została sprowadzona do wabika. Co nie umniejsza jej watrości. Tak samo jedne kobiety noszą spódnice, bo lubią - inne zaś, bo wiedzą, jak to działa na facetów. no wiesz inteligencje mozna w inny sposób pokazac zreszta nie tylko inteluigentni ksiązki czytają :P Mówiłam tu raczej o uwypukleniu atutu pod postacją inteligencji a nie o obnoszeniu się "jaka to ja oczytana" :D ale jak widac wy wszystkie to tak interpretujecie ;)

Mało stanowczy to Ty, Mało_stanowczy, raczej nie jestes, jak przystało na osobę lubiąca dominować. :P A mój nick wcale przewrotny nie jest, a coś symbolizuje. (przynajmniej takie było zamierzenie:o) Ale nieważne. Ty się dziwisz, że podcinamy Wam skrzydła? A Ty byś sie chciał dzielić Twoją kobietą bądź też być tym drugim? W końcu wszyscy jesteśmy egoistami. :classic_cool: Chociaż wydaje mi się, że lepsze jest już takie dzielenie niż realizowanie się na tej samej płaszczyźnie, nawet hobbystycznej, o zawodowej już nie wspominając...

Vicia, inteligentna przekona faceta, że jest piękna :) Słodka - tylko mężczyźni mają pasje, kobiety mogą mieć zainteresowania, nawet gdyby to było to samo :) Kwestia terminologii :) Ike, skoro zgadzasz się z moją opinią, to się zasłaniaj. Ja nie odczuwam potrzeby zasłaniania się czymkolwiek i zrzucania odpowiedzialności za swoje wypowiedzi na "siły wyższe". Inaczej mówiąc nie usiłuję szukać winnych :P To na wypadek gdybyś nie zrozumiała :)

tak:) ty po prostu taki jesteś przyjęłam do wiadomości:) cóż...............

słodka_idiotka to ty chesz miec faceta dzielącego z tobą pasje i pracę?:O dom i zycie? :O wybacz mnie on starcza na wieczory i weekendy chyba bym niezniosła go w pracy :P Mało_stanowczy Vicia, inteligentna przekona faceta, że jest piękna piekna?:D:D:D raczej ze mu się nie znudze ;)

V33, ale nikt nie napisał, że rozumie inteligencję jako zdolność do czytania książek albo tez zamiłowanie z tym związane. Można być człowiekiem inteligentnym nie przeczytawszy z nich ani jednej. Niemniej od ludzi inteligentnych wymaga się, a przynajmniej spodziewa się po nich, żeby coś czasem przeczytali, nie? :P ja wiem, że to myślenie schematyczne, ale to przeciez normalne...

Słodka, właśnie dlatego tak mi się spodobał Twój nick :D To nie tak z tym "byciem na drugim miejscu". Dla mnie moja pasja jest bardzo ważna. Poświęcam jej cały WOLNY czas, każde WOLNE pieniądze. Ale gdyby trafiła się sytuacja, w której musiałbym wybrać między pasja a partnerką - nie zastanawiałbym się bo nie ma nad czym. Miłość erotyczna ma takie zalety, których brakuje miłości platonicznej :) Znalazłbym sobie później inną pasję :) Ale uważam, że stawianie nas przed wyborem typu "albo ja albo samochód" jest nie fair z Waszej strony, bo po pierwsze zainteresowałyście się nami dlatego, że potrafiliśmy do znudzenia ględzić o wymianie łożyska w naciągu paska klinowego a po drugie ranicie nas - bo to tak, jakby ktoś Ci kazał wybrać - rybki czy akwarium? :)

słodka__idiotka wróc kilka stron wyzej i sprawdz kto zinterpertował inteligencje jako czytanie ksiązki ;) a potem mnie atakuj :) MS nigdy nie próbowałam pozbawiac mojego męzczyzny jego pasji ;) własnie przez nią min. go pokochałam ;)

He to ja mam super bo moja podziela i moje pasje i moje zamiłowania i nie daje mi głupich alternatyw do wyboru :)