Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dołaaa

co sądzicie o tym jak facet poznany przez internet urywa nagle kontakt?

Polecane posty

Gość mam dołaaa

poznałam pewnego sympatycznego mężczyznę, po miesiącu klikania sie spotkaliśmy i było super, po spotkaniu do siebie od razu smsy wysyłaliśmy, potem jeszcze był kontakt na gg, kolejne rozmowy o spotkaniu itp.. a potem... on urywa kontakt:O tak bez wyjaśnienia:O czuje się strasznie:O

Gość ale ten czas leci
przeciez wiadomo... nie spodobalas mu sie

Gość zalosna obora
a u mnie nawet nie dochodzi do spotkan z facetami bo uciekaja jak dostana moje zdjecie.

Gość mam dołaaa
bzdura ! jestem ładna, spodobałam mu się!... ale jeśli nie chciał kontynuować znajomości to mógł chociaż to napisać:O

Gość ale ten czas leci
sorry moze i jestes ladna ale facetowi sie nie spodobalas. nie kazdemu musisz sie podbac przeciez :o

Gość mam dołaaa
cóż ja wysłałam do niego dużo zdjęć... nie miałam powodu czego się wstydzić:O... ale żal mi że to wszystko musiało się tak skończyć:O

Gość mam dołaaa
po prostu dla mnie kontakt z drugim człowiekiem jest bardzo ważny i cenię sobie przyjaźń :O

Gość mam dołaaa
miałam mu jeszcze tyle do opowiedzenia a zostałam nagle olana:O

Gość mam dołaaa
nie miał żony, był wolnym facetem po przejściach:O

Gość hyuhjyj
jezu moze spotkal sie z toba i stwierdzil,ze to nie to....nie jestes w jego typie po prostu, tak trudno to zrozumiec? a moze poznal kogos w miedzyczasie albo ma zone?

Gość hyuhjyj
Ok moze spodobalas mu sie ale po rozmowie stwierdzil, ze nie iskrzy miedzy wami i sobie odpuscil?

Gość mam dołaaa
to mógł chociaż o tym napisać to ja bym zrozumiała i uszanowała jego decyzję:O:O:O

Gość mam dołaaa
a właśnie iskrzyło między nam!! i:O

Gość moze za szybko
szukal, gdu uczucia nie wygasly i wrocil do swojej ex

Gość hyuhjyj
ok iskrzylo miedzy wami wedlug ciebie a wedlug niego nie iskrzylo...to ze sie usmiechal,pisal i wydawal sie byc zainteresowany to nie znaczy,ze tak bylo...nie znasz facetow czy jak?

Gość mam dołaaa
Mało_stanowczy ja już się pytałam dlaczego nic nie odpisuje, nie odpowiedział:O po za tym nie lubie się narzucać:O

Gość ale ten czas leci
tacy wolni po przejsciach zwykle maja cos nie tak z psychiką. ciesz sie, ze cie olal bo to moglo sie skonczyc gorzej. jak jestes w wieku ok 25 lat i szukasz starszgeo faceta to nie polecam!!! lepiej szukaj mlodszego ;) bo ci starsi w tym wieku to naprawde mozna sie niezle przejechac. pisaliscie tylko miesiac??? nastepnym razem pisz dluzej, faceta mozna dobrze poznac piszac tylko przez neta, a nie od razu real. ja tam bym zalowala ze w ogole zmarnowalam z kims takim czas na spotkanie w realu. i jeszcze jedna rada: wyluzuj i nie rob sobie za duzych nadziei, samej tez jest OK, zycie nie konczy ani nie zaczyna sie na facecie.

Gość mam dołaaa
hyuhjyj no cóż faceci bywają bardzo niesłowni, nawet jeśli są empatyczni, inteligentni i dojrzali:O albo przynajmiej takich sprawiają:O

Gość hyuhjyj
nie lubie kobiet ktore nie potrafia sie pogodzic z tym, ze jakis facet moze nie byc zainteresowany...tak jakby byly pepkami swiata.. moze ma zone a powiedzial ze jest wolny? moze wrocil do ex? moze poznal kogos ciekawszego? a moze stwierdzil ze to nie to?

Gość ale ten czas leci
nie narzucaj sie juz palantowi ;) usun go z listy gg, usun jego maile itd, za tydzien ci przejdzie. trzeba byc twardą!!!!!!!!!!

Gość mam dołaaa
ale ten czas leci on miał 28 lat, był starszy ode mnie o 3 lata:(

Gość ale ten czas leci
i zdystansuj sie do odpowiedzi na forum, nie daj sobie mowic co zroblas nie tak czy jaka jestes. nie uzalezniaj swoich uczuc i nastrojow od innych ludzi. i naucz sie szybko zapominac, zrzucac stary plaszcz. zapomnij po prostu o palancie i zajmij sie jakims swoim hobby czy cos.

Gość mam dołaaa
nie uważam siebie za pępek świata, jestem skromną dziewczyną i taktowną:(

Za długo z nim pisałaś. Szkoda było Twojego czasu. Ja spotykałam sie od razu. 5 minut w realu daje więcej niz ten miesiąc pisania. Wybrał inną, która mu bardziej pasowała - po prostu

Gość mam dołaaa
ale ten czas leci cóż wyglada na to że masz zupełną rację:(

Gość ale ten czas leci
haha tak wlasnie myslalam. w tym wieku samotni faceci sa najgorsi!!!! szukaj mlodszego, tacy nie są jeszcze zepsuci, zapamietaj to sobie. taki 28 lat po paru zwiazkach to jak dla mnie najgorszy materail na faceta. od razu widac ze cos z nim nie tak. szukaj mlodszego, zadbaj o soebie, mlodszym tez sie mozesz spoodbac a naprawde taki mlodszy jest wiecej wart od niejedngo 28 latka

Gość hyuhjyj
ale przeciez nikt jej nie wmawia ze jest jakas ble....po prostu facet mogl zrezygnowac bo nie byl dalej zainteresowany....a to nie swiadczy wcale o tym ze autorka jest jakas gorsza i nie wiem czemu mowicie o nim palant...zgwalcil ja? zabil jej matke? nic nie obiecywal, wycofal sie i tyle, mial prawo nic ich jeszcze nie laczylo