Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *eleonor*

Panowie,popatrzcie na mnie...który mnie zauroczy?

Polecane posty

Gość kubarozporek
autorko - podnieca cie mysl, ze faceci walą sobie konia patrząc sie na twoja dupe?:O podoba mi sie zdjecie drugie (jeszcze w ubraniu), ale jak dla mnie to jestes pusciutka dziwka. i jestem facetem, wiec nie mam ci czego zazdroscic:O po prostu gdybym wiedział, ze moja dziewczyna jest taką próźną *** to raczej moją dziewczyną by juz nie była i brzydka twarz.

kubarozporek - dlatego nie ejst ziomuś nie pasuje nie komentuj - po co zabierać głos w każdej akcji która nie pasuje - wypowiadaj się w tematach o treści dla Ciebie pasującej - nie będziesz psół zabawy i sobie nerwów przyspażał bo chyba sie koleżko wczówasz zamocno... ps: to jest internet - tutaj można zrobić to czego niwe robi się na codzień - rozumiesz..?

poznaniak, skoro robisz w necie to, czego nie robisz na codzień, to weź chłopaku zajrz do słownika ortograficznego :) koorva, kolejna porażka systemu edukacji :O

lepsza jest porażka systemu edukacji niż porażka procesu socjalizacji :) tak gwoli ścisłości :) życzę Ci powodzenia a do do ortografi tak jak pisałem - można w necie tego czego nie mozna w zyciu - wiec sokojnie stary bo to nie dyktando - zajmij się sobą ok? bo widzę że masz dopowiedzenia sporo szkoda ze nic konkretnego...

Gość kubarozporek
to jest miejsce gdzie moge sie wypowiadac kiedy i gdzie chce. a to, ze napialem moją szczerą, negatywną w stostunku do autorki opinie, to znaczy jedynie o tym, ze nie jestem tak napalony na byle tanią dziwkę jak ty:) widac ze brak ci sexu chłopie i jako wielbiciel kobiet pieknych, jednak z klasa i odrobiny rozumu w głowie, mam obowiazek krytykowac takie jak autorka

haha no to sorry nie wiedziałem że masz takie obowiązki i jestes za to rozliczany - ubliżaj więc dalej kolego i baw się dobrze... a co do mojego zapotzrebowania i dostepu do seksu - daj sobie spokuj i nie komentuj bo to co dzieje się na forum to fikcja a Ty niepotzrebnie pocisz się i starasz pokazac jaki to Kuba jest lepszy od innych - kolego nie jest6eś - sam fakt że spedzasz czas na sledzenie babskiego forum stawia Cie ze mną w jednej lini a to że nie zarestrowałeś nicka i komentuesz działa tych zarejestrowanych traktuje jako dwodód tego że wąs Ci jeszcze nierośnie i lekcje masz do odrobienia... 3maj tak dalej i atakuj każdego kto bawi się na tym forum bo Ty przecież jesteś stróżem cnoty i godności kobiet rycerzyku -- powodzenia :D