Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6663333

Co ja mam zrobić z tym kotem?

Polecane posty

Gość biedny kotek bu
a aj bym zrobila wszystko co w swojej mocy zeby go uratowac i wzielabym go do domu choc mam 2 koty i psa :o

ja tez sie staram pomagac, w domu mam takiego bezdomnego kotka...ze zlamanym ogonem ale bedzie tez ok

Gość 6663333
izolda -> bez komentarza, zrobiłam co mogłam...

Gość 6663333
nie żyje, już nie żyje... niestety

6663333 czasami trzeba się poświęcić jak naprawde chce się pomuć... Tobie nic nie będzie jeśli nie kichał na Ciebie i nie podrapał.... Jeśli ciebie uraziłam to sory ale takie tematy wywołują wemnie silne emocje!

Gość 666333333
chciałabym zakończyć temat... prosze, dziewczyny zrozumcie mnie

Gość biedny kotek bu
podaj do kasaci w takim razie

jesli kot zdechl na koci katar tobie nie powinno nic byc ,tylko jesli mial kontakt z twoimi innymi kotami to mogl je zarazic

Zostaw temat ....A kotek niech będzie naszym początkiem w tym żeby pomuc innym zwierzaką... Nech ludzie wiedzą że są jeszcze tacy ludzie jak Ty

Gość zettwwuess
jest rznica czy zdechl czy zyje kotostatnio byl badany iles miesiecy temu (chyba dobrze zrozumialam) nie wiadomo, co mu dzis dolegalo jelsi byc wycienczony moglo przyplatac sie wiele pasozytow

Gość 666333333
zgłosiłam temat do kasacji, tak więc już się możemy pożegnać...

Teraz wpisuję się już naprawdę ostatni raz. Podszywko - po kiego wafla to zrobiłaś? Chcialas podkreślić że NIC nie robię, że tylko się wychwalam? Ja naprawdę bardzo chętnie podam nr konta każdemu kto stwierdzi że jestem żałosną szmatą i wcale kotu nie pomagam. Bardzo chętnie przyjmę każdą sumę. No? Kto da pieniądze? Ręka do góry, wy wspaniali i wielkoduszni ludzie! Nie zapomnijcie zabrać jakieś sieroty z domu dziecka na święta, w końcu jesteście tacy dobrzy! Przy okazji weźcie parę chorych zwierząt ze schroniska. Kot żyje, śpi teraz w sieni. Jutro o 10 mają przyjechać po niego. Nie zabiją go, moja mama zna tego kierownika. Poza tym powiedziałam mu, że jeśli uznają że trzeba go uśpić, to ja po niego wrócę.

zettwwues przypominasz mi moją abcie która sądzi że nawet kot domowy powinien chodzić tylko po ziemi jak pies... A wogóle to koty maja gruba sierść i ich miejsce jest na dworze//....:)

Gość biedny kotek bu
66.... wierze ci ze kotek zyje :)

Gość zettwwuess
to żyje czy nie żyje ten kotek?? ktoś się poidszywał... czy to teraz to podszyw??

Gość biedny kotek bu
6663333 a mówiłąm zebys napisała na forum www.miau.pl????/ tak by pomogli :o czemu tego nie zrobilas? :o

Kot żyje, śpi teraz w sieni. Jutro o 10 mają przyjechać po niego. Nie zabiją go, moja mama zna tego kierownika. Poza tym powiedziałam mu, że jeśli uznają że trzeba go uśpić, to ja po niego wrócę. DLAMNIE JESTEŚ ZAJEBISTA! NAPRAWDE... i TERAZ CIĘ POPIERAM W 100% JAK SIE CHCE TO MOŻNA WIELE ZROBIĆ JAK WIDAĆ

Gość zettwwuess
ja przyjmę tego kota, bo u nas wigilia biedna, to moze trochę mięsa z niego będzie...

Gość 40-stkaaaaa
Mam łzy w oczach jak to czytam i to nawet nie z powodu kotka tylko z tego, że sa jeszcze na świecie wspaniali ludzie, wrażliwi na krzywdę zwierząt. Trudna sytuacja, nie mozna przeciez przygarnąć wszystkich potrzebujących zwierząt bo jest ich mnóstwo. Zrobiłas i tak bardzo dużo. Może daj ogłoszenie, kto go przygarnie.

Gość zettwwuess
pode mnie tez juz sie podszywa co innego izolda kot nawet chory a co innego niezywy ale widzimy ze to juz nieaktualne :D

Gość zettwwuess
ja przyjmę tego kota, bo u nas wigilia biedna, to moze trochę mięsa z niego będzie... tak. a ropa zamiast sosu :)

Gość its a stick
do autorki - powinnaś być wdzięczna, że ktoś Ci wątek rozhulał!!!!!!

Gość zettwwuess
no to dobrze, że kotek żyje, choć pewnności nie ma, zy na pewno, bo nadal nie skumałą, który wpis to podszyw...

Gość zettwwuess
40-stkaaaaa -> Ty pojebana egzaltowana raszplo...!

Gość zettwwuess
dawno juz skumałą :)

Gość panienka z okienkka
zettt ty tez zahasluj nicka ;)