Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nike Fission

jestem bezpłodna. nigdy nie bede miała dzieci. czy faceci to wyczuwają?

Polecane posty

Gość Joe Dassin
wyczuwaja

ja szukam stałego zwiazku, moze nie oczekuje jakichs deklaracji milosci do az do smierci ale normalnego na swiecie zwiazku. a juz jestem stara doopa, dziewica... nie mowie ze nie mam powodzenia u facetow, sa mezczyzni ktorzy sie mna interesuja, ale po zapoznaniu sie ze mna nasza znajomosc staje w punkcie wiecznych flirtow i nigdy nie dochodzi do niczego wiece :O

Gość lostka
Zazdroszcze, nie musisz truc sie tabletkami...

"Nike Fission ja szukam stałego zwiazku, moze nie oczekuje jakichs deklaracji milosci do az do smierci ale normalnego na swiecie zwiazku. a juz jestem stara doopa, dziewica... nie mowie ze nie mam powodzenia u facetow, sa mezczyzni ktorzy sie mna interesuja, ale po zapoznaniu sie ze mna nasza znajomosc staje w punkcie wiecznych flirtow i nigdy nie dochodzi do niczego wiece " Mam wrażenie że za młoda i nie masz nawet 30 lat:P.

lostka i tu sie mylisz, musze jesc wiecej hormonow niz normalnie sa w antykoncepcyjnych, dlatego zeby unormowac te niedobory i zebym nie miala roznych dolegliwosc (m.in. bole brzucha, sucha skóra i inne ale to nie o tym chcialam przeciez pisac) :O

Gość Leelaa
Wyczuwają, ale o tym nie wiedzą. Robią to za nich twoje hormony i feromony, na które inni ludzie, a szczególnie płeć przeciwna nieświadomie zwraca uwagę. Niestety, biologii się nie oszuka.

Gość zzzzz.
dziewica grubo po dwudziestce? to na co ty czekasz? :D

Gość all that jazz
ja pierdolę, mnie też to czeka :o :o :o

Gość bezplodna
znaczy nie odpowiednia?zastanowcie sie czasem co piszecie.nam bezplodnym kobietom wcale nie jest do smiechu.

Gość widocznie cos jest w twoim
zachowaniu, moze robisz sie sztywna, pokrywasz kompleksy. Musisz byc przede wszytkim zadowolona z siebie- tylko takie sie podobaja. Zaakceptuj sie, niektore kobiety ( i mezczyzni) swiadommie nie chca miec dzieci i nie czuja sie z tego powodu zle. Wiecej luzu.

Gość pppppppppppppp
Nie wyczuwaja..Nie martw się, niedługo się znajdzie jakis odpowiedni.

Gość fghij
Hahahah:) ale dobre: "....jestem mądra....". Grunt to wlasna skromnosc. A moze wlasnie o to chodzi?Moze to wcale nie hormony tylko charakter?

Gość jak mozna wyczuc
bezplodnosc?lekarz musi miec podstawy zeby zdiagnozowac ten problem.wiec jak wy to niuchacie?haha my z mezem sie z tym pogodzilismy ale lekko nie bylo...