Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem mam dosc

Wkurza mnie egoizm meza

Polecane posty

Gość czasem mam dosc
No kutia to u mnie zawsze... Mam korzenie na wschodzie ;) Gotujesz pszenice (zgodnie z tym co napisane, bo nie wolno dolewac wody!!). Ma byc miekka ale nie rozgotowana ;) Studzi sie - ale nie za szybko i mieszajac, zeby sie kozuch nie zrobil ;) Do tego wrzuca sie mak (skrecony 3 razy - to jest najgorsze ;) ) Do tego miod (wg uznania - w zaleznosci od tego jak slodkie ma byc) Do tego orzechy rozdrobnione (znaczy skrecone ale nie na mial (chociaz moze byc, zeby sobie zebow nie nadryrezac ;) ) Poza tym bakalie wg uznania: rodzynki, figi, daktyle, morele, sliwki - co kto ma ;) Aaaa i ja jeszcze daje smazone wisnie ;) Troche wtedy jest rzadsza ;)

"artystka - przeciez Wy lubicie fizyczną dominację mężczyzn, nie? szczegolnie w sypialni i dlatego twoje życie uczuciowe skończyło się na podstawówce........" i dlatego patrz Twoja stopka: "w starym kinie nikt już nie ZAgra na pianinie........ " :D :P ;)

Gość czasem mam dosc
Ja robie tylko na 6 osob, niewiele ;) Strach pomyslec co by bylo jakby bylo 20, a nie raz tak bywalo, hehehe... Tyle, ze wtedy to babcia robila wszystko sama (no ale ona z tego pokolenia co wojne pzezylo, wtedy to kobiety rodzily i za chwile w pole szly na wykopki ;) )

Gość czasem mam dosc
PS. Ja tez lubie meska dominacje w sypialni :P A to cos zlego? Dla kazdego cos milego... ;) Na szczescie moj maz jest leniwy tylko jak ja sie uwijam w kuchni :P

jak widać kwiatek udał się na przerwę onanizacyjną o rety, ale tekst - czyzby czarne wcielenie wysmiewczyni? ;-)

artystka - jestem z powrotem ;) miedzy oczy - artystka widzi we mnie diabła wcielonego ;) nie wyprowadzajmy jej z błędu ;) to o czym my tutaj... motoryzacja, tak? ;) teraz Audik A3 mi sie podoba ;) 1,9 TDI albo 2,5TDI i śmigam ;)

Gość a co potrzebujesz
wiecej miejsca na tylnych siedzeniach? ;)

hm, mnie sie wersja w kombiaku podoba. to tez za maly by byl? A3 teraz to spory samochodzik jest no chyba zebys cos mial przewozic...

Gość zwloki w bagazniku zawsze
sie zmieszcza... przeciez mozna pocwiartowac :P

"Szkoda samochodu na łódzkie drogi... zresztą tu takie korki, że i tak daleko nie zajedziesz " hehe celny punkt ;) ale ja pod Łódź do pracy codziennnie jezdze ;) artystka - przynajmniej niechcianą ciążą nie musze sie martwic :P

nmiedzy oczy - co masz na mysli mowiac ze nie A3? ;) to co Tobie sie podoba? uchyl rąbek preferencji ;)

nmiedzy oczy - co masz na mysli mowiac ze nie A3? to co Tobie sie podoba? uchyl rąbek preferencji na mysli mam to, ze charakter samochodu takiego jak a3 w pelni oddaje jedynie wersja dwudrzwiowa, podobnie jak nie odpowiada mi wersja kombi subaru imprezy

miedzy oczy - wiesz cos o firmie Infosys? warto by tam startowac? (usprawanienie procesow biznesowych)

"artystka - przynajmniej niechcianą ciążą nie musze sie martwic ja też i co z tego niby ma wynikać ?" ze najlepsza baba to wlasna graba :P