Gość ewelina111 Napisano Grudzień 14, 2008 witam, mam problem ktory nurtuje mnie od mniej wiecej tygodnia.otoz od roku choruje na ciezka postac refluksu zoladkowo przelykowego. tydzien temu bylam nieco przeziebiona, bolaly mnie oskrzela i mialam mokry kaszel, male dusznosci i bol klujacy w klatce piersiowej przy glebokich wdechach.objawy ustaly, kaszel pojawia sie sporadycznie.niestety wciaz mam takie nieprzyjemne uczucie ze nie moge do konca nabrac gleboko powietrza, jakby moje plyca byly za male. czy moze to byc tez jeden z objawow refluksu?w ostatnich tygodniach przechodze atak refluksu i wszystkie objawy sa mocno zaostrzone. dusznosci i trudnosci z wdechem odczuwam zwlaszcza gdy najmocniej boli mnie zoladek.dodam ze bylam u lekarza rodzinnego, nie przepisal mi zadnych lekow wiec chyba niczego w pluchach nie znalazl. sama bralam wczesniej bioparox, na kaszel pomogl ale na dusznosci nie.prosze o rade, czy ktos z was mial takie dusznosci przy refluksie?pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach