Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem mam dosc

Wkurza mnie egoizm meza

Polecane posty

"Lubie Twoj charakterek" powiem szczerze ze jesli lubisz wizerunek mojego charakteru na kafe (nie wiem co prawda ile moich postow czytalas) to średnio mi sie to podoba.... bo ja tu potrafie nieprzyjemnym byc mocno, nieraz trochę przeginając ze wzgledu na ochrone przez anonimowosc...

widze, ze mamy tu do czynienia z kolejnym klonem wysmiewczyni - specjalistka od unikania trudnych pytan a jednoczesnie gloszaca brak merytoryki w wypowiedziach innych osob zastanowilas sie przez chwile o czym swiadczy twoja krucjata z wydrukiem rozmow czy co tam ze soba mialas? :-) tak chwile pomysl nad tym :-) a jesli masz zarzuty wobec kogokolwiek, to inteligencja powinna umozliwic ci te zarzuty poprzec argumentami rzucasz w eter trudne slowo \"ignorancja\" - i co konkretnie masz na mysli? - ten temat? jaki temat? o czym jest tu \"rozmowa\" chcesz pokazac swoja sile argumentow - odezwij sie w jakims temacie dotyczacym konkretnego problemu, dylematu i wtedy porozmawiamy do tej pory to typowe puste hasla :-)

Kwiatek musisz spojrzec na siebie troche krytycznym okiem i zastanowic sie dlaczego zadnakobieta cie nie chce oraz dlaczego do dnia dzisijeszego nie masz pracy ktora cie satysfakcjonuje? :)

miedzy oczy :) chyba pierwsza sprowokowalam cie do "niekopiowania":D czyzbym cie az tak zainteresowala? jesli tak to przykro mi ale zawiode cie, gdyz nie polemizowalam z toba tylko z kwiatkiem, wcinales sie swoimi -nazwijmy to sobie "komentami" (bo kolo komentarza twoje wypowiedzi nawet nie stoją) - w nasze dyskusje, a teraz jeszcze dajesz sobie prawo do narzucania mi tego o czym mam pisać. Wybacz, ale dla mnie jestes zbyt tuzinkowy bys byl godny nawet delikatnie sugerowac mi kierunek wypowiedzi:)

"Kwiatek musisz spojrzec na siebie troche krytycznym okiem i zastanowic sie dlaczego zadnakobieta cie nie chce oraz dlaczego do dnia dzisijeszego nie masz pracy ktora cie satysfakcjonuje? " odpowiedzi są proste: 1. nie dopuszczam do siebie zadnej kobiety blizej niz kolezenstwo bo nie mam ochoty naginać sie do woli jakiejkolwiek kobiety :) oraz ryzykowac niechcianą ciążą 2. nie ma pracy satysfakcjonujacej w tych kryzysowych czasach na chwile obecną - jakbys nie zauwazyla to ludzi sie teraz zwalnia a nie zatrudnia i tyle w temacie :)

Gość no i cp teraz
bravissimo:D

Gość no i cp teraz
o rany kwiatek:D:D:D bycie z jakąś kobietą oznacza automatycznie ciążę?? dawno się tak nie ubawiłam:D:D:D:D poza tym nie ściemniaj, bo nie masz akurat aż takiego wachlarza wyboru

"no i cp teraz o rany kwiatek bycie z jakąś kobietą oznacza automatycznie ciążę??" czytaj ze zrozumieniem - ryzyko niechcianej ciąży - rozumiesz co to znaczy ośla łąko :P

Kwiatek : 1. brak umiejetnosci ... - trzeba wiedziec jak sie z kobieta obchodzic, zeby nie narobic dzieci za kazdym sypialnianym szalenstwem:) . No coz, teraz rozumiem dlaczego zadna cie nie chce:P. Reszta to tylko tlumaczenie, bo jakaz kobieta chce faceta ktory nie wie czy po kazdym kolejnym sexie nie urosnie jej brzuch:). 2. ????????????

"poza tym nie ściemniaj, bo nie masz akurat aż takiego wachlarza wyboru" z 3 z kafe bym sie spoko umowil jakbym chcial... no moze z dwoma na 100% bo trzecia to mężatka :P

ciekawska egoistka - wiem jak sie zabezpieczyc mechanicznie albo chemicznie/hormonalnie :P ale ryzyko wpady jest zawsze :) 2. nie chce mi sie tlumaczyc - wez rusz sama mozgiem- w Łodzi o dobra prace niełatwo a trzeba na nowo udowadniac swoja wartosc... tutaj mam pozycje juz..

Teraz to kwiatek pojechales. Nie chwal sie sam , daj by inni cie chwalili - to na pewno bedzie bardziej wiarygodne:). Dobrze ze nie wymieniles listy kobiet ktore chcialy bys z nimi sypial:D

ciekawska - rozróżniasz słowa "umowic sie" a "sypiac" :D widac głodnemu chleb na myśli :D :D mowilem o spotkaniu zapoznawczym :)

osz fak - opacznie zrozumialem :P hehe za duzo na kafe siedze :P listy z sypianiem nie robilem - takowa mnie nie interesuje :P

czekaj podsumujmy: 1.samotny - mimo ze tyle kobiet go chce - malo tego - zabija sie o kochanego kwiatka:D, ktory moglby kazdej ze swych adoratorek zafundowac niechcacy brzuszek ;) i dlatego kwiatkowi pozostal kompan do zycia - tak , ten miś na kanapie i inni w tornistrze:D 2.niezadowolony z tego co ma, skoro innych zwalniaja jak piszesz, a o prace w Lodzi ciezko, to czemu nie cieszysz sie ze ja masz tylko krecisz nosem? Sam sobie zaprzeczasz. 3.niemily - jak sam napisal na forum jest czasem niemily, czy tez ostry itd (jakkolwiek tego nie nazwales). Skoro o tym wiesz to swiadczy tylko o tym jak bardzo takowy wizerunek ci odpowiada:D a co za tym idzie ? Przeciez jestes inteligentny wiec zrozumiesz:)

egoistka - czekaj podsumujmy :) 1. nie umawia sie bo... a) za młoda (8 lat różnicy) oraz daleko jest b) daleko jest poza tym az taki przystojny nie jestem zeby mnie tyle chcialo - spoko ;) 2. niezadowolonony bo wypalony w pracy - chetnie by cos innego porobil ale... patrz post z 14:32 3. niemiły - bo ktoś z kobiet musi dostać za upokorzenia i małe manipulacje jakie mnie spotkaly ze strony kobiet na żywo - kafeteria sie dobrze nadaje do tego zeby powiedziec sobie "zemsta jest słodka" :) :) :) nic mi nikt nie zrobi bo jestem anonimowy tutaj :)

no to upajaj sie w swojej zemscie , ze mna ci sie nie udaje, ale poszukaj naiwnej;), ja tymczasem (przyznaje-suegerujac sie ostatnim postem Brata niedzwiedzia) zycze Ci mimo wszystko Wesolych Swiat :)

artystka - moze nie zemsta ale... fajnie sobie podosrywac na forum :P :P ciekawska - ja Tobie i innym z tego topu zycze wesolych a jednoczesnie spokojnych Świąt spędzonych w miłej, ciepłej rodzinnej atmosferze. no i upragnionych prezentów ;)

ciekawska - akurat Ciebie tutaj spunktowałem, wiec nie przechwalaj sie tak bo nie masz czym :P :P