Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem mam dosc

Wkurza mnie egoizm meza

Polecane posty

akurat jestem innego zdania... a konkretnie? znaczy tylko tutaj chwalisz sie znajomoscia jezykow? :-) oj proosze Cie sens = pozwala osiagnac wymierne korzysci

"a konkretnie? znaczy tylko tutaj chwalisz sie znajomoscia jezykow? oj proosze Cie " oczyiwscie ze tak. jezeli mowie o znajomosci jez. obcych to po to zeby je sprzedac...

hehe dzis moj idol komiczne dobry tekst rzucil : "Zawistne paszczury sie rzuciły... nie wiem gdzie wy żyjecie - chyba w jakims środwisku popromiennym skoro uwazacie, ze kobiety z takim ciałem realnie nie istnieja" gosc umie błyskotliwie napisac to mu trzeba przyznac :)

Gość hłehgleee
kwiatek wez sie kolo zlituj wystaw komicznemu oltarzyk w chalpie, 3x dziennie modl sie przed nim i bij poklony aha i pomodl sie aby Bozia zabrala ci te twoje kompleksy ale jazda z tym gostkiem

Gość Ciekawska egoistka
Obserwuje, czytam i mam propozycje. Kwiatek - spotkaj sie ze mna w realu. Po swietach a przed sylwestrem. Przyjedz ta fura, sprawdze czy wszystko jest tak jak tutaj opisywales. Wydrukuje twoje wypowiedzi na cafe i zweryfikujemy. Jestem ciekawa kobieta i uwielbiam konfrontacje, takze mysle ze dyskusja bedzie owocna. Co ty na to? Spotkajmy sie w Katowicach.

Gość ghjjj
woooow dzielnie Wam sekunduję:D

Gość ghjjj
ciekawe co z ta laska ktora kwiatek mial na oku chyba puscila go kantem

Gość jezdem z miasta
a co w tym takiego smutnego? jak ci smutno to sie rozplacz

Gość jezdem z miasta
a ty piszesz byle by cokolwiek napisac spojrz na swoje posty to dopiero powod do rozpaczy

a ty piszesz byle by cokolwiek napisac spojrz na swoje posty to dopiero powod do rozpaczy bedziemy sie licytowac? :-)

Gość jezdem z miasta
nie masz ze mna nawet minimalnych szans, drogie dziecko jedyna rzecz, ktora ci idelanie wychodzi, to cytowanie cudzych postow i komentowanie ich jednym banalnym zdaniem hehehe

Gość jezdem z miasta
w udowodnieniu mi ze jestes interesujaca i myslaca krytycznie osoba

Gość jezdem z miasta
:O:O:O gdzie jest kwiatek? 💤

Gość Ciekawska egoistka
No i kwiatka ni widu ni slychu, a szkoda, bo drugi raz spotkania i konfrontacji nie zaproponuje

Gość Ciekawska egoistka
No tak:) Kwiatek zniknal wraz ze swoja "foczka":) Tak też sadzilam:) Wirtualna gadka a potem ups... No nic, slowo sie rzekło - nie to nie, temat zamkniety.

No tak Kwiatek zniknal wraz ze swoja \"foczka\" Tak też sadzilam Wirtualna gadka a potem ups... No nic, slowo sie rzekło - nie to nie, temat zamkniety. szczerze mowiac, to dziwne by bylo, zeby zareagowal na tak idiotyczna prowokacje :-)

Miedzy oczy dziękuje za idiotyczna wypowiedz:). Współczuje głupoty:) Dla twojej wiadomosci to nie byla prowokacja. Czekaj, przeliteruje Ci : T O N I E B Y Ł A P R O W O K A C J A . Teraz powtórz:). Jeszcze raz?

Gość aoife
ja nie moge, wy sie tu podniecacie fordem Focusem?? przeciez to zwykle wozidelko, zaden wielki wypas. mgr inz to tez nic specjalnego, chwalic to sie mozna tytulem naukowym a nie zawodowym.

Miedzy oczy dziękuje za idiotyczna wypowiedz . Współczuje głupoty Dla twojej wiadomosci to nie byla prowokacja. Czekaj, przeliteruje Ci : T O N I E B Y Ł A P R O W O K A C J A . Teraz powtórz . Jeszcze raz? doskonale, to teraz tak: po pierwsze wskaz i uzasadnij swoje stwierdzenie o mojej glupocie :-) po drugie zdefiniuj slowo "prowokowac" :-) uwaga, mozesz mocno odslonic swoja zdolnosc argumentacji i logicznego myslenia, pozniej nie mow, ze nie ostrzegalem ;-)

Gość jezdem z miasta
między oczy ty masz w ogole jaja??:O normalnie nie moge jak czytam tego kogos (baba to czy facet? a moze obojniak po po wypowiedziach juz trudno cokolwiek wywnioskowac tak strasznie pieprzy od rzeczy:O) Kwiatek bracie gdzie przepadles???:P

uwazam ze miedzy oczy jest inteligentnym kolesiem ...:D tylko troche nabuzowanym definicjami i zapytaniami o roznorakie interpretacje tematu ...typowy dyskutant czesto odbiegajacy od tematu... czasami sie gubi w swoich nadmiar wyszukanych teoriach .... miedzy oczy ...tylko nie zaawaj mi pytania typu .... wskaz mi ? :P:P:P

misiak, potrafie sie sam bronic, ale dziekuje swiatecznie za dobre intencje. przyzywczailem sie, ze dystans i rzeczowosc wypowiedzi rodzi takie a nie inne reakcje, nic nadzwyczajnego, czy tu czy w rzeczywistosci niewirtualnej. Naturalnie, ze mam ochote zapytac Cie o wskazanie postow, w ktorych sie \"zagubilem\" ale przez wzglad na zblizajace sie swieta tego nie zrobie :-) pozdr.

Gość cokolwiek by nie mowic
to na tym topiku tak Kwiatek dal sie poznac z tej gorszej strony tak miedzy oczy z calkiem niezlej ;) Chodzi o forme wypowiedzi, styl, argumenty, umiejetnosc dyskusji czy tez zwykla kulture ;)

"Kwiatek - spotkaj sie ze mna w realu. Po swietach a przed sylwestrem. Przyjedz ta fura, sprawdze czy wszystko jest tak jak tutaj opisywales. Wydrukuje twoje wypowiedzi na cafe i zweryfikujemy. Jestem ciekawa kobieta i uwielbiam konfrontacje, takze mysle ze dyskusja bedzie owocna. Co ty na to? Spotkajmy sie w Katowicach." hehe nie wiedzialem ze publisia bedzie top podtrzymywac ;) :D :P jak chcesz sie spotkac to... najpierw fota :P a potem do Łodzi mozesz przyjechac :P wszystkie fakty o mnie sa w 100% prawdziwe...