Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem mam dosc

Wkurza mnie egoizm meza

Polecane posty

Gość Popieram.................
Kwiatek - samochwala:) prócz tego samochodu posiadasz jeszcze jakies "walory"?:) No i oprocz twojego wyksztalcenia minimalnego (badz jego braku) i ukochanej pracy fizycznej:)?

ja tam sie ciesze ze mam wspomaganie, ABS, poduchy, elektryczne podgrzewanie przedniej szyby i inne rzeczy Kwiatek juz sie tak nie chwal ..:P bo nie masz najwazniejszego w tej furce ...:P obok na fotelu ...:P

popieram - hehe nie mam nic wiecej :P oprocz wypchanego konta w banku i pustki we łbie :P ale wspomaganie posiadam :D i w tym jestem od Was lepszy :D hahahah PS na powaznie - mam wyzsze elektrotechnika/informatyka, znam biegle niemiecki, bdb angielski i jakostam rosyjski :P cos jeszcze? :P

Czasem mam dosc - obala , obala, ale on tego nie widzi:). Widac, trzeba troche bardziej wysublimowanego umyslu niz tylko widok swiata przez pryzmat łopaty;) (bez ubrazy do calej reszty)

brat - faktycznie ;) fajnej lasi brak nadal ;) ale chyba takiej co ma auto bez wspomagania kierownicy nie wezme :P :P

Gość czasem mam dosc
A ja nie mam ani wspomagania, ani ABS, ani poduch, ani elektrycznego podgrzewania przedniej szyby (tylne jest zepsute :P ) ale wazne, ze autko jezdzi ;). Nie mam tez wypchanego konta w banku, nie znam 10 jezykow biegle. Ale sie gorsza nie czuje :P

Zgadzam sie z bratem niedzwiedziem:)

czasem mam dosc - spoko. ja do popieram sie czepiam akurat :P :P ciekawe jakie ona ma auto :P no ale cóż - ja szybciej dojade na miejsce niz Wy :P i bardziej komfortowo :P

Gość czasem mam dosc
jak sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy ;) Nie stac mnie na mandaty - jezdze przepisowo :D

Gość czasem mam dosc
to micra jest ;)

"jak sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy Nie stac mnie na mandaty - jezdze przepisowo " haha a mnie stać :) i stac mnie zeby pocisnac czasami dla frajdy do 160 jak pod miasto jezdze :P miedzy oczy - podgrzewane fotele mam. ale dysz nie :( kurde trza sprzedawac bryke - a na wiosne kupowalem :o

Gość czasem mam dosc
O!! akurat fotele podgrzewane to moglabym miec :D Lubie kuperek grzac ;) Micra ale z 1997 roku - wczesniejszy model. Nie ma nawet zamykania na pipkajacy guziczek, tylko standardowo, kluczem :D

miedzy oczy - ale powime ci ze żyd ze mnie taki ze nie korszytam z podgrewania siedzen w ogole a szyby tylko czasem coby paliwa za duzo nie zeżreć dodatkowo :D :P ;)

miedzy oczy - ale powime ci ze żyd ze mnie taki ze nie korszytam z podgrewania siedzen w ogole a szyby tylko czasem coby paliwa za duzo nie zeżreć dodatkowo aha, to klimy tez pewnie nie wlaczasz latem ;-)

Micra ale z 1997 roku - wczesniejszy model. Nie ma nawet zamykania na pipkajacy guziczek, tylko standardowo, kluczem czasem mam dosc - i z czym do ludzi!!! :P ;) :D ja mam foczysko z 2004 ;)

miedzy oczy - klima sie zjebała szczerze mowiac :o i nie chce mi sie naprawiac bo pewnie drogo bedzie :P :D ;) ale ostatnio tysiak pękł na przeglądzie... :d

Gość czasem mam dosc
Ale jezdzi 😭 :P :D

to micra jest i nie masz wspomagania ? to jakis stary model musi byc niesamowicie ... kwiatek , a z przepisami jestes na biezaco ? Bo jak tak dalej pojdzie to ty te 24/pkt mozesz szybko zarobic...a z prawkiem juz ci tak za kase łatwo nie pojdzie :P ale tak te 160/h to raczej normalna predkosc ..nie widze w niej zadnego pociskania :P

klima sie zj**ała szczerze mowiac moze zwykla nieszczelnosc ukladu, warto sprawdzic, sama analiza nie bedzie wiele kosztowac, klima przydaje sie bardzo czy to latem czy zima

Gość czasem mam dosc
klimy nie mam i nie chcialabym. Nie cierpie jezdzic samochodami w ktorych jest klima :D Zaraz mnie cos w gardle drapie - dokladnie jak mojego meza (tyle ze jego to codziennie prawie :P )

Gość czasem mam dosc
brat---> No stary dosc... Ale nie znow tak "niesamowicie" > Nie jest z epoki kamienia lupanego :P

\\\"ale tak te 160/h to raczej normalna predkosc ..nie widze w niej zadnego pociskania \\\" nie no jasne - jak wyjezdzasz na zwyklej drodze pod miasto to faktycznie zadna predkosc :P :P taka sobie :P miedzy oczy - nie wiem co z ta klima jest. zapomnialem na przegladzie powiedziec zeby spojrzeli poza tym bylem ciekaw czy w autoryzowanym Fordowskim wykryja czy klima nie dziala - nie wykryli :P PS douczylem sie o kersie - ja nie jestem zwolennikiem tuningu - auto ma porzadnie jezdzic i sie nie psuc.

Kwiatek - Ford :/ ? Wspolczuje. Skoro mnie sie tak czepiasz jak sam napisales, to powiem (even if there is no point as for me...) ze taki deal z facetem sobie ustalilismy bo mamy dwa auta. Wiec zeby bylo taniej to ja mam male auto z 2005roku (seicento 1.1) a on ma duzo wieksze VW z 2004r. Ale dalej nie wiem co to ma za znaczenie?????????? Auto jak auto. Widac masz mózg wielkosci szpilki. Mowilismy o pracy fizycznej i umyslowej, nagle zaczales o tym aucie. Bez sensu.

Gość waxaelampah

Gość aembazyxamh