Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka....

jakich kobiet nie lubia faceci??

Polecane posty

Jarek, a Ty do której kategorii się zaliczasz? Setunia piłaś - nigdzie nie jechałem tylko odpałacam pięknym za nadobne :) Uwielbiam dyskryminację :O

Capo di tutti capi Skąd wiesz eunuchu gdzie ja mieszkam? Musisz być ze śląska, 100%, tylko tam taka tragedia wśród kobiet a Ty buraku skąd jesteś ? z której koziej wólki? lol żal.pl normalnie;/

Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) tragedia to jest w całej Polsce... pasztety i przyklaskujący im wazeliniarze panoszą się nawet na kafe, co doskonale widać na przykładzie wielu topików bo Jarek-debil i tak przebija wszystkich;D zakompleksiony zgred;D

Gość a ja........
Ty Jarek nie przesadzasz troche?? uważasz, że wszystkie polki są tępę?? hm no to powiedz mi jakiej narodowosci kobiety są takie mądre twoim zdaniem. a jaki % polakow jest taki inteligentny??

Gość Kepalena
Mężczyźni to chyba w ogóle nie za bardzo lubią kobiet, żadnych :P

Gość ja wam powiem
faceci nie lubią kobiet cierpiętnic Co innego kobieta suka ,która kocha cierpieć Takie są pożądane:classic_cool:

>> Co innego kobieta suka ,która kocha cierpieć Lubie takie :) Pchasz takiej kuttasa w wąską dupkę, ona ma łzy w oczach, zaciska ząbki i rączki na kołdrze, ale nie pozwala przestać, chce to czuć :classic_cool:🖐️

dobrze ze nie to co w twoim poprzednim poscie:-O ide bo sie umowilam, a jak sie spoznie to lipa 🖐️

Gość ja wam powiem
>> Co innego kobieta suka ,która kocha cierpieć Lubie takie Pchasz takiej kuttasa w wąską dupkę, ona ma łzy w oczach, zaciska ząbki i rączki na kołdrze, ale nie pozwala przestać, chce to czuć Kutasa w tyłek pchasz, w cipkę dildo, w usta palce a ona prosi o więcej Lubię takich mężczyzn

Gość ja wam powiem
Mocny klaps w tyłek, szarpnięcie za włosy i pytanie "kim jestes suko?" I pchnięcie by padła na kolana przed Panem?

Gość ja wam powiem
A gdy kroplę uroni? Zostanie porządniej wytresowana Bo jak można uronić kroplę spermy Pana?:classic_cool:

Gość ja wam powiem
Capo di tutti capi Jesteś Panem czy tyranem?

Gość a ja........
nie przyznaja sie bo nie maja do czego sie przyznawac

Gość ja wam powiem
a teraz jak Pana nazywają?:classic_cool: Treser suk?