Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma dla was miejscaa

Jak można spowiadac się OBCYM ludziom

Polecane posty

o swoim zyciu i o tym co robi sie w lózkach ? :o nie pojmuje tego co za zacofanie i ciemnota:o

Gość kamilka91
sam/a jesteś zacofanie i ciemnota:) I to nie jest obcy człowiek, bo ksiądz jest przedstawicielem Chrystusa na ziemi:P

Gość aaaa 20
no widać widać, ze jestes bardzo głupi i zacofany i nie dorosłeś albo miałeś dziwnych "rodziców" którzy nie potrafili cię wychować. Ksiądz jest tylko pośrednikiem miedzy człowiekiem a Bogiem:) To Bóg Ci wybacza i przez księdza daje ci rozgrzeszenie.

Gość pudło
co ty nie powiesz? :P bo po 6 latach go biskup czy ktoś tam poświęcił jakąś skiszoną wodą i dlatego jest przedstawicielem Chrystusa? :O

akurat od rodzicow to sie odwal bo to niestety chrzescijanie ;) ja sie wylamałam z tej ciemnoty i nie wierze w zadnego Boga, kosciol robi ludziom miazge z mózgów :o

Gość a skąd ksiądz moze
wiedzieć czy Bóg nam odpuszcza dany grzech czy nie?Tzn Bóg zawsze odpuszcza,tylko ten idiota w kiecce nie zawsze jak mu coś odwali :O

Gość aaaa 20
Niestety ciemnota z was i nigdy nie zrozumiecie sensu wiary i życia z Bogiem.. Za takich ludzi można co najwyżej się modlić i wierzyć, że może to pomoże chociaż trochę. Skąd się biorą tacy zwolennicy aborcji, sexu przedmałżeńskiego itp? no właśnie z was niestety! Wina leży w rodzicach bo to oni powinni was dobrze wychować, najwyraźniej nie starali sie o to za bardzo.. jesteście żałośni

Gość hehehehehehheheheheh jaja
to jedna wielka sciema a głąby w nią wierzą, powodzenia :D🖐️

Gość modlić się modlć
gupi motłochu, a wszystko bendzie lepiej...prawda kamilka 91?

Gość kurrrrrcia
aaaa 20 słuchaj pindo chrześcijańka to moja sprawa czy bede się kochała przed slubem czy po, czy bede uprawiała anal czy oral, z połykiem czy bez, czy puszcze się z jednym facetem czy z połową akademika, czy biore tabletki anty i czy jestem za aborcją! moi rodzice - chrzescijanie moga mi naskoczyc, nigdy sie ich nie sluchalam i sluchac nie bede, bo to moje zycie i robie co chce i nie pozwole zeby ktoś mnie ograniczał jak ciebie..

Gość kamilka91
A ja wierze bo: kiedyś moja polonistka powiedziała że opłaca się wierzyć w Boga:D Bo jeśli on naprawdę istnieje i w niego wierzymy to najprawdopodobniej zostaniemy zbawieni, a jak go nie ma, a wierzymy, to po śmierci i tak nic nie zyskamy:D A jak nie wierzymy, a Bóg istnieje to nie czeka Cię życie wieczne, tylko pójdziesz tam gdzie jest płacz i zgrzytanie zębów. Kiedyś głupi, a zarazem mądry Epikur powiedział podobne stwierdzenie: Śmierć nas nie dotyczy, bo gdy żyjemy nie ma śmierci, a kiedy śmierć przychodzi — nas już nie ma. Więc zastanów się co jest lepsze:D

Gość kurrrrrcia
'wierze bo moja polonistka powiedziala ze sie oplaca wierzyc" 😭

jak można się interesować tym co ktoś robi? pierdolenie ciemnota, ciemnota ale jaki bulwers o czyjąś wiarę :o nic ci do tego ale ponarzekać jak najbardziej?- eh polaczki "światowe"

Gość a powiedz mi
kamilka, dziecko, wierzysz może w krasnoludki? :O i zdejmij ten beret, bo ci chyba myslenie przytłacza...

Gość kamilka91
Tylko w chrześcijanie potrafią "nadawać" na księdza. Kościół po prostu stawia za małe wymagania. Protestanci szanują swojego pastora, prawosławni swojego popa, a my nie potrafimy uszanować księży;/

Gość uppupupuppuppp
jak ksieza nie szanuja innych to za co my ich mamy szanowac :o

Gość justynkaaaa
nie wiem czy to ciemnota czy nie... wiem jedno ze wierze w Boga i wierze w to co głosi PŚ i jest to dla mnie świetosc, a skoro PS mowi ze trzeba sie spowiadac u "obcego czlowieka" to sie spowiadam. i zycze autorowi tego topiku szczescia po smierci:)

Gość uppupupuppuppp
po smierci nie ma nic :o i wlasnie po to sciema z tym niebem zbey ludzie nie panikowali przed smiercia, zeby odchodizlo im sie "lzej"

Gość modlić się modlć
a powiedz mi--> odtenteguj się od kamilki, ona spoko dziecko jest, ona zwiewna i niewinna:p ona nie wie czy klepać ksiendzu co zrobiła, lepiej napisz jej rachunek sumienia:o

Gość do kamilki91
a ty kochana wierzysz, bo Twoja polonoistka powiedziała, że się opłaca? :O To nie jest prawdziwa wiara. ;) Ty się po prostu boisz ... taka wiara na wszelki wypadek, bo przecież nie za fajnie byłoby trafić do "piekła". :O

Gość dobre ... dobre
kamilka91 Tylko w chrześcijanie potrafią "nadawać" na księdza. Kościół po prostu stawia za małe wymagania. Protestanci szanują swojego pastora, prawosławni swojego popa, a my nie potrafimy uszanować księży;/" Bo nasi ksieza sami sie nie szanuja !! Najpierw trzeba sie samemu szanowac a potem oczekiwac szacunku od innych. Ciemna masa z ciebie kamilka.

Gość kamilka91
Ludzie stwarzacie niepotrzebne problemy:D Jestem wierząca i praktykująca, ale nie zgadzam się całkowicie z kościołem. mój proboszcz kiedyś powiedział mi żebym się wypisała z Amnesty International, bo oni propagują aborcję i eutanazje, i ja mu wtedy dałam wykład... i się zamknął:D I z chłopakiem też mam zamiar współżyć i nie myślcie że jestem jakąś moherową babcią:D Jestem zwykła 17latką :D

Gość dobre ... dobre
poza tym , ksieza maja szacunek tylko wylacznie do pieniedzy . Nawet swoich wiernych maja w glebokim powazaniu , wiec za co mialabym ja ich szanowac ?

Gość kamilka91
I miziam się z księdzem w zakrystii. :)

Gość kamilka91
Nie zawsze księża są materialistami:) Ja jestem blisko z kościołem i taca idzie na potrzeby parafii, a księża żyją z kasy ktorą dostaną na kolędach, z kasy za odprawiane msze i jeszcze jak uczą w szkole to dostają pensję ze szkoły:) Jak dobrze pójdzie to ok. 3000-5000 zł więc nie mają tak źle, ale powiem wam że nie mają łatwo w życiu... Muszą rano wstawać odprawiać msze, muszą spowiadać (kto z was chciałby słuchać przed świętami cały dzień czyichś grzechów?) więc należy się im jakaś porządna fura za to wszystko:D A że ludzie im zazdroszczą, to już ich problem:P

Gość kamilka91
no nie tyko sie miziam:o oglądam jego czarne rajstopy 40dn z wzorkiem w choinki:classic_cool: