Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ulenka24...

czy ktoras ma tez ochote poplakac?

Polecane posty

zacznijmy wszystko od nowa :D nowy styl, nowa fryzura, jaki艣 nowy ciuch na popraw臋 humoru.. :) NOWY FACET! :D zmiana organizacji czasu z uwzgl臋dnieniem: -poranna gimnastyka -kino -pub -klub/dyskoteka (raz na miesi膮c nikomu nie zaszkodzi. ;p) -basen -korty tenisowe -si艂ownia -jogging mo偶e jaka艣 nowa ksi膮偶ka, albo ciekawy film na dvd. faceci s膮 egocentrykami, dlatego s膮 szcz臋艣liwi, bo wszystko poza nimi im dynda i powiewa. ;d dlatego najwy偶szy czas skupi膰 ca艂膮 swoj膮 energi臋 i wszystkie si艂y na odbudowywaniu siebie. ;) zadba膰 o kondycj臋 fizyczn膮, cia艂o, urod臋, piel臋gnacja w艂os贸w, manicure.. :D i nie odmawia膰 sobie 偶adnych przyjemno艣ci ;) jakie艣 hobby, albo zaj臋cie, z kt贸rego czerpie si臋 najwi臋cej rado艣ci i sadysfacji :) ja biegam codziennie.. na pocz膮tku kiepsko mi sz艂o.. tylko 15minut z zatrzymywaniem si臋 co 3 minuty :P hehe ale z czasem wida膰 lepsze rezultaty, co powoduje, 偶e odczuwam jaki艣 sukces i zdobywam mobilizacj臋 do dalszych dzia艂a艅! :) po bieganiu jestem tak kompletnie wym臋czona, 偶e nie mam czasu my艣le膰 o nim.. ;p chcia艂am zapisa膰 si臋 na taniec.. ale ta艅cz臋 sama w domu :) mam z tego przyjemno艣膰 i nie kr臋puj臋 si臋, bo nikt nie patrzy ;p a potem id臋 na dyskotek臋, wypij臋 jednego drina i ca艂y parkiet m贸j! :) a pomy艣lec, 偶e jaki艣 czas temu chcia艂am umrze膰! ;p hahah

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ulenka24...
siemka ja juz to przerabialam fryzure kosmetyczke zakupy nie pomaga albo tylko na krotko poza tym mam hobby plywam tzn ucze sie:D chodze na basen 2 razy w tyg ale mi to nie pomaga:( chyba nic mi nie pomaga na impreze bym poszla..ale co sama pojde?

Udost臋pnij ten post

mo偶e przypomnij sobie o jakie艣 kole偶ance z liceum, albo ze studi贸w, czy z podw贸rka.. :) nasza-klasa Ci to u艂atwi :P albo poznaj jak膮艣 now膮 na basenie, czy w co艣.. um贸w si臋 z kim艣 na imprez臋! :D ja np. nie mam 偶adnych przyjaci贸艂, ale czasem wpadam sama do klubu.. ;d zawsze mo偶na si臋 pobawi膰 z wszystkimi. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
wiesz tylko moi znajomi sa albo w innym miescie albo za granica a ci co zostali tutaj gdzie ja pzrewaznie maja swoje rodziny i nie wglowie im imrezy juz raz probowalam wyciagnac kolezanke a ona ze ona ma dziecko i jakos juz jej sie nie chce:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
poza tym wlasnie moj brat zapoznal mnie ze swoja dziewczyna jestem zalamana kazdy kogos ma a ja kurwa sama jak palec chce umrzec 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
czuje sie teraz okropnie jak nigdy 馃槶 馃槶 馃槶馃槶 馃槶 馃槶

Udost臋pnij ten post

nie dramatyzuj, Kochana! :* jest du偶o samotnych kobiet i wszystkie daj膮 sobie rad臋 same! :D najwazniesze to nie da膰 po sobie poznac, 偶e jest nam 藕le. ;> wtedy si臋 zjawi przystojny ksi膮偶臋 z bajki.. ci膮gle o takim marz臋! :) wierz臋, 偶e przyjdzie - niekt贸re kobiety maj膮 kochank贸w i nawet kilku facet贸w naraz! wi臋c jakim cudem my nie mo偶emy mie膰 chocia偶 jednego? ;) potraktujmy spraw臋 na luzie: jak jest - fajnie, a jak nie ma - te偶 dobrze! :) 1 - nie lituj sie nad facetami! 2 - nie wracaj do by艂ych! 3 - nie lataj za facetem! 4 - nie umawiaj sie z gangsterami! 5 - nie ufaj w 100% facetowi! 6 - jak Ci spadaj膮 majtki na widok faceta, to nie warto ich podnosi膰! (za wyj膮tkiej punktu 2 i 4 ) 7 - nie pisz zboczonych sms贸w nie艣mia艂ym prawiczkom! 8 - wyj膮tek potwierdza regu艂臋 9 - - - > nie buduj swojego 艣wiata na facecie, to sie nigdy nie zawali 10 - g艂upota nie zwalnia z my艣lenia, to naprawd臋 nie boli, ludzie! 11 - 艣wiat nie ko艅czy si臋 na facecie! 12 - je艣li nie masz problem贸w, to nie szukaj ich na si艂臋! to ju偶 gdzie艣 tutaj na forum by艂o.. ;p pozdrawiam :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
a jak amm sie czuc jak wszyscy wokolo m=kogos maja wszystkim sie uklada a jaciagle sama:O mam dosc siebie

Udost臋pnij ten post

wymarz sobie jakiego艣 faceta.. Brada Pitta, albo innego przystojniaka bliskiego idea艂u ;d przypisuj mu same zalety :D wierz, 偶e on gdzie艣 tam jest i na Ciebie czeka.. :) kiedy艣 go spotkasz i b臋dziesz z nim najszcz臋艣liwsz膮 kobiet膮 na ziemi, po tym, co teraz prze偶ywasz, nale偶y Ci si臋! ja nigdy nie odczuwa艂am czego艣 takiego "wszyscy maj膮, wi臋c ja te偶 potrzebuj臋" daj spok贸j :* lepiej poczeka膰 na tego jedynego ni偶 marnowa膰 czas z byle kim.. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
nie chodzi o to ze oni maja a ja nie po prosrtu zazdroszcze im szczescia tez chce je miec

Udost臋pnij ten post

Usn臋艂am jak dziecko, niepami臋tam kiedy tak szybko usn臋艂am :) no niestety, obudzi艂am si臋 i nic si臋 nie zmieni艂o. Jednak sen to jest najlepsze rozwi膮zanie na to wszystko. To prawda, lepiej ni偶 to u偶alanie sie nad sob膮, by艂oby si臋 poprostu sie ogarn膮膰 i 偶yc jakos dalej, ale to wcale nie jest takie proste. nie czzuje presji, ze jak kto艣 inny kogo艣 ma, to ja te偶 musz臋. Tylko to boli, patrz膮c na szcz臋艣cie innych a samej b臋d膮c samej i mie膰 do kogo si臋 przytuli膰 :( Inni s膮 szcz臋艣liwi, ja te偶 bym chcia艂a. dlaczego jak si臋 艣miej臋, to smiej臋 si臋 z kim艣 a jak p艂acz臋 to p艂acz臋 sama...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
Tylko to boli, patrz膮c na szcz臋艣cie innych a samej b臋d膮c samej i mie膰 do kogo si臋 przytuli膰 Inni s膮 szcz臋艣liwi, ja te偶 bym chcia艂a. dokladnie tak jest ja w ogole czuje sie beznadziejna zalosna brzydka i nic nie warta nie mam juz sil o nic walczyc zwyczajnie rece mi opadly i poddaje sie mam jzu w dupie czy znajde prace czy wylece z uczelni nie ma to juz dla mnie znaczenia poza tym wlasnie wrocilam z kosciola...nazbieralo mi sie tyle zalu bolu i lez ze musialam to gdzies wyrzucic a do kosciola chodze rzadko chyba tylko w takich chwilach siedzialam tak pzreszlo godzine i ryczalam jak dziecko 馃槶 boli mnie gdy patrze na innych i im sie uklada saszczesliwi dlatego ze ja tez bym chciala a w moim zyciu wszystko idzie zle wali sie po kolei i nie zanosi sie na zmiane w ogole zycie nie ma dla mnie juz sensu:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobre pytanie ale bez odp
to i ja sie dolacze do was dziewczyny tez sie nie moge pozbierac po rozstaniu z facetem i placze juz 3 miesiac codziennie czasem mam wrazenie ze lez mi brakuje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
mi dzisiaj tez zabraklo nawet wzielam tabletke na uspokojenie nie pomogla cala sie tzrese nawet zbieralo mi sie na wymioty nie wiem co sie ze mna dzieje nie umiem sobie poradzic tak mi zle ze zyc mi sie juz nie chce:(:(:(

Udost臋pnij ten post

ja mam to samo najgorsze jest to ze myslalam ze juz mi przeszlo i ze wszystko jest w porzadku ale sie mylilam nie da sie zapomniec jak sie mieszka pod jednym dachem ma sie wspolnych znajomych jak mi ciezko wszystko mi sie posypalo w ciagu 1 miesiaca cale zycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
noo aja juz mam tak ze uwazam ze nic sie nie zmieni wziasc sie tylko ... 馃槶 boze jak mi jest ciezko i zle czuje sie jakbym miala wielki kamien na sobie:( wszyscy woloko szczesliwi a ja sama jak zawsze:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
nie potrafie sie cieszyc ze szczescia brata zwyczajnie mu zazdroszcze wszystko mu sie uklada jestem podla:(:(:(

Udost臋pnij ten post

ja sie czuje jakby umarla jakas czesc mnie na szczescie mam wspanialych znajomych z ktorymi moge pogadac i gdzies wyjsc bo inaczej bym wyladowala w pokoju bez klamek :( a ty masz jakis bliskich ludzi na ktorych mozesz liczyc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
nie mam:( nikogo juz:( ostatnia dobra kolezanka znalazla sobie dobra prace i sie juz nie odzywa:( w takim pokoju to ja chyba wyladuje bo juz nie mam na to wszystko sily:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 studentka2008
jestesmy wszystkie w takiej samej sytuacji i powinnismy sie wspierac. ja placze tez dlatego ze chce zapomniec o facecie ktorego mialam, bylo dobrze ale on stwierdzil chyba, ze ta znajomosc nie ma przyszlosci. tak mi sie wydaje bo jest cala masa dziwnych nieporozumien. szukam sobie kolejne zajecie aby wy偶ywac sie na czyms i nie myslec o nim. kupilam kolejny material i szyje modna spodniczke. poprzednia nie udala mi sie i juz wiem gdzie popelnilam blad. jak sie w nia odstawie to innym oko zbieleje. przerabialam te偶 kolaczyki. kupowalam tanie byle jakie i robilam nowe, modne. sprobojcie czyms si臋 zaj膮膰. moze podsuniecie mi jaki艣 pomys艂.

Udost臋pnij ten post

ja jakos nie potrafie sie niczym zajac ;/ zreszta nie mam pomyslu zawsze od kad pamietam moj swiat i zycie bylo zwiazane z moim bylym chlopakiem nie potrafie siepogodzic z mysla ze on mnie juz nie chce ze ma innych znajomych ze naszych kompletnie olal ze sie zmienil i stal sie innym czlowiekiem ale i tak chcialabym go znow miec... skad jestes ula?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
witam was dziewczynki bylam sie wykapac ..troche mnie to zrelaksowalo jestem z wlkp a moj obiekt nie wiem czy mnie oszukal i chcial sie zabawic czy zwyczajnie uznal ze to nie ma sensu? czy byl z ta dziewczyna jzu wczesniej czy poznal ja pozniej nie wiem szczerze juz mnie to nie interesuje to nie byla zadna milosc tylko fascynacja moj problem polega na tym ze bardzo chce z kims byc moc sie zwyczajnie przytulic:( tego mi brakuje o niczym innym nie mysle zajac? ja chodze na basen odreagowac emocje ..pomaga ale na krotko pozniej jak wracam do codziennosci i widze wokol same szczesliwe twarze ogarnia mnie zlosci cisna mi sie zaraz lzy do oczu ze ja tez tak chce :( wolalabym zaakceptowac i pogodzic sie z tym ze bede sama ale ciagle gdzies tam w moim sercu jest nadzieja zludzenia a to zle bo one bola:( tak naprawde tylkotu moge sie wygadac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
nienawidze siebie za te emocje ktore mna targaja za ta nienawisc i zlosc do wszystkich wokolo do wszystkich szczesliwych nawet do wlasnego brata:( zal mi siebie co sie ze mna dzieje?

Udost臋pnij ten post

Ja juz nie mam si艂y i czym p艂akac, mam momenty, 偶e patrz臋 si臋 t臋po przed siebie i nic nie widz臋... Ja sobie szuakm zaj臋cia, owszem. Ale co z tego je艣li czytam ksi膮偶k臋, ogl膮am film, id臋 z siostr膮 na zakupy a tak naprawd臋 myslami stoj臋 obok? Nie potrafi臋 sie na niczym skupi膰, na niczym skoncentrowa膰, nic juz chyba nie potrafi臋... I to cholerne bezrobocie! Chodz膮c do pracy, przynajmniej mia艂abym jak膮艣 motywacj臋, 偶eby si臋 jako艣 ogarn膮膰. A tak? Przecie偶 nikt mnie nie widzi. A ja sama nie mog臋 na siebie patrze膰 :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
ja na siebie tez juz nie zreszta chyba musze byc wyjatkowo beznadziejna glupia i zalosna skoro moje zycie tak wyglada i kazdy mnieolewama mnie w dupie i zostawia w koncu i tak pewnie zawsze bede sama wiec po cholere sie ludze ze to sie zmieni? 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
gadzinka ja mam to samo niby ide na basen niby sie ucze a w glowie ciagle mam mysli czemu jestem sama? i za cholere nie umiem ich wyrzucic nie umiem staram sie zajmowac czas ale to nie pomaga wydaje mi sie ze tosilniejsze i dopoki bede sama to sie nie zmieni..czyli nigdy

Udost臋pnij ten post

Ja juz nie chc臋 nudzi膰 ludzi jak to mi jest znowu 藕le. To juz jest chyba troch臋 m臋cz膮ce, 偶e znowu cos mi dolega, znowu nie mam humoru, znowu p艂acz臋, znowu i znowu. Ile mo偶na? To jest jak Nieko艅cz膮ca si臋 opowie艣膰. Happy endu mam wra偶enie, 偶e tu nie b臋dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
u mnie tez nie bedzie tez nie mamkomu sie wyzalic bo ile mozna w kolko to samo najbardziej wkurza mnie to ze ja w Polsce jestem od maja i nie mam ani pracy ani faceta moj brat wrocil 3 mc temu i to wszystko jzu ma:( zazdroszcze mu szzczescia ale nie umiem sie z nim cieszyc...boli mnie to kolejan osoba ktoej sie ulozylo a ja kurwa mc znowu sama jak zawsze i chyba umre tez w samotnosci:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
dzisiaj w tym kosciele wylam jak dziecko nie moglam przestac a w kosciele nie bylam od roku

Udost臋pnij ten post

Id臋 ulic膮 i czase zadaje sobie pytanie, jak to jest, 偶e jedna taka brzydka raszpla ma tak fajnego faceta, albo druga, moim zdaniem lekko g艂upia tak samo. Nie wiem co jest ze mn膮 nie tak. I nikt nie zna na to odpowiedzi. Jestem w stanie zrozumie膰, 偶e nie jestem w typie jednego czy drugiego, ale chyba nie wszystkich facet贸w na tym 艣wiecie? Dlaczego interesuje si臋 mn膮 alkoholik, albo ch艂opak po wyroku za gwa艂t? A ci kt贸rzy wpadaja mi w oko, s膮 nieosi膮galni.

Udost臋pnij ten post