Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beznadziejnie

Kocham ..mimo to nie porządam ..przez to zdradzam. Co robić

Polecane posty

Gość miłytwardziej
tak , jasne . Obelgi i wyzywanie kogoś to faktycznie "dobra metoda" . W ten sposób pokazujesz jedynie jakim jesteś ordynarnym chamem.. a wcale nie uważam ,ze taki jestes , bo pewnie w rzeczywistości nigdy nie odważyłbys się na takie słowa. Ja rozumiem ta dziewczynę ,bo sam miałem taką sytuacje. Kobieta zrobiła mi podobne "świństwo" . Wiem ,ze dobrze się jednak stało. Wybrała tamtego , ma z nim dwójkę wspaniałych dzieci , są szczęśliwi. To mnie pociesza , bo wiem ,że ze mną by tego nie miała , mimo iż starałem się jak mogłem

jesteś żenująca. co to za miłość gdy się zdradza? co to za miłość bez pragnienia seksu i pocałunków.? chyba że to czyste wyrachowanie. w co drugim zdaniu podkreślałaś ma dom, a tamten pochodzi z biedniejszej rodziny, gorzej sie ubiera... jesteś jednym słowem nieźle pojebana.

Gość do beznadziejnie
jestem wiele lat po slubie.zostaw czlowieka z ktorym nie uklada ci sie wspolzycie.niestety ,bedzie coraz gorzej ,meszczyzna nie lubi byc w zwiazku odrzcany.Tylko do czasu bedzie ci wybaczal brak wspolzycia,pozniej bedzie wzajemna frustracja i zal.Nie zastapisz tego inteligentnymi rozmowami,zawsze bedzie brakowalo bliskosci i ciepla.To nie jest dobry zwiazek.Wydaje mi sie ,ze ty go nie kochasz-to zwyczajne przyzwyczajenie,jest ci poprostu zal siebie i tego co mozesz utracic.

no co autorko uciekasz? myślałaś że każdy ciebie poprze? jak przeczytałam twój 1 post pomyślałam sobie, że być może się po prostu pogubiłaś w życiu. Ale najwidoczniej szukasz tylko poklasku dla swojego zachowania. Ja nie potrafiłabym uprawiać seks z jednym a mówić że z drugim to już tak "na zawsze, bo bardzo go kocham". Dziewczyno ja cie nie chce atakować. Atakuje jednak twoje infantylne zachowanie. To nie jest miłość. Mylisz ją z jakimś innym uczuciem.

wspolczuje Wam bardzo !!! wiem , ze to musi byc straszne.. ja naszczescie bardzo kocham mojego chlopaka i dodatkowo we wszystkich dziedzinach naszego zwiazku sie nam uklada... mam nadzieje , ze podejmiesz stosowna decyzje. nie bierz sobie tego do serca,ale moim zdaniem powinnas zdecydowac sie na tego drugiego.nie chodzi tylko o seks, ale nawet jak go opisujesz to z takimi wiekszymi emocjami. Przy tym pierwszym moze trzyma Cie stabilna przyszlosc (nie chce Cie przez to obrazic, to normalne myslenie kazdej kobiety , ktora planuje miec rodzine ) ... uwazam , ze w tym wieku powinnas isc jeszcze za szalenstwem , a nie stabilizacja.!

Gość tres triste
Dlaczego faceci zachowuja sie w takich pustych panienkach bez zadnych zasad?:O

Gość tres triste
*zakochuja sie

Gość seksuolog
Moim zdaniem osobę taka nie należy nazywać "poje...na" tylko twardo stąpająca po ziemi . Nie kierującą się jedynie ciągotkami i pobudkami "podwyższonego ciśnienia " ale również sprawami istotnymi ,takimi jak stabilizacja .nie zauważam tu jednak podkreślania tego w co drugim znaniu ,jak ktoś tu niesłusznie spostrzegł. Świadczy to ,że jest to istotne ale nie najistotniejsze dla tej osoby. pomimo tych dodatkowych uwag na temat statutu zauważam ,że osoba ta w dużej mierze kieruje się sercem i uczuciami ,bo inaczej problem by nie istniał i wybrałaby ona osobę postawioną wyżej. Poza tym należy podkeślić iż ranienie osoby którą sie kocha jest mozliwe. na co dzien odkrywa się podobne przypadki zdrady , gdzie istnieje miłość a momo to partnerzy szukaja czegoś nowego w celu po prostu zasmakowania. I nie oznacza to ,ze nie kochaja oni swojej drugiej połówki. Ten problem jest jednak nieco bardziej złożony ,gdyż nie ma tu mowy o jednorazowym skoku w bok ,tylko o zaangażowaniu się w inny związek. Widać ewidenta rozterkę. Miłość nie koniecznie oznacza także ciągłe pożądanie i namiętność. Ten stan nazywamy "zakochaniem" "Gdy się zakochujesz wpadasz w szaleństwo, to wybucha jak wulkan,a potem się uspokaja. Wtedy trzeba podjąć decyzje czy wasze korzenie tak się już splatały że nie da się ich rozdzielić...- Na tym polega miłość... Miłość to nie jest brak tchu ani ciągłe podniecenie, to nie pragnienie kochania się w każdej sekundzie, nie bezsenna noc marzeń że on całuje całe Twoje ciało...(...) To tylko oznacza zakochać się a to każdy z nas może sobie wmówić... - miłość to jest to co zostaje po zakochaniu się... Nie brzmi to zbyt, ekscytująco ale tak jest" W tym przypadku najwidoczniej tak jest .Tylko dodatkowe problemy w łózku powoduja dodatkowe komplikacje i rozterki

Gość do samozwańczego seksuologa
twoja mamusia chyba się musiała puścić z jakimś ograniczonym umysłowo facetem w imię eksperymentu. I wyszedłeś jej ty... Taki inteligentny jak tatuś...

Gość seksuolog
z zawodu jestem seksuologiem . Zapraszam na terapię. Z moimi rodzicami ,a raczej matką wszystko w porządku. Ojciec niestety nie żyje... umarł po prostu ze starości. Myślę ,ze mógłbym być nie tylko Twoim seksuologiem ale i Twoim ojcem.. Pozdrawiam

Gość dobre dawajcie wiecej

Gość snyrcio
oj zal mi cb....pojeb...ci sie morale chyba...zerwij z nim..mowi samo za siebie to slowo milosc...a w twoim wykonaniu to nie jest...jakbys kochala walczyla bys o twoj zwiazek z nim...co z tego ze jest slaby w lozku..jak kochasz pomoz mu.on daje calego siebie I sie stara...to jest ta porabana milosc wlasnie...(wszystko dla drugiej osoby)..on jest temu wienien ze nie odnajduje sie w tej sytuacji? wprowadzasz go w blad...ja ci radze zerwij...bo nalezysz do innej bajki I chyba w tym 2 gim sie zakochalas mimo ze jest biedny...milosc jest slepa...a najwazniejsze mysle aby isc za glosem serca zeby byc szczesliwym...;)co do twojej samooceny mnie porazasz...jestes za pewna siebie I nie gadaj ze mozesz miec kazdego praktycznie..czlowiek ktory uwaza sie nie za wynioslego nigdy o sobie tak nie powie...wlasnie ta twoja pewnosc cie zgubi... ze mozesz wybierac...fakt moze pisze to ja pasztet moze nie...ale pozwol ze to inni cie ocenia a nie ty..takich problemow mialem wiele...jak ty chcesz napisz13376813..nie bede cie moralizowal ani nie bede ci wrogiem...moze ty pomozesz mi a ja tb