Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem mam dosc

Wkurza mnie egoizm meza

Polecane posty

popieram - czytalas moj post z 10:20? moze sie do niego ustosunkujesz :P bo wybiorczo czytasz jak widac :P :P PS seicento to nie auto :D wez lepiej o tym gównie nie wspominaj bo wstyd pisac ze sie ma seicento :P a jakie VW ma facet? :) szef ma paska ze swiatlami ktore kąt padania zmieniaja na zakrętach - ekstra sprawa :)

popieram - nie wspolczuj mi foki - to samochod roku 1999 :) poxza tym akurat nie psuje sie to auto - poprzednio tez mialem foke i bylem zadowolony. a VW to juz dawno nie robi dobrych aut - od conajmniej kilkunastu lat :P :P

wiec co mowie o VW - jezdzilem Golfem 3 i mimo ze dobre auto to bylo to jakość już nie ta co np. Golf 2 miał :)

Gość Popieram.................
Kwiatek - Mozesz prowokować ile wejdzie. Zapewne nie masz sam ani kobiety ani samochodu i nie posiadasz wyksztalcenia (co ewidentnie rysuje sie w kazdej kolejnej wypowiedzi) tak jak i nie znasz jezykow obcych. Jestes zakompleksionym nic nie posiadajacym mezczyznom. Marzylby Ci sie taki passat? Przykro mi ze masz takie nieskomplikowane marzenia:). Ja mam o wiele "głębsze" i bardziej górnolotne. Ale jak widac roznica miedzy nami jest taka, ze ty myslisz tą swoja "łopatą" fizolu kochany, a ja główka jako umyslowiec:):)

Kwiatek - jak sie wybiera wsrod tak szerokiego asortymentu VW akurat sprowadzane graty w postaci Golf II i III no to sie nie dziwie ze masz niemile wspomnienia:)

sory: mezczyzną (w liczbie pojedynczej mialo byc) :)

czasem mam dosc - Kwiatek zepsul nam topic :(

popieram - wills du mit mir vielleicht deutsch sprechen? :D oder lieber englisch? hehe ale jaja weŸ się łap za jajczento swoje bo jeszcze ci paliwo z tego grata spuszczš :P :P i w mrozy na pewno nie odpali jak moja foka :D PS chcesz jakis szczegol z foki to ci podam ktorego normalnine nie wiedza ci ktorzy nie jezdza tym autem...

a golfem 3 jezdzilem jak mial 5 lat i sprzedalem jak mial 10 latek. wiec to nie byl grat ty sieroto niedoj...ana :P :P

i naucz sie polskiego :P wiem ze polski jezyk trudna mowa :P :P ale jako ze pewnie narodowosci polskiej jestes to powinnas znac odmiane czasownikow :D

i czytaj ze zrozumieniem sieroto ty - golf 2 to bardzo niezawodne auto było - ludzie przezjeżdzali setki tys km i nie rozpadalo sie to auto... golf 3 juz nie byl tak bezawaryjny...

i ni mialem sprowadzanego golfa 3 tylko z pewnej reki z salonu w PL - nie bylo bite...

i co do braku wyksztalcenia - chcesz porozmiawiac o teorii pola elektromagnetycznego? :P :P

albo chcesz o hurtowniach danych pogadac? albo o rollbackach w bazach danych? no z czym jeszcze wyskoczysz do mnie :P

i - jakie masz "głębsze" i górnolotne marzenia, co Słoneczko :P co ma rączki nieskalane praca fizyczną :P moze by ci sie przydalo popracowac na przodku w kopalni na 1000m pod ziemia to bys nabrala szacunku dla pracy fizycznej ty debilko :P :P

a moze chcesz o transmisji sygnałów w telekomunikacji pogadac :P w tym jestem na biezaco :P moze jakies parametry chcesz poznac albo ci wyjasnic jak internet dziala jak masz neostrade :P :P

Kwiatek - po pierwsze za bardzo sie tlumaczysz:) Po drugie " sieroto niedoj...ana " - tym samym pokazales swoja prawdziwa twarz. Z takimi ludzmi ja sie nie zadaje:), bowiem nie znize sie do Twojego poziomu. I po trzecie - " i w mrozy na pewno nie odpali jak moja foka" - pamietaj "nie zycz drugiemu co Tobie niemile". A teraz zegnam Pana zyczac Wesolych Swiat spedzonych w gronie rodziny i swojej ukochanej.... foki:), bo tylko to pozostalo:)

no wyskocz z czyms "umysłowcu" ty :P bo chyba jak na razie to nie bardzo masz sie czym pochwalic, co :P :P

Gość czasem mam dosc
czasem latwo przekroczyc granice zartow...

hehe i niniejszym sie poddałaś :) i o to mi chodzilo ze nie podejmiesz rękawicy :) żegnam z placu bitwy jako wygrany :P

czasem mam dosc - ano łatwo. Na czym to stanelysmy w naszej dyskusji?:) A w ogole jak tam przygotowania do Świat Kobietki ? :)

Gość czasem mam dosc
wszystko polepione (niestety w tym roku odgrzewane musi byc, bo w Wiligie pracuje :O ), rybka sie usmazy w srode... A dzis robie ciacha - znaczy narazie tylko spoty - kremik sie upcha pozniej ;)

Gość czasem mam dosc
spoDy oxczywiscie, nie zadne spoTy :D

Kwiatek, Twoje kompleksy Cię zabiją.. Przyhamuj trochę, bo Ci żyłka trzasnie. Proponujesz tak niski poziom dyskusji, że za chwilę bedziesz mógł rozmawiać tylko sam ze sobą. I Wesołych Świąt w objęciach foczki, nie zapomnij tylko włączyc ogrzewania ;)