Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarolVoo

Bardzo jasne i rzadkie rzęski u córeczki! Pytanko.

Polecane posty

Gość KarolVoo

Hej dziewczyny moja niunia ma 2 tygodnie i bardzo jasne rzęski a do tego bardzo rzadkie to samo z brwiami. Wiem ,że kolorek włosków się zmienia wraz z wiekiem a co jeśli chodzi o rzęski- czy zrobią się ciemniejsze. Wiadomo,że jako mama chciałabym żeby miała ciemne i pod samo niebo. Czy u waszych dzieciaków kolorek oprawy oczu się zmieniał?

Gość Jessy27
trudno powiedzieć, wszystkie małe jakie znam mają piękne, dlugie ciemne rzęsy, moj synek nawet takie ma.

Gość Jessy27
raczej tylko kolor tęczówki sie zmienia.

Gość maxxiorr
pewnie juz zawsze bedzi ebrzydka :O i bedzie musiała sie malowac :O tak to jest z blondynkami, taki mdly typ urody, co poradizc :P

KarolVoo mój synek mial krótkie rzesy jak sie urodził i takie szare,po paru tygodniach zdziwiłam sie strasznie,bo wygladało to jakby mu przez noc rzesy urosły,teraz ma długie ciemne.Za to włosy mu wyjasniały:-)

moja gdy się urodziła też miała jasne i krótkie rzęsy, teraz ma rok i długie ciemne:)a włosy jak len

spokojnie! pierwsze dni tak to wygladą u wielu dzieci! moja miala jasne choc w miare geste a teraz ma dlugie ciemne geste! daj sobie czas i jej:)

Gość KarolVoo
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Mam nadzieję,że rzeczywiście tak jak u Was rzęski pociemnieją a brewki w ogóle się pojawią bo to w końcu babeczka.

dzieci rodzą się najcześciej bez rzęs ;)u mojej zaczęły być wyraźnie widoczne na pewno nie wcześniej niż po miesiącu, teraz ma 3 miesiące i dopiero "normalnie" wyglądają oczkaprawe ma w jasnych rzęsach a lewe w ciemnych, taka widać uroda, na pewno zdążą wypadnść nie raz i powymieniać kolorystycznie :0zależy jakie twój synek będzie miał mieć włosy, bo jeśli będzie blondasek to rzęsy mają prawo być jasne ;)

Gość zszokowana Kasia
kup jej maskare i pomaluj rzesy

Gość hej drogie mamy
autorko nie martw się. raczej ściemnieja a tak zszokowana kasia to jakieś kompleksy na tym forum leczy, nie przejmuj się nią - mnie też zjechała, załosna babka

mój miał rzęsy od początku i włosy tak bujne że jak go zobaczyłam w szpitalu to pierwsze co mi przyszło do głowy to : kudłatek :-) Mój ma w jednym oku taką długą rzęsę, która chyba ma z 1,5cm, nie żartuję!. Myślałam że to jakaś rzęsa na wypadnięciu ale nie... Chyba mu ją nożyczkami przytnę hehe