Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowany głupota pewnej lady

Dlaczego brzydkie dziewczyny chca atrakcyjnych facetow ? Czyz to nie hipokryzja?

Polecane posty

Same malo co soba reprezentuja, maja nadwabge ( otyłośc ) / brak piersi / krzywe nogi / nieswiezy oddech / niewyjsciowa twarz ( właściwe zakreślić:-p ) a wymagaja od faceta nie wiadomo czego:-o Znam taka jedna, otyla idiotka, niby szuka pracy ale kazda jej nie odpowiada, jest zaniedbana, kiedys byla szczupla i caly czas zyje przeszloscia:-p Facet ma byc bogaty i super przystojny a do tego idiota macho :-o Caly czas dostaje od takich kosze ( i slusznie bo nie dla psa kielbasa :classic_cool: ) a pozniej wyplakuje sie w rekaw przyjaciolkom jacy to faceci sa okropni ze patrza na wyglad itd:-o Jak mozna byc nieciekawym i jeszcze miec czelnosc miec wymagania z kosmosu ??? No pytam sie jak ???????????

Gość Jack dowsoon
faceci sa tacy sami

>> co One mają nadwagę czy otyłość ? Jeden chuuj, przekraczają dopuszczalną normę 🖐️ A kolega autor ma 135% racji 🖐️

Gość normalnie porazka
autorze tego topiku a w czym ci to przeszkadza ze tak zapytam?

Gość nic tu po mnie
tak się zszokowałam tą wypowiedzią, że szok. Chyba autorka ma 17 lat, a może mniej?

Po pierwsze dla mnie nadwaga i otyłośc to takie samo zaniedbanie i ktoś taki jest dla mnie zerem :-p Jesli chodzi o mezczyzn to az tak bezkrytycznie nie zachowuja sie. Wiedza ze jesli sa mniej atrakcyjni to nie startuja do najlepszych lasek a niestety tu taka sytuacja miala miejsce :-o Obrzydliwy tucznik ( 160 cm 75 kg :-o ) przymilala sie do goscia ktory ma swoja firme a poza tym jest wysokim szczuplym wysportowanym facetem z pasjami a jej pasja jest zrobic sobie blache marcepanu i wpierdolic to przed snem :-o

Gość normalnie porazka
Po pierwsze dla mnie nadwaga i otyłośc to takie samo zaniedbanie i ktoś taki jest dla mnie zerem dla mnie zerem jest ktos taki jak ty

mylisz się, do odważnych świat należy. Wystartowałem z balastem dwójki dzieci do super ładnej laski i jest teraz moją żoną.... ;)

Gość jebaj sie
Nie masz powazniejszych problemów? Idź dziecko lekcje odrobić,huj ci do czyjejś nadwagi głąbie

Gość ewelinkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
znam taki przypadek (nie jeden) facet wg mnie bardzo przystojny, dobrze zbudowany (ale nie miesniak) mądry, wrazliwy plus dziewczyna bardzo gruba, z twarzy ponizej przecietnej ale mądra... sa razem 3 lata i planuja slub:P

Gość wydziwiasz
on nie wie że nadwaga i otyłość nie są równoznaczne nie wie też że brzydka kobieta może być inteligentna a przystojniak do którego startuje może być tępym prostakiem, więc idealnie się uzupełnią, on za nią dowygląda a ona za niego pomyśli

Gość wydziwiasz
a ta blacha marcepanu też mnie rozwaliła ;-)

>> nie wie też że brzydka kobieta może być inteligentna I co z tego, skoro jest brzydka? :o

Gość normalnie porazka
gogi bubu czy jak ci tam nie musze ci niczego uzasadniac bo takie gowno jak ty (pisze to na podstawie twoich rownie inteligentnych wypowiedzi z innych topikow) i tak tego nie zrozumie...a pasztetem to mozez byc co najwyzej ty gowniarzu

Gość właśnie ten
srutu tutu to jakiś bękart niekształcony.Pozdro od tatusia

Gość wydziwiasz
a co Cię obchodzi kto do kogo startuje ? no chyba że piszesz o sobie....uważasz sie za modela a tu nagle same grube baby do Ciebie startują.... zawsze sądziłam że partnerzy dobierają się nie na zasadzie kontrastów ale podobieństw, więc jeśłi startują do Ciebie brzydkie to znaczy że sam nie jesteś atrakcyjny

pewnego razu piękna kobieta w rozmowie z Eisteinem, powiedziała. Jakbyśmy mieli dzieci i odziedziczyłyby moją urodę i pana rozum, byłyby najszczęśliwszymi ludźmi na świecie.. Istnieje także opcja- stwierdził Eistein, że odziedziłyby moją urodę a pani rozum.....;)

Gość normalnie porazka
hehe. grubasek? hmmmmmmm niech ci bedzie dziecko. nie bede sie z toba klocic bo to nie ma sensu

Gość .jestem atrakcyjna .
I chce faceta paszteta,ale tacy mnie nie chcą :)

Przepraszam bardzo ale ktoś kto ma nadwagę nie zasługuje na to by mówiono o nim zadbany. Ludzie dobrze wiedzą skąd sie bierze nadwaga. To nie jest tak, że dziewczyna atrakcyjna laska kładzie sie spac a budzi sie jako otyła słonica :-o Więc albo jest tępa i nie wie o tym skąd się to bierze albo wie ale ma to w dupie jak wyglada. Zarowno pierwsza mozliwosc jak i druga dla normalnego czlowieka jest nienormalna wiec dlaczegop kogos takiego szanowac skoro swoja egzystencje sprowadza do wszystkopochlaniajacego tucznika ? :classic_cool: A co do tej dziewczyny, smiejecie sie z blachy pelnej marcepanu - niestety ona to je przed snem a pozniej dziwi sie ze ŻADNE CIACHO jej nie chce :-o Idiotka normalnie idiotka :-p

Jak słyszę, że kobieta mówi o sobie, że jest atrakcyjna, to nauczony doświadczeniem stwierdzam, ze coś z nią musi być nie tak :o Te naprawde atrakcyjne nie chełpią się tym, one to wiedzą i to im wystarczy :)

Gość normalnie porazka
wiec dlaczegop kogos takiego szanowac skoro swoja egzystencje sprowadza do wszystkopochlaniajacego tucznika ? trudno ci zrozumiec ze nie dla wszystkich kobiet jedynym celem w zyciu jest idealny wyglad?

>> trudno ci zrozumiec ze nie dla wszystkich kobiet jedynym celem w zyciu jest idealny wyglad? Jeżeli one zamist dbać o wygląd wolą wpierrdalać żarcie, to niech potem nie żalą się, że nikt ich nie chce, czy że ktoś nazwie je grubym tucznikiem :o

Gość AniaGdyniankaaaa
a jej pasja jest zrobic sobie blache marcepanu i wpie**olic to przed snem umarłam ze śmiechu:D