Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatka21lat..

Mam 21lat i wczoraj wykryłam sobie guzka w piersi

Polecane posty

Gość Beatka21lat..

Wczoraj wieczorem poczulam promieniujacy bol w prawej piersi, zaczelam sprawdzac czy wszytsko wporzadku i wykrylam sobie guzka. Dzis o 8 rano bylam na odziale onkologi, lekarz mi potwierdzil, poniewaz moja mama pracuje w szpitalu zostalam przyjeta na zabieg znieczulenie ogolne, nie bolalo, a teraz czekam na wynik wiem tylko ze to guzek nie zlosliwy.

Gość Beatka21lat..
Czy moze jakas dziewczyna byla w podeobnej sytuacji jak ja

Gość Beatka21lat..
bo lekarz stwierdzil odrazu ze wlokniak nie zlosliwy, juz po operacji nawet mi powiedzial a na wyniki i tak powiedzial ze zrobi bo jest taka procedura, bo wszytsko co wycinaja daja na wyniki

Gość Beatka21lat..
chyba nie ma nikogo z podobnym problemem;(

Gość madziattt
Ja miałam podobny problem.Wykryłam u siebie guzka,poszłam do lekarza,zrobiono mi biopsjei czekałam,chyba ok.tygodnia.Okazało sie ze to włokniak.Teraz chodze co pol roku na usg.,ale wszystko jest ok.Nie martw sie nie kazdy guz jest grożny.

Gość Beatka21lat..
mi go usuneli doktor powiedzial ze lepiej usunac i nie myslec pozniej sze byl :) boli mnie troche piers po nacieciu, ale tak to czuje sie dobrze

Gość koleżka200
Witam ;) zapraszam do odwiedzenia strony http://tojefura.com Są Nowe Metody wykrywania raka! korzystajmy z nich. Polecam serdecznie tą stronę.