Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 333333333333334555

wiecznie mnie krytykuje

Polecane posty

Gość 333333333333334555

cokolwiek zrobie jest głupie cokolwiek powiem żałosne..Ciągle tylko słysze "ty i te wywody" "tylko ty to mogłaś tak otworzyć""i pewnie zepsułaś"wiecznie tak ze mną rozmawia..na pocżatku olewałam ale to jest dzieńw dzień z czego to wynika i po co to robi...mówi że mnie kocha dobrze nam ze sobą ale wszystko we mnie krytykuje!!!

Gość zostaw go
widocznie zakompleksiony palant:O

Gość jehngbajewrf
Gówno prawda. Po prostu prymitywny ciołek. Nie ma wyczucia, nie rozumie, że czymś takim Cię rani. Powiedz mu otwarcie co Cię boli. Jeśli się nie zmieni i nie będzie miał wyczucia zostaw go. Powiem krótko - albo zaakceptuj albo się z nim rozstań

Gość tiiaa
słonko mój robil mi to samo przez 5 lat, w tym czasie zostawil mnie 3 razy- przed miesiącem po raz ostatni, a 2 dni temu sie oswiadczyl- wiesz jest mi super bo moge powiedziec NIE!!!!!!

Gość Pitus166
Taka krytyka jest czesto bezposrednio zlaczona z niskim poczuciem wartosci danej jednostki.

Gość kjfskhfsd
byłam z takim, krytykował mnie cały czas, nie wiedział, ze mnie rani, albo nie przejmował sie tym mimo wielu rozmów. w końcu nie wytrzymałam, stałam sie przez niego zakompleksiona i niedowartosciowana (a podobno miłosc ma dodawac skrzydeł, a nie ich zabierach:O)...zerwałam. spytal sie o powód - powiedziałam prawde, to co czułam. odpowiedział, ze to przeciez nic, ze to były takie zarty i droczenie sie ze mna zarty które ranią nie sa zartami:O