Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem mam dosc

Wkurza mnie egoizm meza

Polecane posty

kwiatek a miedzy oczy to 2 jak ze roznorakie postacie... o ile juz tutaj wspominami wypowiedzi ludzi pod czarnymi nickami.. nie chce ich osadzac ...ale obydwojga lubie czytac :D miedzy oczy ...no wiem ze miałes chec zadac mi to pytanie :P ale i ja swiatecznie nie bede ci wskazywał tych miejsc na topach :P

szczerze mowiac to nawet bym sie z jakas interesujaca kobieta mogl spotkac miedzy swietami... bo nudy u mnie beda :P

Gość interesujace kobiety maja
lepsze zajecia :P

miedzy oczy ...no wiem ze miałes chec zadac mi to pytanie ale i ja swiatecznie nie bede ci wskazywał tych miejsc na topach pelna symbioza ;-)

Kwiatek co to znaczy przyjedz do Łodzi? Chwalisz sie ze swoim autem dojedziesz szybciej od innych, ze nic nie ma co pokonałoby Twoja \"foke\". Udowodnij to:). A moze zal na paliwo? Foka jezdzi tylko w niedziele? Skoro jest tak super no i szybka, dobra, podgrzewana, z pelna opcja to miguniem w Katowicach sie znajdziesz. Ze mna bedzie problem bo jestem dziewczyna i jezdze malym autkiem ,nazwałbys je \"gównem\" jak widze po twoich wczesniejszych postach, takze oczekuje z Twojej strony potwierdzenia tego co pisales. W gadce mocnym można byc, ale to nie wystarczy.

ciekawska - daj fote ;) to zobaczymy czy chce gadac z toba - moze i jestes niegłupia ale jak wizualnie nieciekawie bedzie to po co sie mam wysilac... a do Katowic w 1h40min kiedys przejechalem i to Felicją wiec... chociaz teraz te fotoradary sa :o

poza tym - gdzie sie chwalilem ze nie ma nic szybszego od mojego foczyska? akurat jak auto ma ze 150KM to łyknie mnie na trasie juz... ale moje 100KM w zupelnosci wystarcza :) jak bede śmigać moze autostradami to pomysle o kupnie A3 z 2,5 TDI na przyklad :P

Moj drogi kwiatku, tryskasz odwaga na forum, odwaznie sie wypowiadasz, chce zweryfikowac to w rzeczywistosci poprzez pojscie na kawe. Jestem szczesliwa kobieta, spelniona zawodowa oraz w miłosci. Nie potrzebuje wrazen w postaci egzaltacji nad kimkolwiek. Nie interesuje mnie jak wygladasz, bo przeciez nie proponuje spotkania matrymonialnego:), wiec ciebie nie powinno obchodzic to jaką face mam ja. Notabene powinienes to wiedziec. Lubie Twoj charakterek, bo masz duzo dystansu do rzeczywistosci i ludzi. Ale wirtual to wirtual i zawsze tworzy pewne nadinterpretacje , kontrowersje i inne, dlatego chce zweryfikowac zasób Twojej wiedzy, sposob bycia, inteligencje oraz wszystko to o czym pisales na forum. Jaka jest Twoja decyzja?

"Jestem szczesliwa kobieta, spelniona zawodowa oraz w miłosci." a wiec nie mamy po co sie spotykac z mojej strony skoro w milosci jestes spelniona... mnie ewentualnie interesowaloby spotkanie z wolną kobietą...

Gość jkkl
ale się wykpił:D

Wypada mi po prostu tego nie skomentować i pozostawić pod osąd osobom, które stwierdziły, że z mojej strony to jest prowokacja. Kwiatek to samotny facet potrzebujący kobiety, mocny w gadce, ale nie dajacy mozliwosci sprawdzenia tego w realu. Nie dziwi mnie to, bowiem z 7osob jakim zaproponowałam spotkanie z cafe tylko 1 sie zgodzila. A o efekt spotkania nie pytajcie. Po tym incydencie stwierdzilam, ze weryfikacji dokonuje jedynie z "czarnymi" jeśli sposobem pisania zwroca moja uwage. Wniosek: Cafe to fajne miejsce by sie dowartosciowac, stworzyc jaki inny (podświadomie upragniony) obraz swojej osoby. Mysle ze w wielu przypadkach oprocz gówniar i mlokosów siedza tutaj wlasnie tacy ludzie. Dobrze, ze nie wszyscy:)

nie padlo proste pytanie - jaki ma sens taka idiotyczna prowokacja? udowodnienie czego? ze ktos albo mowi prawde albo klamie na forum? przeciez to jasne, ze czesc osob mowi prawde a czesc klamie, co to zmieni? rece opadaja :-) ps - prowokacja - od slowa prowokowac (niekoniecznie w znaczeniu kafeteryjnym)

Gość jkkl
ciekawa egoistka> a ja właśnie zapytam o wyniki Twoich badań:) Jeśli nie chcesz, nie zdradzaj, z kim się umówiłaś, ale opowiedz, jak było. Please!:)

Gość ales dowalil Kwiatku
"zobaczymy czy chce gadac z toba - moze i jestes niegłupia ale jak wizualnie nieciekawie bedzie to po co sie mam wysilac" to juz z brzydka kobieta nie warto rozmawiac? aha...

Gość jkkl
ciekawe, czy sam ma do zaoferowania cokolwiek jeśli chodzi o wygląd ech Kwiatek, gdybyś był takim Adonisem, nie narzekałbys na jazdę na ręcznym:D:D:D

ales dowalil Kwiatku - z brzydka moge pogadac na kafe a w czasie wolnym porobic bardziej mnie interesujace rzeczy :) (musze byc w biurze 8-17 poza tym czasem nie zagladam do syfnego internetu) ciekawska - daj wynik spotkania z kafe. jestem ciekaw jak bylo ;)

Wniosek: Cafe to fajne miejsce by sie dowartosciowac, stworzyc jaki inny (podświadomie upragniony) obraz swojej osoby. Mysle ze w wielu przypadkach oprocz gówniar i mlokosów siedza tutaj wlasnie tacy ludzie. Dobrze, ze nie wszyscy tak, naturalnie, dobrze, ze ty taka nie jestes :-) byl tu dzis identyczny post o tym jak to koles ze wszystkich tu szydzi - pytanie to samo - i co z tego? :-)

ciekawska - hehe probujesz sie wycofac zwalajac na mnie winę za swój wyskok :) wiesz ze sie tym ośmieszyłaś właśnie? :D

Gość jkkl
między oczy> a to z tego, że każdy może się kreować na Bóg wie kogo, ale niech nie robi tego kosztem innych i nie zamula im życia swoją gadką:O Skoro sam nie jest piękny, niech nie wymaga modelowej urody od drugiej osoby, bo to lekka przesada:P

"Wypada mi po prostu tego nie skomentować i pozostawić pod osąd osobom, które stwierdziły, że z mojej strony to jest prowokacja." wiesz co Ci wypada?... nie odzywac sie pod tym pseudonimem wiecej... zeby sie nie palić dalej...

Gość no i cp teraz
czekamy na ostrą ripostę z drugiej strony

jkkl osoba z ktora sie spotkalam bardzo szeroka podkreslala swoja wartosc, krytykowala innych, odnosila sie nierzadko bardzo \"nieladnie\" ;) Zaciekawiła mnie postami i sprowokowałam ja do spotkania szczerze mowiac. Spotkanie trwalo niedlugo bo nie mialo to sensu. Real kontra to wirtual plus to co mialam przy sobie (czytaj: faktografia w postaci wydruków) = totalna kompromitacja tej osoby . Niesmialosc zatuszowana poczatkowym \"siemka\":). A potem totalna porażka.

Miedzy oczy kocham twoje wypowiedzi : kopiuj + angielska slangówka w polaczeniu z ironicznym spolszczeniem zmiksowanej cietej riposty = jakże powalający feedback :D :)

"Real kontra to wirtual plus to co mialam przy sobie (czytaj: faktografia w postaci wydruków)" zbierasz wydruki z forum? uwazaj - to zakrawa na kleptomanię :D ciekawe kiedy pogróżki zaczne dostawac jak komiczne ;)

ciekawska - a Tobie sie rozumienie ironii kłania - z wydrukami jechac na spotkanie :D hehe ale sie ubawiłem :D

oj przykro mi ze nie mogles sie przyczepic do niczego i znalazles sobie punkt odniesienia tak prymitywny i ponizej (nawet) twojej godnosci :).. no tak, w koncu trzeba zatuszowac jakze widoczna ingnoracje:)