Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnie wychowuje coreczke

Faceci boja sie dziewczyn samotnie wychowujacych dziecko

Polecane posty

Gość MAM KASZELEK
AKURAT ŻADNEGO KLINA KLINEM NIE MUSZĘ,BO TO JA ODESZŁAM OD MĘŻA,NIE ON ODE MNIE I BYNAJMNIEJ NIE Z POWODU ZDRADY ANI PRZEMOCY FIZYCZNEJ.NIE WSZYSTKO JEST CZARNE ALBO BIAŁE.SĄ JESZCZE INNE KOLORY

niestety wychowywanie dziecka to spory wysiłek i problemy a dlaczego miałbym ponosić odpowiedzialność za nie moje dzieci

10:49 [zgłoś do usunięcia] samotnie wychowuje coreczke Jakie problemy ? Wy zwyczajnie sie boicie Tchórze I wy śmiecie nazywać się mężczyznami ? cioty Co z tego, że ma tatusia, on był potrzebny tylko do zrobienia dziecka, ale do wychowania chce innego. Czy to źle ? Powinniście czuć się wyróżnieni, że kobieta wybiera was na meza i abyscie razem wychowywali dziecko a wy ogon pod siebie i uciekacie... Ech, nigdy nie zrozumiem głupich mezczyzn } Gdyby głupota miała skrzydła...

fajny żart , ale na poważnie pamiętam jak była z dzieckiem na wakacje chciała dzieciaka zabierać i czym bardziej zmuszała mnie do przebywnia z tym bachorem tym większe obrzydzenie do niego miałem.

Gość heheh
Zgadzam się z kolegą powyżej, lepiej cieszyć się młodą dziewczyną a nie wchowywać cudze bachory....

Gość nie boją się
faceci lubią nowe i na gwarancji

Gość w szczególności
szczególnie jak żony szukają

Gość ofer ma
"fajny żart , ale na poważnie pamiętam jak była z dzieckiem na wakacje chciała dzieciaka zabierać i czym bardziej zmuszała mnie do przebywnia z tym bachorem tym większe obrzydzenie do niego miałem." ta laska faktycznie jakaś pojebana. żeby zmuszać dziecko do przebywania w towarzystwie takiego zjeba... hmmm a w temaci to wychodzi na to, że faceci się wszystkiego boją :) przynajmniej zdaniem kobiet.

Heheh witaj Oferma;) nie da sie ukryć, że czegoś faceci sie boją,ale czego to nie wnikam ;)

Gość metr mieszkania
jest zbyt drogi aby dzieci innych miejsce zajmowały

Gość ofer ma
ja nie wiem czy wy do końca zdajecie sobie sprawę z tego co piszecie. jak czytam teksty o tym że "dziecko nie ma znaczenia" to mnie po prostu rozwala. dla was też nie ma znaczenia? macie dzieci i uważacie że mogłybyście je wymienić na dowolne inne? dziecko ma znaczenie i skończcie to głupie gadanie. są faceci którzy świetnie opiekują się i dogadują z dziećmi kobiety z innym facetem ale to też nie znaczy że "dziecko nie ma znaczenia". bo ma, a na ogół jego znaczenie jest takie, że każdy woli mieć swoje dziecko zamiast wychowywać cudze (szczególnie gdy to cudze jest już podrośnięte).

Ja jestem teraz z kobietą 34 letnią która ma 16 letnią córeczkę, podglądam ją jak sie kąpie widok niesamowity

Gość Nie zgadzam sie 1254
jest wielu bezpłodnych oni chetnie zaopiekuja sie Toba moze i pokochaja rozejrzyj sie wokól Siebie otwórz oczy ich jest napradę trochę

Gość czemu

A czemu facet miałby wychowywać nieswoje dziecko. A z jakiej racji.

Gość Archiwista

Aleś wykopał... temat sprzed 11 lat lol

Gość ech

My się was nie boimy. My po prostu was nie chcemy.