Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem mam dosc

Wkurza mnie egoizm meza

Polecane posty

ale zes przeskoczyl panie pachnacy, nazwa obila mi sie o uszy, ale nie mam wiedzy w temacie tej firmy startowac zawsze warto - najwyzej nie wyladujesz ;-)

Kwiatek tylko ,że przy jednej dziurze to i kot nie wysiedzi :D:D:D:D

Infosys to szuka wyrobników do księgowości, płaca średnia, ale też nie mają wymagań wielkich - możesz być np. po biologii, ale jak znasz dobrze angielski, to Cię wezmą. CV i rozmowa po angielsku. Podobno atmosfera w pracy jest ok.

wyszlam z kapieli - nie doczytalas :P usprawnianie procesow biznesowych sie klania. 2 jezyki obce i studia techniczne i jakies juz doswiadczenie - w sam raz dla mnie :) xyz - co ty o jednej dziurze? ja zadnej nie pilnuje :) same za mna chodza ;)

xyz - to jest wlasnie sztuka - tak zrobic zeby same sie prosily ;) a ty tylko wybierasz ;)

miedzy oczy - no a Ty startowalbys w consulting? mnie sie wydaje ze to troche strata kierunku rozwoju...

"tylko ty kwiatuszku tej sztuki nie opanowałeś" szczerze? wali mnie to :P poza tym - kto za kim na tym topie chodzi :P

Gość maksymalny żen
Ale mnie Kwiatek rozczarował swą postawą na tym topiku. Nie dość, że autroce temat spieprzył, to jeszcze na takiego czuba wyszedł, że aż zal ściska cztery litery:O Kwiatek, mein Schatz, wierz mi, że znajomość języków obych w dzisiejszym świecie to podstawa, a nie powód do szpanu na kafe. No chyba, że chcesz zaimponować buszującym tu małolatom, bo coś mi się zdaje, że dojrzałe, bystre i inteligentne babeczki to dla Ciebie zbyt odległa perspektywa. Aha, a to Twoje auto to też zaden szał:D

"Kwiatek, mein Schatz, wierz mi, że znajomość języków obych w dzisiejszym świecie to podstawa" hm, powiedzialbym ze bdb znajomosc niemieckiego to niewiele osob posiada... zreszta... tak samo mam gdzies co poniektore opinie :P gadam sobie z xyzem i miedzy oczy - prosze nie przeszkadzac :P :P

No ja tu widzę parę takich sztuk ,które bym chętnie wymasował :D Ale ,że śpetny jestem to i kicha :O :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ale mnie Kwiatek rozczarował swą postawą na tym topiku. Nie dość, że autroce temat spieprzył, to jeszcze na takiego czuba wyszedł, że aż zal ściska cztery litery Kwiatek, mein Schatz, wierz mi, że znajomość języków obych w dzisiejszym świecie to podstawa, a nie powód do szpanu na kafe. No chyba, że chcesz zaimponować buszującym tu małolatom, bo coś mi się zdaje, że dojrzałe, bystre i inteligentne babeczki to dla Ciebie zbyt odległa perspektywa. Aha, a to Twoje auto to też zaden szał wszystko sie zgadza, ale z czystej ciekawosci, co poczulas po napisaniu tego tekstu ? ;-)

a dojrzale, bystre i inteligentne babeczki to ja jak moge sobie pozwolic to kasuje zimnym spojrzeniem mowiacym "lepiej ze mna nie zadzierac" i spuszczaja z tonu :P :P no ale to nie na kafe :P

Gość maksymalny żen
między oczy--- a co mam czuć, jak nie totalne zdegustowanie?;) Jednakowoż tak jak przypuszczałam, Kwiatek i tym razem nie popisał się odpowiedzią:O Ucz się od Komicznego, rzekomo Twojego mistrza:D Choć do tego poziomu potrzeba Ci lat świetlnych:classic_cool:

między oczy--- a co mam czuć, jak nie totalne zdegustowanie? poczulas zdegustowanie po swoim tekscie?? hmmm to smutne

do pomaranczy - rozwalaja mnie babki ktore tu na kafe w zaciszu komputera sie produkuja co to one by nie zrobily takim jak ja ale na żywo to sie zazwyczaj gryzą w język jakby mialy cos negatywnego mi powiedziec :P

Gość maksymalny żen
Kwiatek--- z tym spojrzeniem to pojechałeś:D A jak Ciebie taka inteligentna omiecie wzrokiem, to popuszczasz w pampersa:P N kafe to każdy hardy - śmiech człowieka ogarnia...

artystka - hehe dobre z tym sikaniem :P nie zalezy mi na kobietach wiec nie moglem tego zrobic o co mnie niecnie podejrzewasz :P

jeszcze niedawno sikałeś po kątach kafe to kafe ma katy? znaczy, zeby byla jasnosc...to jest forum internetowe tylko, ni mniej ni wiecej ;-)

Gość maksymalny żen
między oczy --- znasz coś takiego, jak metafora?:D:D:D

"Ucz się od Komicznego, rzekomo Twojego mistrza" ale czy Ty nie rozumiesz ze komik stosuje podrywne teksty zeby wam zakręcić w glowie a ja nie mam tego zamiaru :) na siłę chcesz ze mnie komika zrobic ;)