Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fabiola25

Jak to jest z punktu widzenia faceta

Polecane posty

Gość magda234
ide sie wieszać

No pewnie, 3 dzień to już idę na całość... a raczej lecę aż się za mną kurzy... Ja też odróżniam zwykłe patrzenie, od tego drugiego i zawsze się sprawdzało :)

Gość Fabiola25
moze ty, u mnie czesto sie zaczynaly flirty od patrzenia. jeden to sie przez 4 soboty tylko patrzal az w koncu zagadal.

ja poprostu nie wyczówam kobiet tzn ich intencjii bo gapienie się moze oznaczac nie koniecznie to ze się facet podoba

Ja też odróżniam zwykłe patrzenie, od tego drugiego i zawsze się sprawdzało To posiedlismy te same "nadprzyrodzone" zdolnosci;)

Gość Fabiola25
ale ja chce sie dowiedziec, jaki ma wplyw postawa kobiety, szczegolnie na niesmialego faceta. bo ja sie generalnie zamykam w sobie, jak on podchodzi do mnie, krzyzuje rece na piersach i takie tam. a tak to jestem raczej otwarta i pewna siebie, co on tez widzi. zreszta on tez juz rozmawia z mojimi kolezankami, ktore krocej zna, calkowicie na luzie, a unika mojego wzroku z bliska tylko z daleka go przylapuje, jak sie gapi co chwile. ale musze dodac ze jest bardzo kulturalny wobec mnie jak trzeba, trzyma mi drzwi jak widzi ze ide, nawet jak jestem jeszcze daleko, takze to raczej nie jest chamstwo.

U mnie można poznać, że facet mi się podoba, jak się gapie na wszystkich oprócz niego Taka kobieca przewrotność Tak ale jak on nie widzi to wzrok zawieszasz tylko na Nim;)

Właśnie... nie macie jakiejś kuchni do której chodzicie na przerwę na herbatkę? Tam zazwyczaj jest mało ludzi można spokojnie sobie pogadać :P Powymieniać numerami telefonu :)

Fabiola25 Mi sie wydaje i pisze to z pelna odpowiedzialnoscia ze chyba jednak facet ma chwilowo dosc kobiet i akurat zauwazajac ze Tobie sie spodobla woli byc troche niedostepny bo na razie nie ma ochoty na blizsze relacje po nieudanym zwiazku

Gość Fabiola25
haha wyszlam z kapieli, mam tak samo. w ogole po twoich innych postach zauwazylam, za mamy podobne poglady w wielu sprawach :-)

Tak zawieszam, ale on wtedy nie widzi (chyba) Widzi widzi ;) jezeli tez jest zainteresowany;)

A mi się wydaje, że mu się podobasz, ale widzi, że zachowujesz się na luzie wobec każdego, a wobec niego taki chłód, że się po prostu boi... i myślę, że moja teoria jest lepsza od oderdobowej.... Nie krzyżuj rąk, bo to sygnał zamknięcia na rozmówcę i przyjęcie postawy "nie dopuszczam Cię do siebie"....

Gość Fabiola25
mamy tylko kacik palaczow a oboje nie palimy wiec nie przebywamy tam, wiadomo, wyczymac sie nie da w tym smrodzie, blee

i myślę, że moja teoria jest lepsza od oderdobowej.... Oj podwazasz moje opinie;) Niepokornie;)

c.r.e.a.m oderdobe ..ja takich rzeczy nie widze moze on tez tego nie widzi?? Kiedys sie tego nauczysz..jak bedziesz chcial