Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka....

jakich kobiet nie lubia faceci??

Polecane posty

podaj konkretny temat, to chetnie podyskutuje, uzywajac dostepnego mi zasobu poliglotyzmu hmmm:D

Gość ja wam powiem
To naturalne,że każdemu zdarzy się pomylić,prawda miedzy oczy?:). A o czym tutaj dyskutować?O sensie czy bezsensie życia? O wartościach czy ich braku? O inteligencji czy sztucznej? O czym? Nie mam czasu na jałowość:-(

To naturalne,że każdemu zdarzy się pomylić,prawda miedzy oczy? . A o czym tutaj dyskutować?O sensie czy bezsensie życia? O wartościach czy ich braku? O inteligencji czy sztucznej? O czym? Nie mam czasu na jałowość to co tu robisz???

Gość *Sami*w pomarańczach
Witam ---między oczy:)

Pozwole sobie na zasmiecenie topiku pytając---jak minęły Ci świeta?;)

Gość ja wam powiem
co robię? A przyglądam się interesującym tematom miedzy oczy :)

heheh przemilczę Twoją odp:P

Gość ja wam powiem
miedzy oczy Stajesz się jak Ci kafeteryjnii.:-o Ironiczny i "dowciapny" co wcale nie dodaje Ci uroku:( Szkoda,bo taki z Ciebie był fajny facet:-o Niech sami umila Ci czas:-D

Gość ja wam powiem
taaaa, faktycznie Tak,faktycznie:)

Nie chce sie wtrącać wiec milcze

miedzy oczy Stajesz się jak Ci kafeteryjnii. Ironiczny i "dowciapny" co wcale nie dodaje Ci uroku Szkoda,bo taki z Ciebie był fajny facet Niech sami umila Ci czas posluchaj samico, jesli to efekt zazdrosci, to pozostaje wspolczuc, a jesli zwyczajna prowkacja, to napisalem propozycje, skwitowalas, ze nie ma o czym dyskutowac, stierdzilas, ze nie dosc, ze czytasz miedzy zdaniami to jeszcze nie znosisz jalowosci a na pytanie co tu robisz odpowiadasz, ze przegladasz ciekawe tematy - znaczy jakie? podobno nie lubisz generalizowania, to czekam na konkrety :-) ps. nie znasz mnie, nie poznasz i mam dokladnie gdzies co o mnie myslisz :-) a jakim jestem facetem wiem sam ;-)

Gość ja wam powiem
sami nie milcz,można się z Twojego rozumowania nieźle pośmiać:-D Gadaj Swoje:-D Ja lecę na ambitniejsze rozmowy:-D

No własnie spadam

sami nie milcz,można się z Twojego rozumowania nieźle pośmiać Gadaj Swoje Ja lecę na ambitniejsze rozmowy dla mnie wszystko jasne :-) lec lec, proponuje temat "boje sie latac samolotem" ;-)

Gość ja wam powiem
OOO ego naruszone:-D Lwie:-D jA zazdrosna ?O kogo lub o co?:) A ,ze ironizujesz wiem,bo czytam Cię czasem i widzę jak się fatalnie zmieniasz:( Nie ironizuj,proszę:). Do twarzy Ci z naturalnością;-) Pozdrawiam

Gość ja wam powiem
Tak,napisałeś propozycję a ja odpowiedziałam,że nie mam czasu na jałowe dyskusje w sensie z doskoku czy z ironią :) Ależ Wy FACECI jesteście prości:-D

OOO ego naruszone Lwie jA zazdrosna ?O kogo lub o co? A ,ze ironizujesz wiem,bo czytam Cię czasem i widzę jak się fatalnie zmieniasz Nie ironizuj,proszę . Do twarzy Ci z naturalnością Samico, ironizowanie to moja natura, wiec zastanow sie co pleciesz to raz Dwa, wkrecac sobie mozesz ile chcesz, mi nie dasz rady Trzy - do jakiej twarzy? widzialas moja twarz? - i to niby ja sie zmieniam? CZtery - ego?, naruszone? lwie? :-) znow mialem cos miedzy wierszami przeczytac? :-) Pozdrawiam i ja :-)

Tak,napisałeś propozycję a ja odpowiedziałam,że nie mam czasu na jałowe dyskusje w sensie z doskoku czy z ironią Ależ Wy FACECI jesteście prości tak, jestesmy prosci, nie mamy w zwyczaju uzywac woali, czytac miedzy wierszami, opierac sie na intuicji, domyslach, analizach sygnalow niewerbalnych i braterstwie podprogowych dusz ;-)

Gość ja wam powiem
Samico, ironizowanie to moja natura, wiec zastanow sie co pleciesz to raz Dwa, wkrecac sobie mozesz ile chcesz, mi nie dasz rady Trzy - do jakiej twarzy? widzialas moja twarz? - i to niby ja sie zmieniam? CZtery - ego?, naruszone? lwie? znow mialem cos miedzy wierszami przeczytac? Pozdrawiam i ja Raz Samcze,zdrowe ironizowanie jak najbardziej.Ty wydajesz się być sztucznym.Nie mam racji?Nie udajesz? Dwa Niczego sobie nie wkręcam.Jako osoba stojąca z boku kafe widzę więcej niż Wy-przesiąknięci sobą;-). Trzy Twarz-wiesz o czym mówię-o Tobie o Twojej tutaj osobowości.Ja nazywam to twarzą.Mogę? Cztery Ego naruszone-tak,ponieważ jesteś teraz wściekły,gdyż wiesz,że ja mam rację:-D Pięć Lwie?-ponieważ zajadle bronisz Swojego mylnego zdania:-p. Sze ść Faceci nie potrafią czytać między:-) Siedem PZDR

Gość ja wam powiem
Cieszę się,ze doszliśmy do porozumienia:) Spokojnego wieczoru:)

Samcze,zdrowe ironizowanie jak najbardziej.Ty wydajesz się być sztucznym.Nie mam racji?Nie udajesz? raz twierdzisz "naturalnosc" za chwile "sztucznosc" - widzisz sprzecznosc? Dwa Niczego sobie nie wkręcam.Jako osoba stojąca z boku kafe widzę więcej niż Wy-przesiąknięci sobą . tak tak, jasne, jestes taka nieprzesiaknieta, mniam :-) Trzy Twarz-wiesz o czym mówię-o Tobie o Twojej tutaj osobowości.Ja nazywam to twarzą.Mogę? pewnie, mozesz mnie nazwac kobieta, bez roznicy :-) Cztery Ego naruszone-tak,ponieważ jesteś teraz wściekły,gdyż wiesz,że ja mam rację nie, nie ma za grosz wscieklosci - niestety takie analizy nie sa tutaj oplacalne Pięć Lwie?-ponieważ zajadle bronisz Swojego mylnego zdania . mylnego zdania na temat??? :-) Sze ść Faceci nie potrafią czytać między i co z tego? Siedem PZDR pzdr :-)

Cieszę się,ze doszliśmy do porozumienia Spokojnego wieczoru a ja nie, zdecydowanie wole klotnie i spory :-)

Gość ja wam powiem
Zgubiłeś się w Swoim pokrętnym myśleniu,co gorsza ja się zgubiłam:) Ja niestety nie jestem kłótliwa.Żegnam zatem😭