Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem mam dosc

Wkurza mnie egoizm meza

Polecane posty

ike - hehe ;) spadam niebawem do domu ;) foqa czeka na swego pana - przynajmniej wierna jest nie jak wy babska cholerne :P

ike - dobra na dzis koniec zabaw. ikuś do domu bawić dzieciaki :P PS pierogi mężowi zrobiłaś? ;P

ale ja siedzę w domu i bawię dzieci:P a na święta jedziemy:P i niech ci będzie- ten jeden jedyny raz:P- wesołych świąt zaskrońcu:P 🌻 jakby co to się tego wyprę

ike - jakbysmy jutro nie pisali ze soba... to zyczenia mam boœ pare razy na plus u mnie wypadła wiec Ci złożę ;) wesolych a jednoczesnie spokojnych Œwišt spędzonych w miłej, ciepłej rodzinnej atmosferze. no i upragnionych prezentów ;) "jakby co to się tego wyprę" thx za zyczenia ;) post zostaje :D wiec w razie czego - bedzie jak komik ktory mi napisal - słodki blondasku ;) :P

no cóż kwiatek - życzenia muszę przyjąć:P i jakoś będę z tym żyć swoją drogą dziwnym zbiegiem okoliczności akurat w tym momencie wywaliło mi net:P widać takie one szczere a co do komika- on zawsze lubił blondynków- także nie schylaj się po mydło w jego obecności :P

Gość ghjjk
aha no to wiemy czemu kwiatek tak nie lubi kobiet slodki blondasek chomik heheheheh :P

też nie wiem po co no chyba że pracujesz w fabryce św mikołaja- wtedy to bardzo zrozumiałe ja za 3 godz jadę !

\"a co do komika- on zawsze lubił blondynków- także nie schylaj się po mydło w jego obecności \" a to mi nowość... bo pisał ze ogniste brunetki lubi :P czyżbym go osobowością ujął ;) PS czesc ike i brat